Friday, June 14, 2024

V bistvu ni težko ugotoviti, ali vas vaš mož/partner vara. To ponavadi čuti vsaka ženska, ampak je dokaze težko najti. Da se ne bi zanašali samo na občutke, vam razkrivamo, kako ugotoviti, ali vas vaš mož vara!
 


Plava v parfumu

Če se je kar naenkrat začel ukvarjati z zunanjim videzom, je to prvi signal, da se ureja zaradi druge. Hektolitri novega parfuma, na novo urejena frizura, vedno sveže pobrita brada … je res v krizi srednjih let ali pa ima ljubico?
 

Vajino seksualno življenje se potaplja

Če vaš mož hodi k drugi, v vajini postelji zagotovo ne bo več vroče. Seksu z vami se začne izogibati na vse pretege, če pa že pokaže nekaj interesa, ne uživa več tako kot ponavadi in kmalu začne zahtevati nove ljubezenske tehnike in pripomočke.
 

Nenavadna, skoraj vsiljiva pozornost

Prej ali slej bo začela šepetati in vedno glasneje kljukati vaša zaveznica: slaba vest. Toliko bolj, če imata male otroke. Torej, če vas bo kar naenkrat začel zasipavati z darili, nositi rože brez razloga in vas klicati z nežnimi imeni, ki jih niste slišali že nekaj let, je čas za alarm.
 

Njegov denar ima krila

Predvidevamo, da zvesta žena, ki zaupa svojemu možu, ne brklja po moževi denarnici in bančnih izpiskih – razen če ima dober razlog. Ljubosumnim ženskam je dovoljeno vse! Če boste opazili, da njegov denar kar leti, kupil pa ni ničesar, lahko začnete upravičeno sumiti, da je bil v Palmersu … in zagotovo ni kupoval spodnjic za svojo mamo.
 

Prička se za vsako figo

Mož, ki se zaljubi v drugo žensko, postane neverjetno prepirljiv. Zameri vam vsako najmanjšo napako, nič mu ne ustreza in komaj čaka trenutek, da bo lahko uprizoril sceno in zaloputnil z vrati. In šel k njej, seveda.
 

Čudni izbruhi ljubosumnosti

Ves svet ve, da moški svoje slabe lastnosti valijo na ženske in tudi vaš mož ni nobena izjema. Če vas kar naenkrat začne obtoževati, da ga varate, ste lahko prepričani, da je ravno obratno. To je eden najbolj zgovornih dokazov – vas krivi za svoje napake, ker se tako počuti varneje. Resnično patetično.
 

Ko je vsak telefon v hiši pokvarjen …

… četudi je popolnoma nov, imate dober razlog za skrb. Sumljivi klici, ki pokvarijo slušalko, ko zaslišijo vaš glas, pa so razlog za paniko. Čeprav, dandanes ljubice več ne kličejo na navaden, ampak na mobilni telefon, seveda. Če ponovimo zgornjo zgodbo: ljubosumnim ženam je dovoljeno vse, zato mu prebrskajte po telefonskem imeniku, poglejte, koga je pogosto klical … In zavedajte se, da ni tako neumen, da bi njeno ime izpostavljal vašim očem. Čisto možno je, da ji bo ime Janez, Lojze ali vodovodar.
 

Kondomi, vi pa na tabletkah?

Če je temu tako, ga lahko kar postavite pred dejstvo, da veste za njegovo afero. Če ima vaš mož skrite kondome po jaknah, v avtu ali v pisarni (ni jih pa videti v vajini spalnici), je jasno, da seksa z drugo. Seveda, če vi uporabljate drugo kontracepcijo ali pa ste v meni.
 

Markiran teritorij, ki očitno ni več vaš

Večina moških ni tako neumnih, pa vseeno. Če na njem najdete nepojasnjene praske in manjše modrice, ga je markirala druga. Šminka na srajci pa pomeni, da vaš mož prav želi, da ga razkrinkate. Žal.
 

Ko je vsem neprijetno

Verjemite, da za moževo afero vedo vsi, razen vas. Ne bodite presenečeni, če je med njimi tudi vaša najbližja družina (otroci, bratje, sestre, mati, oče …). Bodite pozorni na namige, ki vam jih bodo dajali. Ker se nihče ne bo hotel izpostavljati, vam bodo posredno sporočali, kaj se dogaja za vašim hrbtom. Vsi se bodo obnašali umetno naravno, kar zlahka opazite.
 

Ko vas zamenjujejo z njo ….

lahko upravičeno kričite, kot da bi tekmovali za oskarja. Ponavadi so njegovi prijatelji tisti, ki rečejo nekaj v smisu: Kako ti je bil zadnjič všeč tisti zrezek s kaprami in lešniki? … nato pa po vašem zaprepadenem pogledu ugotovi, da je bil zadnjič na večerji z vašim možem in njegovo ljubico in ne z vami …

Če med naštetimi znaki niste našli ničesar, kar bi vam pomagalo rešiti vaše dvome, globoko v sebi pa še vedno čutite tistega majhnega črva, ki vas gloda, so vaše skrbi odveč ali pa imate opravka s profesionalcem. V tem primeru prosite kakšno prijateljico za pomoč.Tehnika zasledovanja je še vedno prinesla neposredne dokaze. Če pa si lahko privoščite detektiva, pa nikar ne odlašajte. Naj vas ne bo sram – verjemite, tega dela so navajeni …
 

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

Moške erogene cone

13 junija, 2012 0