debata o otroški hrani

Imam premalo mleka? Kdaj začeti dodajati gosto hrano? Potrebuje dodatno tekočino?

Moderator: ursakatja

debata o otroški hrani

OdgovorNapisal/-a valicon » To Okt 13, 2009 2:26 pm

Pozdravljeni!

VALICON d.o.o. (bivši CATI), največje slovensko podjetje, ki se ukvarja s tržnjskimi raziskavami in svetovanjem, organizira skupinsko diskusijo na temo otroške hrane in sicer 20.10. 2009, ob 17 uri, v centru Ljubljane na Kopitarjevi 2.

Skupinske diskusije so dinamični, sproščeni pogovori naključno izbranih 8-ih udeležencev, ki jih vodi moderator. Ob prigrizkih in pijači imate udeleženci možnost povedati svoje mnenje o vnaprej določeni temi. Na pogovor se vam ni treba posebej pripravljati – zanimajo nas mnenja in opažanja običajnih ljudi. Diskusije še najbolj spominjajo na prijateljski pogovor v sproščenem vzdušju. Radi bi poudarili da gre za raziskavo in ne za promocijo oziroma prodajo!

Sodelujejo lahko mamice, ki jih tema zanima in ki kupujejo kašice za otroke. Našemu naročniku boste z vašimi mnenji, izkušnjami in mišljenji pomagali razumeti potrošnika in mu pomagali pri oblikovanju embalaže za otroško hrano. Ni pravilnih ali napačnih odgovorov, zanima nas le vaše iskreno mnenje.

Diskusija traja 2 uri in pol, za sodelovanje ste seveda nagrajeni in sicer z bonom v vrednosti 25€ .

V kolikor bi se diskusijske skupine radi udeležili, nam prosimo zaupajte vašo telefonsko številko, na katero vas bo poklicala naša sodelavka in se dogovorila z vami o podrobnostih sodelovanja.
Za prijavo in vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo na diskusije@valicon.si
valicon
Bambino dojenček
 
Prispevkov: 3
Pridružen: To Okt 13, 2009 1:20 pm

Vrni se na Dojenje & prehrana

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost