Napisal/-a dreamhorse » Če Feb 26, 2009 2:04 pm
Sonja, čimprej v svoje stanovanje. Jaz si ne predstavljam, da bi svoji družini pri tvojih letih morala plačevat stroške. Če že s partnerjem ok, ampak ne toliko.. Nekaj položnic midva, nekaj oni... Nekaj še primakneš zraven in si na svojem.
Drugače pa plina je tam nekje od 50-80 eur sedaj ko je kurilna sezona, voda cca 23 eur, elektriko imama narejeno na 15 € saj sva prej dosti več in preveč plačevala, t2 35 eur. In pa seveda tega upravljalca bloka vedno preveč, saj nam vsem zaračunavajo storitve, ki jih sploh ne koristimo. Npr. obešalo za kolesa, kjer je prostora za 10 koles, nas je v bloku 24 stanovanj, vsak ima vsaj 2 kolesi. Ne uporabljam, plačala sem vseeno. Ta mesec so nam zaračunali obratovalno dovoljenje za dvigalo, skupaj cca 300 eur(seveda deljeno po stanovanjih), a dvigalo je večino časa pokvarjeno, obstoji na polovici vrat, sploh ga pa ne uporabljam. Plačevat so ga celo tisti, ki stanujejo v pritljičju. KAm se vozijo ne vem... In v glavnem vsak mesec je nek strošek, ki je neupravičen. Okolica je bila takšna, da mi je bilo nerodno povedat, da tam živim, na vhodu moreš pazit, da se ne spodrsneš na golobjih iztrebkih... v glavnem, katastrofa... sicer pa sem malo zabredla v temi... sploh ni bila temu namenjena...