vem da imajo v družini težave, je skregana z svojimi...ne vem sicer kaj se je

ajalo, ker midve sma se družile bom rekla bolj v mladih letih, ko sma čagale in bile brez obveznosti...zaradi moškega ki ga ima še vedno, so se najine poti razšle, saj pač ni imela več časa za nič drugega kakor njega...slučajno sma se srečale ko je Kiara imela dva tri mesece, ona pa že dobro leto staro pupo...sploh nisem niti vedela da ima oroka...no, od takrat sma se nekajkrat dobile in to mi je pač povedala zdaj...sem malenkost mogoče dobila občutek, da se je že dobila z tem tipom in je potrebovala le neko potrditev, da pa le ni tako slaba....ne vem no...pač sem se nekako ful potopila v to, ker še česa takšnega nisem doživela...
je pa ena stvar, da prej kar nekaj let nazaj ko smo se družile, je bila ful poštena punca...se spomnim da smo bile skupaj zunaj ona, jaz in še ena, ki se je doila z enim tipom, ampak brez obveznosti pač...pa smo ga takrat srečale in je ta druga odšla z njim...pa jo je ta kolegica ful obsojala kako lahko to dela in ne vem še kaj...tako da ne vem...sploh pa ne vem kaj se je vmes ta čas

ajalo z njo....vem da zanosila ni načrtno, ampak sta vseeno obdržala....vem tudi to, da ima ful velike dolge, neki nepoplačan kredit in podobno...da je kar nekaj tega...
saj jaz je ne opravičujem pred ničemer...tudi sama sem ji rekla, da za mene je to pač bolj fina k.....da je sicer nebom obsojala, ampak meni bi se smilila punčka...niti ne toliko moški...ne vem....je pa meni osebno ful grozna zadeva....