Ja, sajseje tudi nama zdelo. Ampak sva glede na plačo padla v najvišji plačilni razred. Upoštevali so zadnje plače, ampak jaz sem bila veliko na bolniški, paimela sem posvojiteljski dopust, pa še porodniško ... Plača je takrat najnižja in se mi je zdelo prav neumno, ker sva midva plačevala toliko, eni pa so se hvalili da 35 ali 80 €.
Je pa rekla ženska, ki pač ureja to subvencioniranje na občini, da nekatere mame pač rečejo, da so samohranilke, imajo partnerje prijavljene na drugem naslovu in potem seveda plačujejo manj.

Vem, da ste na tem forumu že debatirale o tem, vendar se meni to enostavno ne zdi prav. Ali pa sem mogoče jaz preveč moralno usmerjena in ne znam goljufati

, čeprav bi mogoče kaj s tem pridobila. Ampak konec koncev sva poročena. Saj sem plačevala tiste položnice in blo mi je vsaj v to zadovoljstva, da je mala srečna in zelo zadovoljna z vrtcem, da v njem uživa, se veliko nauči ... in to oddtehta vse. Ker ne jemljemo vrtec samo kot ustanovo, ki varuje otroka, ampak kot vzgojno-izobraževalni zavod, ki otroka nekaj nauči in mu veliko da. Pa še socializacija mi je zelo pomembna.
LP