Friday, March 29, 2024

A namesto teoretskih ponazoritev je uporabila kar svoje telo.


"Verjela sem mu, mislila sem, da ima 17 let. Nisem bila gola. On si je odpel hlače. Med nama obstaja močna privlačnost. Res, poljubila sem ga," se je poskušala pred policijo izvleči 33-letna profesorica matematike iz neke šole v predmestju Milana, potem ko so jo našli v "nesporno neprimernem položaju" v učilnici s tremi svojimi učenci.

Hvalil se je
Škandal je prišel v javnost, ko je učiteljico njena kolegica ujela s tremi dijaki, starimi med 12 in 14 let. Najstarejši, dvakratni ponavljalec, se je prejšnji dan po mestu hvalil, da ima številko učiteljičinega mobilnika.

Učiteljici ni preostalo drugega, kot da policiji prizna, da je imela s 14-letnikom razmerje. Zdaj ji grozi obtožba spolnega nasilja nad mladoletniki. Vpletenih je pet učencev: dva sta pazila vhod v učilnico, kjer se je profesorica zabavala s preostalo trojico. "Vse se je začelo, ker so imeli težave z matematiko, in smo se dogovorili, da se dobimo na uri dopolnilnega pouka," je razlagala ujeta profesorica.

"Nenadoma so me začeli spraševati o seksu, o mojih spolnih navadah, če spim s svojim fantom … A jaz niti nimam fanta in tako sem se vprašanje za vprašanjem zapletla dlje v pogovor, pa se tega nisem niti zavedala."

Vir: RTVSLO

 

Kategorija:   Novice, zdravje
Naslednji prispevek

Po cepivo proti gripi

13 junija, 2012 0