Tuesday, July 16, 2024

Pogovor

Grob seks je lahko tvegan za oba udeleženca, zato sta pogovor in privolitev še toliko bolj pomembna dejavnika. Sliši se enostavno, vendar je v praksi precej bolj zapleteno. Na tehtnico je potrebno postaviti užitek in tveganje, ter morebitne negativne posledice. Ko je soglasje doseženo lahko pričnete z akcijo.


Trezna presoja

V grob seks nikakor ne privolite v kolikor je partner pod vplivom opojnih substanc. Meja, med užitkom, bolečino in celo poškodbami je tanka, omamljeno osebo pa je zelo težko prepričati v vaš prav. Tudi v grobem seksu sta pomembna zabava in užitek. Kljub recimo zbujenem živalskem nagonu pa ne pozabite na spoštovanje.

Uporabljajte preverjene erotične pripomočke

Mogoče se sliši čudno, vendar je dobro erotične igračke preizkusiti že pred samo grobo igro. Trpljenje med grobo spolno igro vsekakor ni pravo izhodišče, nove, še ne preizkušene igračke pa lahko naredijo več škode kot koristi, še posebej če naznanimo, da so moški obsedeni z velikostjo in tlačenjem ogromnih dildov v analno ali vaginalno odprtino. Najprej igračko preverite sami, nato se igrajte z vašim partnerjem.

Se dobro poznate?

Mogoče najpomembnejši del grobega spolnega odnosa je, kako dobro poznate sebe in svojega partnerja. Ne samo vi, tudi vaš partner mor biti seznanjen z vašimi fizičnimi in psihičnimi omejitvami. Zgolj sami lahko stopite nazaj in se izločite iz igre in v kolikor partnerja ne poznate dovolj, se lahko zgodi, da vašega izstopa ne sprejme kar lahko pomeni nepotrebne težave. Težave pa lahko nastanejo tudi v primeru, da ste preveč ustrežljivi in ne znate reči ne.

Ne bodite presenečene, če bodo grobe igre trajale tudi več ur naenkrat. V kolikor imate partnerja, ki mu zaupate, boste same dale jasen znak kdaj imate dovolj. Počitek po grobem seksu pa je ravno tako pomemben del trdne partnerske zveze. Je delček, ki sestavlja celoten mozaik.

Namenoma ne opisujem igračke, vrvice, biče in ostale sekundarne pritikline, ki obogatijo grob seks. Namenoma nisem pisal o morebitni prizadetosti, ki lahko nastane med in po takšnem spolnem odnosu. Sami se poznate najbolje. Vam odgovarja dominacija ali ponižanje, se radi vidite kot nemočna spolna sužnja privezana na postelji, obožujete erotične pripomočke? Vse  to boste ugotovile ali pa ste že ugotovile same. Z vzajemnim grobim seksom lahko dobro popestrite mogoče že malce preveč monotono spolno življenje.

Groba igra pa ni za vsakogar in vsako siljenje v njo je precej neodgovorno dejanje. Tudi v grobi igri morata prednjačiti spoštovanje in zaupanje. Vem, mogoče se sliši smešno, vendar le tako se boste lahko popolnoma predali in uživali.

 

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Privezovanje (bondage)

9 julija, 2014 0