Thursday, June 20, 2024

Poročni prstani

Izberete lahko manjši poročni prstan, ali pa večji prstan okrašen z diamanti. Poročni prstan je tradicionalni simbol ljubezni in zvestobe. V večini primerov nevesta nosi poročni in zaročni prstan. Pogosto mladoporočenca izbereta enaka poročna prstana.


Diamantni poročni prstan

Izberete lahko diamantni poročni prstan iz zlata, srebra ali platine. Obstajajo različne oblike in vrste diamantov (okrogli, špičasti, ovalni, hruškasti,…), ki jih lahko izberete. Pri izbiri prstanov obiščite čim več draguljarjev. Izbira bo večja, tako da boste lažje izbrali prstan, ki vam je najbolj všeč.

Poročni prstan z drugimi dragimi kamni

Izberete lahko prstan z drugim tipom dragulja, ki ga želite na vašem poročnemu prstanu. Večina pa se vseeno odloči za diamant.

Dekoracija poročnega prstana

Soliteri so poročni prstani izdelani iz kovine ali zlata, na katerem se bohoti drag kamen. Titan je zelo čvrsta in odporna kovina, ki pa je zelo lahka. Trenutno so v modi keltski poročni prstani. Prstan je izdelan v antičnem stilu, ki nosi keltske simbole.

Izbira idealnega poročnega prstana

Pri izbiri idealnega poročnega prstana ima vsekakor največjo težo denar, ki smo ga pripravljeni zanj odšteti.

Vzdrževanje poročnega prstana

Pri izbranemu zlatarju lahko kupite ustrezno raztopino za čiščenje. Uporabljajte jo po priloženih navodilih. Zlatarne pri katerih ste kupili prstan, nudijo čiščenje prstanov. Diamante na prstanu hranite pred raztopinami za čiščenje, ker lahko poškodujejo strukturo prstana.

Kategorija:   Novice, Poroka
Naslednji prispevek

Vitamin K ohranja kosti

13 junija, 2012 0