Tuesday, July 16, 2024

 


Seveda nam sodobna porno industrija vsiljuje slike z bogato obdarjenimi glavnimi akterji, vendar ne smemo pozabiti, da je vsaj v 70% krivdo potrebno pripisati sodobni estetski kirurgiji. Če ste si za vzgled in primerjavo naprtili breme, ki izvira iz moške obdarjenosti si še enkrat preberite uvod. Namen tega članka ni odgovoriti na vprašanje, ali je moj penis dovolj velik, ampak je namen predvsem sporočilen. Tudi s povprečjem ponosom se živi bogato in odlično spolno življenje. Vsak samozavestni moški bo potrdil, da velikost še zdaleč ni vse.

Prav z razlogom osveščanja želim pregnati preganjavico pri nekaterih manj samozavestnih moških. Kot sem že dejal moški svojo primerjavo pogosto iščejo tam, kjer je primerjava najmanj verodostojna. Filme za odrasle sem že omenil, drugo neposredno primerjavo pa iščejo v garderobah, npr. po končani športni rekreaciji ipd. Pogled na različne penise lahko pri moških izzove številne paranoje oz. kompleks komplementarne majhnosti. Samozavestnega moškega paranoja ne more doseči, saj ve, da je primerjava povsem irelevantna. Vsak penis zaradi različne sestave brecilov (le ti se ob erekciji napolnijo s krvjo), nabrekne povsem drugače. Torej majhen penis v hibernaciji še ne pomeni, da bo tak ostal tudi v erekciji. In obratno.

Velikost penisa sta sestavljeni iz dveh meritev: dolžine in obsega. Čeprav se številne raziskave o povprečni dolžini razlikujejo velja, da je povprečna dolžina penisa v erekciji med 13-timi in 16-timi centimetri, obseg pa med 12-timi in 15-timi centimetri.
 

Dolžina


Dolžino definiramo kot linearno razdaljo vzdolž hrbtne (zgornje) strani spolnega uda, od stičišča do vrha glavice. Ker se erekcije razlikujejo od ravni vaše vzburjenosti, razpoloženja, sobne temperature in celo od vašega zadnjega spolnega odnosa, v toku nekaj dni opravite več meritev. Povprečni rezultat vseh meritev bo izdal natančno dolžino vašega »premoženja«.

 

 

Obseg


Obseg se opredeli kot linearna razdalja okoli najširšega dela spolnega uda v erekciji. Za merjenje obsega uporabite vrvico, ali košček tkanine, ki jo ovijete okoli najširšega dela spolnega uda. Prepričajte se, da tkanina ni elastična, stičišče pa označite, nato s pomočjo metra izmerite dobljen rezultat. Enako kot za dolžino velja, da je za natančen rezultat potrebno izmeriti več meritev.
 

Je dolžina pomembna?


Odgovor večine žensk je diplomatski: Ne. Vendar si upam napisati da je močno pristranski. Mogoče vprašanje: »Kaj je pomembnejše, velikost ladje, ali razburkanost oceana?« Oba odgovora sta seveda pravilna. Po rahli provokaciji na tem forumu sem šele v zadnjih odgovorih iz uporabnic izvlekel, da je zdaleč najbolj idealna kombinacija plutje velike ladje po razburkanem oceanu. Kljub vsemu, naj vas ideali ne zavedejo. Večina vaginalnih živčnih končičev se nahaja v prvih nekaj centimetrih vagine, zdaleč največ in najbolj čutnih pa je lociranih v klitorisu. Kot zanimivost naj povem, da je vrh »glavica« klitorisa daleč najbolj oživčen del ženskega telesa, saj se v in na njej nahaja od šest do osem tisoč živčnih končičev. Zelo težko je posploševati kakšna je resnična idealna velikost moškega spolnega organa. Kljub vsemu pa se večino žensk vseeno strinja, da povprečna velikost in spoznavanje anatomije njenih genitalij, povsem zadostuje za odlično opravljeno delo.

Ženske vseeno simpatizirajo z velikimi penisi, vendar lahko velikost ob prvih spolnih odnosih povzroči neprijetno bolečino. Tisti s 24 centimetri in več pozabite, da ženska v prvih odnosih uživa, prag njene bolečine je nižji kot si predstavljate. Kljub lepemu pogledu lahko velikost precej prikrajša užitke vaše partnerice in pluralnosti skupnega igranja. Na analni spolni odnos lahko pozabite, prav tako neprijeten je lahko tudi »deep – throating«.

Kljub vsemu fantje. Bodite samozavestni, naučite se uporabljati svoje orodje, nujno pa se podučite o anatomiji ženskih spolnih organov. Nekaj o tej temi sem že napisal, več sledi.
 

Kategorija:   Zanimivosti
Naslednji prispevek

Nedolžnost

13 junija, 2012 0