Thursday, June 20, 2024

Kako želite vibrator uporabiti?


Ali želite vibrator uporabiti zgolj za draženje ščegetavčka? Želite zadovoljiti vagino ali zadnjico? Za draženje ščegetavčka so na tržišču na voljo vibratorji različnih velikosti in materialov z nastavkom za draženje ščegetavčka. Prednosti te multifunkcijske »dual-vibes« naprave je istočasna penetracija in draženje ščegetavčka, na voljo pa sta tudi kot posamezni komponenti. Ščegetavček učinkovito dražite tudi z navadnim vibratorjem falične oblike, ki na glavici dovoljuje intenzivnejše vibracije.

Ko se ozirate za izdelki iz prodajnih polic erotičnih trgovin nikakor ne smete spregledati AFE vibratorja. Tanek, dolg in na vrhu privihan vibrator je namenjen draženju vroče A točke v vagini, ki povzroči njeno obilno vlaženje.

Če ne želite sredi orgazma ostati z iztrošenimi baterijami izberite nekoliko dražje električne modele, ki zagotavljajo višje in intenzivnejše frekvence vibracij z vgrajenim motorčkom za dodatno kroženje okoli vzdolžne osi. Če želite doživeti nekaj urni orgazem, je električni vibrator prava in edina izbira.

Nameravate igračo uporabiti za vašo zadnjično odprtinico? Preden izberete to igračo se morate obvezno prepričati o tem, da njena oblika preprečuje popolni zdrs v zadnjico. Čeprav obstaja vrsto čudovitih igrač namenjenih analni uporabi, izberite obliko in velikost, ki vam je najbolj všeč.

Komercializacija filmov porno produkcije je pripeljala do novega modnega trenda tudi v naših posteljah. Analni seks se je spremenil v sprejemljivega in povsem običajnega. Istočasna analna in vaginalna penetracija se iz erotične fantazije spreminja v splošno legitimnost. Tej vrsti samozadovoljitve so namenjeni vibratorji z ljubkovalnim imenom: dvocevke, so namenjeni istočasni penetraciji v obeh luknjicah. Za analne igrice obvezno dokupite lubrikant, ki zmanjša trenje in nepotrebne bolečine povezane z njim, ter poskrbi za potešitev novih erotičnih dimenzij.
 

Kako izbrati prave vibracije?

V kolikor boste vibrator uporabili prvič je na vprašanje težko odgovoriti. Seveda bi se dvomov najlažje rešili, če bi bilo moč dogovoriti nekaj dnevno testiranje z različnimi modeli. Žal te ugodnosti erotične trgovine še ne ponujajo. Enim se zasvetijo oči ob pogledu na gumijastega črnega velikana, druge so zadovoljne z nežnim in mehkim silikonskim vibratorjem, nekaterim bolj prija draženje ščegetavčka in nežne vibracije, drugim globoka in groba penetracija.

Za prve igrice izberite vibrator z nastavljivo hitrostjo vibracij, ki ponuja nekaj več možnosti. Po prvotnem tipanju in iskanju najprijetnejšega občutka, se bo vaš dom spremenil v vibracijske sanje.

Kategorija:   Spolne igračke