Friday, June 14, 2024

Se bosta znala samozavestno zavrteti in pokazati svatom še kaj več kot samo pozibavanje malo sem in malo tja. Torej ne pozabita na vajino plesno znanje; škoda bi bilo, da bi ves trud in energijo vložila v organizacijo popolnega poročnega dne, medtem pa bi pozabila na vajin ples. To je vendar najpomembnejša podrobnost. Prva stvar, ki jo bosta skupaj kot mož in žena predstavila drugim.


Če je vajino plesno znanje šibko ali pa ga želita le še izpopolniti, se odločita za plesni tečaj. Koliko zgodaj pred poroko, pa je odvisno od vajinega obstoječega plesnega znanja, od tega koliko se želita naučiti in kako hitro se učita. Če se imata za plesalca s povprečnim znanjem in si želita naučiti zgolj nekaj korakov, bo za vaju zadostovalo okoli 5 ali 6 ur zasebnih vaj.  To pomeni da bosta z vajami, če bosta vadila po eno uro na teden,  začela približno dva meseca pred poroko. Če pa bi resnično rada pokazala svatom kdo je na plesišču glavni, torej če bi se rada naučila več, začnita z vajami šest mesecev pred poročnim dnem. Ceneje bo, če se bosta na začetku vaj udeleževala v skupini, ko pa bosta bolje vedela, katere plese bi se rada odlično naučila, pa se odločita za zasebne ure.

Da se bosta lažje odločila kateri ples se pravzaprav velja najbolje naučiti, se osredotočita na pesem, ki jo bosta izbrala za otvoritveni ples. Izberita pesem, ki vama nekaj pomeni, potem pa vama bo naprej učitelj plesa svetoval kateri plesi so za to pesem najbolj primerni. Lahko bi se zgodilo da vama je zelo všeč pesem na katero se bolj stežka pleše, vendar vama bo dober plesni učitelj zagotovo znal svetovati tudi v tem primeru. 

Kategorija:   Novice, Poroka
Naslednji prispevek

Sexting – ogroža zdravje najstnikov

13 junija, 2012 0