otrok > zdravje

Mala zelena usta zaradi male zelene… alge?!?

Iz malega raste veliko – ste se prepričali na lastne oči? Mali nebogljeni dojenček je postal pravi mali samostojni človek in obroki so postali pravo doživetje. Pri dobrem letu se ukvarja predvsem z logistiko med krožnikom in usti, malo starejše pa zanima predvsem, kaj je na krožniku.

Piše: oglasno sporočilo


Vse mame vemo, da potrebujejo otroci raznovrstno in kvalitetno hrano, saj z njo gradijo svoje hitro rastoče telesce. Otroci pa pogosto niso enakih misli in bi najraje preskočili zelenjavno juho, ob špinači in pireju bi pojedli le hrenovko, posladek pa je nepogrešljiv.  Kaj storiti, če otrok ne mara zelenjave?

Osveščene mame ne bodo posegale po sintetičnih multivitaminskih pripravkih, pač pa bodo svojemu otroku ponudile Algeo, saj vsebuje več kot 80 različnih naravnih vitaminov, mineralov in drugih hranil. Železo  v njej še dodatno spodbuja delovanje, kar je pomembno, ko pride zima in z njo čas smrkastih noskov in drugih viroz.

Tudi če naš otrok rad je zdravo hrano, imamo pozimi pogosto težave z zagotavljanjem kvalitetne domače zelenjave in sadja. Takrat pride na vrsto Algea , otroci jo imajo zelo radi. Najraje jo kar zgrizejo, nato pa se smejijo svojim zelenim ustom. Če pa jim okus kljub vsemu ni všeč, pa jo zdrobimo med žličkama in vmešamo v jabolčni sok.

Koliko malih zelenih tabletk pa naj malčke poje? Če tehta med 8-20 kg, naj poje 2 tabletki, 20-30 kg 4 tabletke, 30-50 kg 6 tabletk, 50-60 kg 8 tabletk, 60-70 kg 10 tabletk, za mamico in očka pa velja 12 tabletk na dan!

Algeo lahko dobite v vseh lekarnah in specializiranih trgovinah, za enostaven nakup pa se lahko odločite že zdaj.

Sorodni tagi
Sorodni članki
Komentarji