Monday, June 24, 2024
13 junija, 2012

Moškega lahko zapeljete povsod

By 0 1177 Views

Privlačen sosed


Ljubezen se pogosto nahaja pred vašim nosom, pa tega niti ne veste. Stanujete v več stanovanjski zgradbi? Zagotovo vsakodnevno srečujete privlačnega soseda. Ne oklevajte, ustavite ga in malo pokramljajte. Glede na to, da se nahajate v okrožju kjer ste sproščeni, bo pogovor veliko bolj spontan. Ne izgubljajte dragocenega časa.
 

Knjižnica je idealno mesto za flirt

Dejstvo je, da imajo samski ljudje namenjajo in imajo več časa za branje. Če vam je všeč književnost, je za vas obisk knjižnice nekaj povsem običajnega. Zagotovo vam ni nikoli padlo na pamet, da boste v knjižnici srečali in spoznali zanimivega pripadnika nasprotnega spola. Moški, ki zahajajo v knjižnico so v glavnem inteligentni ljudje. Če nimate dovolj poguma, da se mu približate dokler stoji ob knjižnih policah, obvezno obiskujte večerne dogodke, ki jih knjižnice v promocijske namene pogosto prirejajo. To je idealna prilika da se uredite in samozavestno pristopite k moškemu, ki vas privlači.
 

Trgovina

Moški se že leta zavedajo, da so trgovine idealno mesto za spoznavanje novih deklet. Če se odločite za to opcijo, se izogibajte moškim z nakupovalnimi vozički, saj jim že na čelu piše, da so zasedeni. Opazujte tiste, ki nosijo košarice, saj je to verjetno znak, da so samski. Priporočamo, da se malo dlje zadržite na oddelki s pivom, saj se moški tam najdlje zadržujejo.
 

Letalo

Potovanje z letalom mnogim požene strah v kosti. Vendar ima tudi ta medalja dve plati. Dolge ure vožnje in tesni prostori so idealna priložnost za pogovor s sosedom. Mnogi so na ta način postali prijatelji ali se zaljubili. Kdo ve, mogoče potujete v isti kraj, mogoče zamenjate telefonske številke in se kasneje dogovorite za zmenek.
 

Odvajanje odvisnosti

O.K. možnosti so zelo majhne, vendar nič ni nemogoče. Terapija ali skupine za pomoč so odličen način za ustvarjanje novih poznanstev. V skupini imate vsi skupni interes, ljudje sproščeno komunicirajo med seboj. V teh razgovorih vsak odkriva delček sebe, kar je lahko dobra popotnica za zmenek. Že ste se spoznali, zato so neprijetna presenečenja zelo redka.
 

Hišni ljubljenčki

Če nimate psa si ga sposodite. Zagotovo vam ga bodo rade volje posodili za sprehod. Lastniki psov se  mnogokrat zapletejo v pogovore o svojih ljubljenčkih. Skupna ljubezen do živali vas lahko zbliža in napelje na dolge skupne sprehode.
 

Avtobus

Javni prevoz je odličen prostor za spoznavanje novih ljudi. Če vam je nekdo iz redne avtobusne linije všeč, obstajajo velike možnosti, da ga boste ponovno srečali. Če se osramotite nima veze, še vedno lahko greste po drugi poti ali peš, kar je spet odličen način spoznavanja novih ljudi.
 

Eksotični ples

Večina plesnih tečajev ima pravilo, da morate imeti partnerja. To je odlična priložnost, da se nekomu približate. Sprostite se, naj telo govori namesto vas. Če med vama obstaja vsaj malo kemije, boste videli, da je ples svojevrstna predigra z obleko. Ko se ura plesa konča, soplesalce povabite na pijačo. Večina samskih se bo vabilu odzvalo.
 

Ne izbirajte sredstev


Izberite bare ali nočne klube s separei. Svojim prijateljem zaupajte, da vikend preživeli v enem od njih. V tej situaciji nimate kaj izgubiti, dobite lahko veliko. Na ta skoraj malo nesramni način boste privlekli moško pozornost, na koncu pa se lahko z nekom znajdete v srečni zvezi.

Sorodni članki:

Postanite boginja seksa

S predigro razplamtite strasti

Kako se znebiti partnerke

Kako se znebiti partnerja

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

Facebook »družinski« detektiv

13 junija, 2012 0