Tuesday, April 23, 2024

Že pisatelj Pierre Bourdeille de Brantome je v svojem romanu Življenje ljubimk zapisal: »Da bi prodale svojo nedolžnost, perilo poškropijo z golobjo krvjo. Drugi dan mož to opazi in je zelo zadovoljen, ter čvrsto prepričan, da je to kri njegove razdevičene žene.«


Nedolžnost je bila pred mnogimi leti zelo cenjena, še posebej v naprej dogovorjenih porokah. Mladi bogati ženin se je pred prijatelji postavljal s krvavo rjuho obešeno na okno.

To je veljalo kot dokaz, da je bila ženska devica in da je na poročno noč doživela prvi koitus. Problemi so nastali v primerih, ko je bil himen slabo razvit in raztegljiv, kar je pomenilo, da ni prišlo do predrtja in krvavenja. Prav zaradi tega biološkega dejavnika, je mož posumil v laž, ki se je najpogosteje končala z družinskimi »vojnami«. Znano je, da okoli 15% žensk med razdevičenjem ne krvavi.

Lažna nedolžnost

Glede na to, da je bila včasih nedolžnost zelo pomembna stvar, so se  mlade gospodične naučile številnih trikov, kako prelisičiti novopečene može. Eden teh je vključeval živalsko kri, ki so jo ženske pred samim spolnim odnosom skrile pod posteljo, po njem pa razlile po posteljnini. Odlično je služila tudi raztopina galija, ki je razdražila vaginalno sluznico in povzročila krvavenje.

V današnjih časih nedolžnost ne predstavlja prav nobenega prestiža več. Vsaj v zahodnih razvitih državah ne. Vseeno pa so nekateri moški zelo ponosni, da so bili prvi, ki so penetrirali v svojo ženo in da se je pred njim ni dotaknil še nihče.

Prav zaradi teh moških, so ženske iznašle zelo uspešno metodo, ki prikrije predhodno seksualno svobodo. Smo v 21. stoletju, triki z živalsko krvjo in galijem bi bili zelo smešni, zato pa ni smešen obisk pri estetskem kirurgu, ki razcvetelo vagino ponovno spremeni v nedotaknjeni cvetni popek. Vse za nedolžnost, vse za popolno laž prve poročne noči.

Preberite še:

Boginja seksa

Poiščite vročo točko v njenem mednožju

Analni seks naj bo prijeten

Pričakovanja o seksu, ki zavajajo

S predigro razplamtite strasti

Mame samohranilke želijo samo seks

Zgodovina vibratorja: Od zdravila do igračke

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Prenatalna izpostavljenost in rak dojke

13 junija, 2012 0