Thursday, June 20, 2024
Nekategorizirano
13 junija, 2012

Numerološki pomen imen

By 0 1109 Views

LANA

Lastnosti:
Na svojo okolico delujejo zelo blagodejno. Neprestano si želijo izboljševati svojo bivalno okolico, so kot nekakšne varuhinje okolja. So odgovorne, vedre in polne optimizma. Še tako težko situacijo lahko obrnejo v lepo, verjamejo, da je nemogoče lahko mogoče, trudijo se biti koristne sebi in drugim. Plemenite so in velikodušne. Njihova sposobnost razmišljanja je kar neverjetna. So zelo tople, z veliko duhovne moči.


TAJ

Družina:
Predvsem si želijo umirjenega življenja in miru v hiši. So senzualni in največ energije vlagajo v dom, družino in zakon. Spore želijo reševati mirno in strpno. Veliko jim pomeni, da se vsi člani družine med seboj dobro razumejo in so nekakšen pomirjevalni in povezovalni člen med njimi, otroci jih obožujejo. Vedno najdejo dovolj ljubezni za vse. So globoko vdani svoji družini, z drobnimi darili in  pozornostmi radi razveseljujete svoje drage.

MAJA

Lastnosti:
Enako ljubijo mirnost in dejavnost. Če postanejo delovna ali čustvena razmerja preveč enolična in dolgočasna, bodo hitro vnesle neko spremembo. Za njih je bistvena združitev miru in dejavnosti. Če je miru preveč jim postane dolgočasno in neznosno. Dejavnost brez vidnih rezultatov pa v njih povečuje tesnobo.
O sebi imajo največkrat nerealno mnenje. Ali jih muči globok občutek manjvrednosti ali pa so prepričane, da so nekaj posebnega ter po kvalitetah visoko nad drugimi. Postavljajo si neverjetno drzne cilje, težave in probleme vsakdanjega življenja pa najraje spregledajo. Preveva jih občutek in tiha misel, da se morajo problemi zaradi njihove superiornosti pač nekako že sami rešiti. Zato se jim lahko v določenem obdobju, življenje postavi na glavo in se jim vse sesuje kot hišica iz kart.
S tem, ko kažejo, da vedo več in da so nekaj več, delujejo arogantno in ošabno. Lahko so pa tudi prave mojstrice v laganju in izmišljanju.

KATJA

Lastnosti:
So zelo širokogrudne, tople strpne ter sočutne do drugih. So neverjetna mešanica nežnosti in moči, čustvenosti in borbenosti. Odlikuje jih magnetna privlačnost, s katero so sposobne razsvetliti moreče vzdušje. Cenijo prvobitne, pristne vidike življenja, stik z zunanjo in svojo notranjo naravo. Predane so resnici in odkritosti.

EVA

Prijateljstvo in družba:
Zaradi velike pripravljenosti pomagati, jih ljudje večinoma hudo izkoriščajo. Ker ne morejo neopazno mimo človeka v stiski, si nalagajo bremena drugih. Za vse se čutijo odgovorne, iz vseh težav (svojih in drugih) iščejo rešitve in velikokrat delujejo kot “glavni krivec”, če ne pride do rešitve problema. Neprestano pomagajo drugim odstirati zastore, ki omejujejo pogled na življenje. S humorjem pomagajo drugim gledati na življenje iz drugega zornega kota in najti izhod iz morebitne slepe ulice.

Več numeroloških pomenov imen najdete na Utrinek.si