Friday, June 14, 2024

Pretvarjanje


Ne igrajte, bodite to kar ste. Če jeste meso, kadite ali imate kakšne druge razvade, nova simpatije pa ima do njih odklonilen odnos, se ne pretvarjajte. Še posebej velja, če se dogovorite za naslednje zmenke. Resnico bo prej ali slej naplavilo na dan.
 

Povabilo na popoldansko kavo

Prav je, da ste zbrali pogum in nekoga povabili na zmenek, vendar povabilo na kavo in to v popoldanskem času sporoča: »Super si… vendar za drugega, ne zame.« Takšno povabilo se najpogosteje uporablja za selekcijo, če ste se slučajno dogovorili za več zmenkov. Če vam je kdo všeč se dogovorite za večerni zmenek.
 

Družba

»Dobim se s prijatelji/cami. Pojdi tudi ti z nami.« Če potrebujete vojsko prijateljev pomeni, da s to osebo ne želite ostati sami.
 

Zgodbe o bivših ljubimcih

»Pred kratkim sem končal/a dolgotrajno vezo.« Mogoče bo osebo s katero ste na zmenku vaše priznanje zanimalo, vendar ne takoj. Tudi če zares trpite zaradi razpada veze, se ne bi takoj spustili v novo vezo, pa čeprav samo v prijateljsko. Novi partner/ka zagotovo ne želi poslušati zgodb iz vaše propadle zveze. Vsaj ne na prvem zmenku!
 

Izgovori

Če z določeno osebo, kateri ste zaupali svojo telefonsko številko, ne želite na zmenek, se najpogosteje izgovorite na utrujenost. V podzavesti mislimo, da nas zaradi utrujenosti ne bo gnjavil naprej. Kljub vsemu je to eden najbolj pripravnih izgovorov.

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

3 pravila za nori seks

13 junija, 2012 0