Friday, June 14, 2024
13 junija, 2012

S predigro razplamtite strasti

By 0 1225 Views

 


Strast in vzburjenje zelo hitro mineta, po nekaj letih pa popolnoma izpuhtita. Če se vam to dogaja morate v svojem seksualnem življenju narediti korak, ki bo v dogovoru s partnerjem vrnil ogenj v vašo spalnico.

Ko boste naslednjič v aktu s svojim partnerjem ne glejte samo na to, da bo »stvar« opravljena čim hitreje. Namesto tega poskusite nekaj novih idej predigre in poskusite razplamteti strasti in dvigniti temperaturo preden doživite vrhunec.
 

Spoznajte se v baru in ga povabite domov

 

Nič bolj vzburljivega ni kot igranje različnih vlog, ki pomagajo osvežiti dolgočasno spolno življenje. Če niste tip, ki se za izpolnjenje partnerjevih potreb oblači v šolske uniforme, poskusite z veliko bolj enostavno igro. »Spoznajte« se v baru. Pretvarjajte se, da ste popolna tujca in zapeljujta eden drugega, kot sta ti počela prvi dan vašega srečanja. Na koncu ga povabite domov in pričnite z vzburljivimi in razburljivimi igricami.
 

Umazano govorjenje

Natančno opisujte na kakšen način ga boste pripravile do ekstaze. Sprostite se in govorite prostaško. Ko omenjate spolne organe se izogibajte uporabi anatomskih in dostojnih besed. Prostaško govorjenje bo vzburilo vas in njega. V primeru, da se ne morete sprostiti oz. imate težave z izražanjem, zamenjajta vlogi. Sprašujte ga o njegovih namenih, nato se prepustite in vse besede dovolite izvesti v praksi.
 

Z roko sezite za hlače

Če ste na javnem mestu, čakate v vrsti ali v temnem kinu gledate film, ga boste vzburile tako, da neopazno sežete za njegove hlače. Božanje, dokler obstaja možnost voayerstva, ga bo še dodatno vzburilo. Ko bo prišel pravi trenutek, se bo enostavno vrgel na vas. Mogoče se bo zgodilo že v javnem WC, v kinu, ali avtu. Verjetnost, da bo partner zdržal do doma je zelo majhna.
 

Naj vas boža in ljubkuje

Oči si prevežite z šalom ali rutko, slecite se, ter ga prosite naj vas boža in ljubkuje po celem telesu. Perje, prsti, jezik, erotične igračke, lahko se domisli tudi kaj drugega, so odlični pripomočki v ta namen. Zavezane oči bodo pričarale posebne trenutke, saj ne boste vedele kaj se bo zgodilo v naslednjem trenutku in kje bo končal njegov naslednji dotik. Sladko pričakovanje vas bo privedlo pred vrata ekstaze.
 

Striptiz

Zadovoljite želje svojega dragega in mu pripravite vroč striptiz. Priskrbite za prijetno glasbo in seksi oblačila. Posadite ga na stol ali posteljo in pričnite plesati. Ne pustite mu dotikanja, sami pa si dovolite vse. Na ta način boste ples dodatno začinile. Pred koncem ne slecite hlačk, naj jih z vašega telesa strga sam.
 

Pošljite mu vroče sporočilce

Tehnologija je resnično pravo čudo in pomaga razplamteti strasti med dvema ljubimcema. Današnji mobiteli imajo možnost pošiljanja tako slikovnih, kot video sporočil, tako da vam lahko pošlje svojo sliko medtem ko razmišlja o vas. Odgovorite mu s slikico v seksi čipkastem spodnjem perilu, ali mu ponudite slikico omamnega dekolteja. Takšne igrice bodo razigrale vašo domišljijo. Ves dan boste mislili eden na drugega in komaj čakali, da se srečate.

 

Skupaj kupujta erotične igračke

Zaprosite partnerja in skupaj odidita v sex-shop. Naj vam pomaga izbrati nov vibrator, lisice, ali neko drugo igračko. To ne bo samo običajno zapravljanje v paru, temveč vzburljiva aktivnost. Ko prispete domov, skupaj preizkusite nove igračke.
 

Privoščite si senzualno masažo

Star nasvet, ki vedno vžge. Pred seksom si privoščite čutno masažo. Dišeče svečke in aromatična masaža z eteričnimi olji, bosta razdražili vaša čutila, ter vas rešila napetosti. Slecite se in se prepustite njegovi senzualni erotični masaži, ki vas bo popeljala do ekstaze. Bodite pozorni katero olje uporabljate, saj imajo nekateri uspavalni učinek.
 

Prisilite ga, da misli na vas

Prisilite partnerja, da bo cel dan razmišljal o vas. Zjutraj pred odhodom v službo mu pripravite uvod v to, kaj ga čaka ko pride domov. Pravočasno se ustavite in ga odpravite na delo. Jutranja seksi predigra ga bo ves dan spominjala na vas in bo komaj čakal, da nadaljujete tam, kjer ste zjutraj končali.
 

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

Moškega lahko zapeljete povsod

13 junija, 2012 0