Friday, June 14, 2024
 

Ravno ko sem si pripravljal večerjo, me je prestrašilo zvonjenje telefona. Nežen odrasel glas na drugi strani žice me je predramil in zbistril.
»Živijo, John! Soseda pri aparatu. Ali lahko prideš pogledat, kaj je narobe s pralnim strojem?« me je prosila vsa medena.


Vedno, kadar sta z možem potrebovala pomoč pri različnih manjših hišnih opravilih, se je obrnila name. Njen mož, razen steklenice, cigare in čopiča, ni znal v roke prijeti ničesar drugega. No, roko na srce, drugega dela se je vedno uspešno izogibal, tako kot se je zadnja leta izogibal seksu s svojo mlado, a potrebno ženo. Klicala sta me tudi v primeru, ko je bilo potrebno v njuni čudoviti atrijski hiši z velikim slikarskim ateljejem obesiti kakšno novo sliko.

»Samo pojem in se oglasim,« sem odgovoril ter hitro smuknil v ozke kratke hlače in majico, ki je še poudarjala moje mlado mišičasto telo.

Odpravil sem se čez cesto in pozvonil pri velikih belih vhodnih vratih, okrašenih z jedkanim steklom. Velika težka vrata je prišla odpret soseda, oblečena samo v tanko, skoraj prozorno haljo in obuta v velike copate v obliki kužkov, ki so zakrivala njena velika stopala.
»Živijo!« sem zardel ob njeni seksi opravi.

Čez dan sem kar nekaj časa premišljeval o tem, da moram ognjevito in prijetno romanco s poročeno sosedo pozabiti in se vrniti v normalno življenje. Sam pri sebi sem se odločil, da če želi imeti ljubimca, si ga mora poiskati nekje drugje in ne pred svojim pragom, ki je vsem na očeh. Vendar je bilo prepričevanje samega sebe le slaba tolažba. Sedaj, ko je spet vsa dišeča, minimalno oblečena in prijetno naličena stala pred menoj, me je v njeno mokro mednožje spet vlekla nezadržna sila.

»Stopi naprej, John. Pacient je v kopalnici. Pridi!« me je povabila v svojo urejeno in pospravljeno hišo. Ko sem takole hodil za njeno graciozno in pozibavajočo postavo in ko je lahkotna halja nežno plapola okoli vitkega in dišečega telesa, je pričela v mojih tesnih hlačah premišljevati druga, manj razumna glava, ki po presoji velikokrat premaga veliko večjo razumnico, posajeno na moj vrat.
»Mož je spet odšel na neko slikarsko kolonijo, pa naprošam tebe. Nisem se spomnila nikogar drugega,« je rekla z nežnim zapeljivim glasom.
»Ja prav, saj ni prvič,« sem ji odgovoril, ko sem stopal za njo po dolgem in ozkem hodniku. Na stenah sem opazoval slike veliko mlajše sosede, ki si je pred mnogimi leti služila kruh kot manekenka. Ni mi povsem jasno, kako je bilo to sploh mogoče, saj razen velikosti in lepih nog ni imela prav veliko pokazati. Na modnih brveh je tudi spoznala svojega veliko starejšega dobrodušnega moža, s katerim nimata otrok.

Napaka na pralnem stroju je bila neznatna in sem jo hitro odpravil. Soseda me je vseskozi opazovala pri popravljanju, bolj kot v stroj pa je buljila vame.

Naslonjena na zaprta vrata kopalnice je božala svoje lepe gladke noge, ki jih je zakrivala rdeča halja. Njeno zapeljivo božanje me ni pustilo ravnodušnega in čeprav sem se ves dan prepričeval, da se mora romanca s sosedo končati, mi je kri pričela polniti vražička, glavo pa zapuščati razum. Z vražičkom napolnjenimi hlačami sem sosedo prijel za ozek pas.

»O ti nagajivček. Bi se spet rad poigral z gospo?« me je z nežnimi rjavimi očmi zapeljivo pogledala soseda.
»Ja, seveda. S tako lepo damo vedno,« sem uspel ves napet in živčen odgovoriti.
»S teboj pa z največjim veseljem, vsaj veš koliko časa sem čakala seks in kako si mi všeč, odkar si postal mlad moški,« mi je vrnila kompliment, ki me je dovolj opogumil, da sem potegnil za pas. Halja se je razprla in po njeni gladki, nekoliko starejši, a vseeno mehki koži, zdrsela na marmornata tla. Pred menoj je stala soseda skoraj gola, oblečena samo v rdeče prozorne hlačke z vrtnico, ki je zakrivala njen najbolj intimen, slasten in čudovit del telesa.

Nestrpno sem se zapodil v njeno mini, rahlo povešeno oprsje. Vidno živčen sem sesal in grizljal veliki napeti bradavički, z rokama pa stiskal in božal njeni ploski ritnici in ozek suh hrbet. Poljubi in nežno grizljanje je potovalo vse nižje. Nežno sem jo grizljal po malem okroglem trebuščku. Soseda je miže in nemo spremljala moje igranje. Roki sta drseli in božali dolge noge. Gosta čipka vrtnice je diskretno in tanko prikriva njen zaklad, zaradi katerega vsakič znova izgubim glavo. Pokleknil sem pred vrtnico in jo nežno lizal, kot da bi se z jezikom želel prepričati o kakovosti čipke. Razkoračena soseda, naslonjena na vrata, je z zaprtimi očmi tiho uživala.

Nežno sem odkril njeno sočno pohotnico, ki je bila mokra že brez prave predigre. Z ustnicami sem obdeloval njenega ljubkega, a velikega stražarčka, s prsti pa sem se nežno igral z njenimi mokrimi in vročimi ustnicami. Kot da bi o užitku hotelo govoriti telo, ki je nežno trznilo in se priklonilo. Njeni močni sokovi so mi polnili usta in v kapljicah tekli po …

Soseda se je osvobodila mojega nežnega objema in se sklonila nad pralni stroj, postavljen poleg velike, okrogle masažne kadi. Pred mano je zazija velika, lepa mačka, ki je komaj čakala, da jo prične loviti trdi vražiček. Hitro sem se rešil kratkih hlač in korenjaka od zadaj potisnil v vročo potrebnico. Soseda se je nežno ugriznila v ustnico in močno stisnila rob stroja. Nežno se je nabijala na trdega vražička, ki je z velikim veseljem zadovoljeval in polnil njeno češpljo.

Nežno stokanje je odmevalo v veliki kopalnici.
»Da vidim, če si dobro popravil stroj,« je zadihano rekla in vklopila centrifugo. Stroj je pričel močno poskakovati, sosedo pa premetavati tako, da sem jo vse bolj čutil na svojem vražičku. Na stroj sem položil in čvrsto prijel njeno nogo, tako da se je njena češplja razprla v vsej svoji velikosti in lepoti. Prijetne vibracije centrifuge so me pripravile do tega, da sem v sosedo vse močneje pritiskal. Medtem ko je ena roka držala njeno nogo, da ni padla s stroja, se je druga igrala z njenim mehkim in malim oprsjem in velikima štrlečima bradavičkama. Od naslade in užitka sva glasno ječala … Ko sem vse hitreje nabijal v njeno sočno in vročo pohotnico, sem začutil orgazem, ki je že prestopil mejo kontrole in zadrževanja. Sosedi so se začele napenjati mišice na mečih. Prsi in nogo na pralnem stroju sem vse močneje stiskal. Soseda je čutila, da bom kmalu doživel orgazem in je še intenzivneje pomagala pri nabijanju.

Močno sem jo stisnil za boke in z nekaj kratkimi, globokimi in sunkovitimi gibi še naprej porival. Pritisk v meni in na vražičku sta močno naraščala. Zatisnil sem oči, stisnil zobe in napel vse mišice. Z dolgim in glasnim orgazmom sem končal v njeni sočni češplji …

Soseda se je še kar naprej močno nabijala, medtem ko sem jaz že premišljeval o tem, zakaj sem jo spet moral podreti. Priznati moram, da mi njeno nabijanje po mojem orgazmu ni pasalo, saj me je glavica na vražičku preveč ščemela in v trebuhu sem začutil neke čudne mravljince. S svojimi dolgimi prsti se je grobo spravila nad ščegetavček. Ko sem gledal, kako ga draži in stiska, sem se takoj spomnil na včerajšnji grobi seks. Izgleda, da ji grobost kljub vsemu odgovarja.

Njena nožnica je vse bolj stiskala vražička. Močneje se je grabila za ščegetavček, z drugo roko pa za pralni stroj. Z nežnim stokanjem in globokim dihanjem, ki je komaj preglasilo centrifugo pralnega stroja, je soseda zadihano doživela orgazem. Še vedno trdega vražička sem potegnil iz nožnice in opazoval golo sosedo, ki jo je tresla centrifuga pralnega stroja. Iz njene razprte češplje so pričeli kapljati najini sokovi, ki so puščali sled na marmornatih tleh.

Po dolgem času sem presekal tišino, ki je nastala v kopalnici.
»Z vsem spoštovanjem soseda, ampak zdi se mi, da se mora tole med nama končati. Kadarkoli sva se srečava v zadnjih dveh dneh, vedno sva končava pri seksu,« sem ji rekel utrujeno in vidno v zadregi.
»Mislim, da imaš prav, čeprav pri seksu s tabo uživam kot že dolgo ne. Resnično. Čisto novo doživetje po toliko letih suše,« razočarano odgovori, medtem ko si prižge cigareto.
Kar naenkrat je soseda postala prijetna sogovornica.
Najbolj nenavadno pa se mi je zdelo, da se po seksu sploh ni več oblekla in je gola skakala okoli mene in prav taka tudi skuhala čaj, ki me je prijetno osvežil. Verjetno je računala še na kakšen seks.

Na mojo srečo ali nesrečo se približuje konec počitnic in kmalu bom krenil v prestolnico študirat veterino. Že prej se mi je zdel študij rešilna bilka pred obrekljivo sosedo, zdaj pa se je vse postavilo na glavo. Zdaj me bo študij rešil vročega razmerja s sosedo. Saj ne, da je ne bi hotel več. Želel bi jo še večkrat, vendar pa bi lahko pogosti medsebojni obiski postali sumljivi pri ostalih sosedih.

Zaključek? Pohotno sosedo bom poskušal čimprej pozabiti, čeprav težko, saj jo bom še vedno videval med vikendi. »Samo dva dneva z njo in toliko novih izkušenj,« sem premleval sam pri sebi. »Le kaj bi bilo, če bi trajalo mesec dni ali celo leto?« Kar žal mi je, da sem se moral tako odločiti.
Zdravilo? Pozabiti sosedo, izkušnje prenesti naprej in poiskati nove avanturice.

 
Kategorija:   Erotični dnevnik, Novice
Naslednji prispevek

Učenje plavanja novorojencev

13 junija, 2012 0