Friday, July 19, 2024
Nekategorizirano
13 junija, 2012

10 hudih razlogov zakaj je jogurt boljši od seksa

By 0 913 Views

1. Jogurt zdravi in preprečuje razna vnetja.

Pri seksu lahko staknemo nemalo okužb in vnetij. Jogurt proti seksu, ena proti nič.


2. Zdrav imunski sistem – zahvala gre jogurtu.

Če se hitro nalezeš prehlada, gripe ali katerekoli druge podobne bolezni, je lahko redno uživanje jogurta blagodejno za tvoje telo in imunski sistem.

3. Zaščita pred rakom na črevesju.

Gotovo si že slišala vse tiste govorice o tem kako dobro lahko jogurt vpliva na…no…tvojo prebavo in, ne boš verjela, prav zares držijo. Toda za to ne potrebuješ jogurtov znanih in dragih znamk. Čisto vsak jogurt vsebuje posebne bakterije, in ravno te so tiste, ki ti pomagajo pri slabi prebavi.

4. Pri poljubljanju igra svež dah odločilno vlogo.

Jogurt znižuje raven vodikovega sulfida, kemikalije, ki je dostikrat kriva za slab zadah, kar posledično pomeni veliko zadrego pri poljubu s srčkanim fantom, ki si ga spoznala na zabavi. In ker poljub ponavadi vodi do, saj veš, seksa, je svež dah zelo pomemben. Jogurt tako uniči bakterije na tvojem jeziku in brez skrbi si lahko, ko pride na obisk tvoj fant.

5. Močne in zdrave kosti, za dolgo in zdravo življenje.

Jogurt vsebuje kalcij in vitamin D, ki naredita tvoje kosti močne in trdne. Dlje, ko boš imela zdrave kosti, dlje časa bosta lahko uporabljala znane tehnike kamasutre.

6. Stresno življenje, vendar brez čira na želodcu.

Resno, če imaš večkrat bolečine v trebuhu, bo jogurt ublažil tudi te.

7. Jogurt za ‘lahko’ prehrano.

Z njim lahko nadomestiš majonezo, smetano na sadni solati in razne druge, nezdrave omake.

8. Ne prenašaš mlečnih izdelkov?

Dosti je takšnih, ki ne smejo jesti mlečnih izdelkov, razen jogurta – prav zares čudežni produkt.

9. Bogat s proteini.

Vsi poznamo to zgodbo s proteini, mar ne? Daje občutek, da si sita, ‘dela mišice’, lase, nohte, skratka same dobre stvari. Ti potrebuješ proteine, in jogurt jih ima.

10. Vedno in povsod.

Kolikor vem, se seksa ne da kupiti v trgovini, ko si ga zaželiš, za razliko od jogurta. Torej jogurt ti je na voljo kadarkoli, samo do hladilnika se sprehodiš, pograbiš žličko in ga z užitkom poješ.

Hmm…kako naj še izrazim svojo ljubezen do jogurta? Če bi bil jogurt oseba, bi zagotovo bil tvoj najboljši prijatelj, ljubimec, skratka tebi, zelo draga oseba. Zdaj pa dovolj opevanja, gremo na dejanja! Samo do hladilnika skočim…..