Wednesday, May 29, 2024
 

Gledam skozi okno in opazujem še zadnje odpadlo listje, kako se počasi, a zanesljivo poslavlja od dreves. Že davno odletele ptice selivke so izpraznile nebo. Zasanjano zrem v oblačno nebo in premišljujem o dogodku po zabavi.


Debeluška Maja me ni obiskala. Oglasil pa se je Simon, da bi se opravičil za svoje neprimerno obnašanje na žuru. Kmalu mi je postalo jasno, zakaj mala prsata Maja ni prišla. Simon se je enkrat za spremembo razgovoril o običajnih življenjskih temah, kot da bi se zavedel, kako se je na zabavi osmešil pred vsemi, ponoči pa še pred mano. Povedal je še, da ima Maja fanta, s katerim sta dobra prijatelja. Še dobro, da je bil Simon tako pijan in utrujen, da ni slišal ali videl najine telovadbe na mizi, s katere je verjetno jedel zajtrk. Majo sem videl kot iskalko priložnostnega seksa in prav vesel sem bil, da ima fanta. Nobenih izgovorov in izmikanj. Prišla, videla, slekla, seksala in odšla, kaj lepšega si še lahko želiš?

Jesen je tudi čas, ko vsako leto že tradicionalno obiščem deda in pomagam pri vsevaškemu ličkanju koruze na njegovi kmetiji. Vse kmetiji na vasi so se že opremile s kombajni, le ded še trmasto vztraja pri tradiciji, predvsem zato, da se vaščani vsako leto po končanih glavnih poljskih in travniških delih družijo, spijejo kozarec vina in kaj pametnega povedo. Kljub temu, da so se ličkanja običajno udeležili samo starejši vaščani, sem zelo rad pomagal, saj sem vsako leto poslušal njihove mladostniške hudomušne zgodbice. Zgodbic iz njihovega bogatega življenja nisem hotel zamuditi za noben denar in za nikakršno avanturo.

V veliki garaži, kjer je ponavadi parkiran traktor, sva uredila vse potrebno za nemoteno, tekoče delo in prvinsko zabavo. Klopce za živahne seniorje okoli kupa koruze in plastične, mrežaste vreče za koruzne stroke.

Prva sta prispela Vovkova. Stari Vovk je bil dedov sošolec, ki ga je bilo vedno zanimivo poslušati, kako sta ga z dedom kot mladeniča mnogokrat pihnila. Nato se je kot druga šepajoče prizibala Zajčeva gospa, ki je vedno bila bolj tiho, vendar vesela zabave v pisani druščini. Jazbec in njegova žena sta vedno komentirala aktualno družbeno-politično dogajanje in pri tem spravljala v smeh vse prisotne, saj sta se njuni mnenji vedno postavili na nasprotni breg. Mali čokati, rdečelični Medved, ki je vedno prvi pijan obležal v ličkanju, je prišel naslednji. Jezična Kosova gospa je vedno prinesla še tople opravljive novice iz sosednje vasi in vedno je poskrbela, da je pogovor stekel v pravo smer. Ko smo že vsi sedeli in se smejali različnim zgodbam, pa je prišla še Marija, moja Afrodita, boginja ljubezni in lepote, ki jo je spremljala njena hčer. Le-ta po seksu na kozolcu ni več spregovorila z menoj, čeprav ne vem zakaj, saj mi je svoje bujno telo ponudila sama. Z njima je prišel še mali, suhljati starejši možiček, z razpokanimi žilicami na rdečih upadlih licih, ki je že dobro zaudarjal po alkoholu. Prelepa zrela Marija ga je predstavila kot prijatelja Franca. Samo debelo smo pogledali in se spogledali. Nekoliko čez štirideset let stara vdova, ki bi jo kljub letom z največjim veseljem zasnubil, se je zaljubila v bogatega in upokojenega zdomca.

Po tem šoku je družba kmalu zaživela. Malo starejši fantje so skrbeli, da Marijin ljubček ne bi odšel žejen domov. Vsak je večkrat nazdravil na njegovo zdravje, on pa je vedno bolj vijoličast nerazločno razlagal o svojih kmečkih podvigih.

Nasproti mene, preko velikega kupa, je sedela Marija. Večkrat sva se sramežljivo spogledala in vsak naslednji pogled je v meni prebudil večje hrepenenje. Zdaj mi je postalo jasno, zakaj mi je boginja po edinem seksu s solzami v očeh dejala, da sem ji pomagal bolj kot si lahko zamislim. Pomagal sem ji premagati čustveno oviro v glavi, ki je nastala ob prezgodnji izgubi ljubljenega moža in pripraviti prostor za nove zveze.

Oblečena je bila v oprijeto, do kolen segajoče krilo in črne zimske nogavice, ki so še poudarjale njeno čudovito žensko postavo in lepoto njenih nog. Vendar pa se mi je zdela njena oprava primernejša za zmenek, kot pa za ličkanje koruze. Opazoval sem jo, kako je nasmejana in srečna počasi in zapeljivo prelagala svoji lepi nogi, da je večkrat pokazala lepa bedra. Njeno ličkanje koruze me je spominjalo na marsikaj drugega in vse bolj so se mi ustvarjale grešne misli. Zamišljeno sem za trenutek otrpnil, saj sem pomislim, da je koruza v njenih rokah moj vražiček. Skoraj sem preslišal dedovo klicanje.

»John, zmanjkalo bo vreč. Pojdi v kozolec po nove, dovolj jih še imam,« me je prosil razposajeni ded.
»Jaz grem tudi, se bom malo pretegnil,« se je ves v rožicah ponudi Franc. Vstajanje z ozke gasilske klopi mu ni šlo preveč od nog, saj se je takoj zavali po suhem ličkanju, in samo njegovi tanki nogi sta pobrcali po zraku. Gledali smo ga, kako se je poskušal postaviti na noge, vendar se je vsakič znova zakotalil po tleh. Po nekajminutnem alkoholnem prekopicavanju je obležal na kopici ličkanja.

»John, ti bom jaz pomagala,« je samozavestno rekla Marija. Takoj so me pričeli zbadati mravljinci v želodcu, ki so se hitro razširili po celem telesu. Vesel, kot že dolgo ne, sva se s kratkolaso Marijo odpravila po nove prazne vreče do nekaj minut oddaljenega kozolca.

Z najinim oddaljevanjem je glasno govorjenje postajalo vse tišje. Jasna zvezdnata in za ta letni čas presenetljivo topla noč je čarala prijetno vzdušje. Nekje v daljavi se je slišalo skovikanje sove, tuljenje psov in v bližini šumenje potočka. Zvoki, ki so rezali tišino v idilični vasici.

Med nama je stekel prijeten in prijateljski pogovor. Nežen Marijin glas je pravi balzam za ušesa in prav z zanimanjem sem vedno prisluhnil njenim besedam. Tudi o Francu, katerega pa si sploh nisem mogel predstavljati ob tako lepi in urejeni ženski.

Prijela me je pod roko, da je s svojimi visokimi petami lažje premagovala grobo kamenje na ozki kolovozni poti. Najini telesi sta bili vse bližje in mravljinci so mi preplavili telo. Njeno mehko telo in opojni parfum, ki me je omamljal. Vse bolj se je stiskala k meni. Na roki sem začutil njene mehke prsi, ki so si vse bolj prizadevale, da bi bile opažene in čutene. Erotika, ki je tekla skozi telo, je pričela polniti vražička, ki je vse hitreje dvigal svojo glavico. Objel sem jo okoli ozkega, rahlo zalitega pasu. Zazrla sva si v oči. Njen pogled je povedal več kot besede.

Pot, ki se mi je vedno vlekla, je bila v hipu za nama, pred nama pa kozolec, na katerem preživim poletne počitnice. V glavi se mi je motalo vse kaj drugega kot pa plastične vreče. Izkušena lepotica, grešne misli …

Pod velikim kozolcem sem prižgal luč, ki pa je s svojo svetlobo le medlo razsvetljevala prostor pod njim. Bolj ko sem brskal po traktorju in prikolici, manj sem videl. Marija je poskušala delovati sproščeno, vendar se je ravno tako zatikala in spotikala ob orodje. Močno sem si jo zaželel …

Približal sem se ji, jo nežno pogledal in objel okoli pasu. Sklonil sem se in jo strastno poljubil na sočne vlažne ustnice. Vrnila mi je objem in me stisnila za čvrsto zadnjico. Zagrabil sem jo za krilo in s prsti poiskal kanalček med njenima mehkima ritnicama. Odplesala sva do rat v kozolcu. Marija je iztegnila roki in se prijela za debelo rato nad glavo, da se je izbočil ljubek parček pod njenim sivim puloverjem. Pokleknil sem pred svojo boginjo ljubezni in jo nežno razkoračil. Božal sem ji lepi nogi. Pod debelimi nogavicami sem čutil vročo, omamno dišečo kožo. Roki pod ozkim krilom sta nežno božali njeni ritnici in masirali kanalček med njima. Nežno sem grizljal njeni nogi in vse bližje sem bil vhodu v nebeško kraljestvo. Pokrit s krilom sem skozi nogavice nežno ugriznil dišečo mačko. Marija je samo nežno krožila z boki. Nisem zdržal več. Z zobmi sem zagrabil nogavice in hlačke ter jih s pomočjo rok potegnil po gladkih nogah do njenih ozkih gležnjev. Stopil sem med njene noge in jih dvignil na svoja ramena.

»A si zmešan. Ne bom se obdržala na drogu,« je tiho, preplašeno rekla.
»Ne se bati. Saj te držim,« sem odgovoril, ko sem z glavo rinil vse globlje pod temno krilo. Pritisnil sem jo k ratam in z jezikom nežno napadel štrlečega stražarja, ki se je bohotil pred obrito češpljo. Močno sem užival, ko sem ga vse močneje sesal ter lizal s sokovi prepojene ustnice. Slišal sem samo nežno Marijino stokanje, zvoki narave, še prej slišni, so izginili v jasni noči. Marijina meča so stiskala moji lopatici in tudi moja ramena so vse težje prenašala njeno pozibavajoče telo. Užival sem v lizanju, grizenju in sesanju njene pohotnice in nisem nameraval odnehati, pa tudi če jutri ne vstanem. Vstal pa je vražiček, ki je že potrpežljivo čakal na svoj del zabave in užitkov.

»John, nehaj, prišlo mi bo. Ne morem se več držati,« je kar naenkrat rekla Marija. Kar nisem mogel verjeti, da lahko ženska tako hitro doživi orgazem.

Delal sem se, da ne slišim, in svojo glavo sem še močneje stiskal med njena bedra. Skakanje po mojih  ramenih me je že pošteno utrudilo in bolečina je postajala vse močnejša, zato sem Marijo odložil. Njen obraz, s plitvimi šarmantnimi gubicami okoli oči, je žarel od rdečice.

Nato se je prepognila preko droga v kozolcu. Počasi sem božal njeni gladki nogi in zopet dvigoval njeno ozko krilo. Potegnil sem ji ga preko bokov na ozek usločen pas. Zagledal sem se v lepi odprtinici, ki sta me popolnoma obnoreli. 

»Hočem lizati, hočem še,« sem si dopovedoval. Kot neučakan devičnik sem se zapodil v njeno mednožje. Raztegnil sem zevajoči sramni ustnici in lizal njen ščegetavček. Moji prsti so se še naprej igrali z njeno mokro nožnico. Marijina bela zadnjica je intenzivno sodelovala in krožila okoli moje glave. Njeno stokanje je preglasilo šumenje bližnjega potočka.

Nekajkrat  sem še ugriznil v njeno mehko zadnjico. Slekel sem si hlače in vražiček, ki je nestrpno čakal svoj trenutek, je zabingljal pred njenim kraljestvom. Marija je zasopla: »Zarini velikega lepotca vame. Že dolgo čakam na to.« Z roko sem prijel trdega potrebneža in ga počasi porinil v prepojeno pohotnico. Čutil sem, kako se je vroča in mehka nožnica odpirala pri mojem vstopanju. Prijel sem jo okoli ozkega polnega pasu in jo nežno nabijal na svoje imetje. Njeni visoki peti sta se zarili v moja stopala. Enakovredno je sodelovala pri vse močnejšem in hitrejšem nabadanju. Njeni ritnici sta vse glasneje ploskali.

Stokajočo Marijo sem vse močneje stiskal. Začutil sem, da mi prihaja. Sklonil sem se naprej in jo preko puloverja in modrčka stisnil za ljubke mehke prsi, ki so se pozibavale z njenega telesa. Marija je zopet kriče končala prva. Trd in že v krču sem v zadnjem trenutku izvlekel vražička in z zverinskim glasom izbrizgal spermo po njenem krilu in puloverju.

Nekaj časa sem potreboval, da sem prišel k sebi. Zadovoljna Marija je že stala in me napol slečenega objela in poljubila. Užival sem ob vsakem njenem dotiku. Na zadnjico si je potegnila hlačke in najlonke. S senom sem ji očistil spermo z oblačil in jo objel. 

»John, jaz bi še, samo sva dedu nekaj obljubila,« je še rekla, ko se nikakor ni mogla iztrgati iz mojega objema.

Do garaže sva se držala za roke. Najini pogledi so govorili več kot besede. Razmišljal sem, da bi ji lahko rekel, da jo ljubim. Vendar ne vem, kako bi to sprejela.

»Sta pa hitra,« je rekel ded, ko naju je zagledal v vse glasnejši družbi. Marijin Franc pa je še vedno veselo spal na ličkanju. 

Preostanek večera sem presedel ob Mariji. Privlačnost med nama se je kar nekako širila po pisani druščini, a le malokdo je to opazil. Vse skupaj je močno smrdelo le Marijini hčerki.

Marija, ponovno si mi zmešala glavo!       

 
Kategorija:   Erotični dnevnik, Novice
Naslednji prispevek

Ste že poskusili čaj iz korenike šaša?

13 junija, 2012 0