Thursday, December 7, 2023
 

Opravil sem prve kolokvije, ki so mi pomenili veliko motivacijo za učenje obsežnega učnega programa v naprej. Hladne noči so bile vse krajše. Bližal se je veseli december, ki se je pričel s praznovanjem mojega rojstnega dne, ravno ko praznujemo svetovni dan boja proti aidsu. Vsako leto praznujem v krogu svojih prijateljev. Kratkočasimo se z igranjem kart in računalniških iger. Dekleta so samo enkrat praznovale v našem izbranem krogu, a so obupala, čeprav so prej govorile, da bo tokrat drugače. Niso nas uspele animirati.


Zjutraj sem pospravljal po hiši, ko je nekdo pozvonil pri vhodnih vratih. Spet me je obiskala vsa dišeča soseda, izzivalno oblečena v krznen plašč in dolge črne pajkice. Predstavit mi je prišla svojo sodelavko in najboljšo prijateljico Ireno, ki naj bi skrbela za njeno cvetje, medtem ko bo z možem za dalj časa odpotovala v New York. Nižja in vitka postava simpatične tridesetletnice, oblečene v črn hlačni kostim se mi je takoj vtisnila v zapuščeno in prazno možgansko krivuljo.

»Imam luštno prijateljico, a ne John? Na kaj se pa pripravljaš?« nagajivo provocira in sprašuje velika vitka soseda, medtem ko menca med vrati. Prijateljica se je samo smehljala, kot da bi vedela vse o najinem odnosu v preteklih mesecih.
»Zelo je lepa,« ji odgovorim. »Drugače pa se pripravljam na praznovanje rojstnega dne.« Irena se komplimentu nasmeji, da zasijejo njeni beli ravni zobje. Predstavim se ji in sežem v njeno drobno toplo dlan, ki je izžarevala njen vroč temperament. Začutil sem njeno energijo, ki se je sprostila v moje telo.
»No John, zdaj si spoznal mojo kolegico, da ne boš mislil, kdo stika po hiši, medtem ko bo jaz na moževi razstavi,« še doda soseda in mi obljubi sladico, ki naj bi jo pojedli na zabavi. In kakšna sladica je bila to…

Pospravljanje je bilo končno končano in privoščil sem si vročo penečo kopel, v domači masažni kadi. Ravno ko sem končal z britjem obraza nekdo potrka po steklu vhodnih vrat.

»Živijo, sem ti prinesla obljubljeno sladico,« reče soseda zavita v debel krznen plašč in mi potisne pladenj narezanih kremnih rezin.
» Vse najboljše za rojstni dan,« mi najprej čestita in nežno poljubi najprej na lička, poljub pa strastno zaključi na vlažnih ustnicah. Kot privezan, sem s pladnom v roki obstal na sredi predsobe, njenemu dolgemu poljubu pa se tudi nisem nameraval izmakniti.
»Te lahko povabim vsaj na kavo?« vprašam, ko sem se odlepil od njenih ozkih naličenih ustnic. Vedel sem, da najina kava pomeni vse prej kot pitje kave, a sem vseeno pogumno vprašal, čeprav sva že potegnila črto čez najine avanture. Vsaj tako sva se dogovorila.
»Ravno zdajle bi legla popoldanska,« odgovori in sleče dolg plašč.

Skoraj sem izgubil oči, ko sem jo zagledal v škornjih z visoko peto, krilcem, ki je odkrivalo več kot zakrivalo, ter črno svileno majico z ozkimi naramnicami, izpod katere sta na majhnih povešenih prsih kot dva trda gumbka štrleli od mraza napeti bradavički. Izzivalno se je prepognila in skušala odpeti zadrgo na škornjih. Njena gola češplja se mi je razprla pred pohotnimi očmi.
»A to je sladica o kateri je govorila?« ugibam, ko so moje misli že globoko v njeni pohotnici.
Po stopnicah stopam za njeno plosko ritko, ki izzivalno premaguje vzpon v drugo nadstropje. Nalašč se spotaknem in s pecivom namažem njeno belo kožo, na pol golem vitkem hrbtu.
»Oprosti,« se z nagajivim pogledom opravičim.
»Zdaj te čaka čiščenje, John,« z nežno zapeljivim toplim glasom odgovori soseda, ki sem jo, še ne toliko nazaj, pošteno preziral.

Z glasnimi stopinjami, ki sta jih oddajala parket in visoke pete njenih škornjev, vstopi v veliko svetlo kuhinjo.
»A ne bi bilo bolj priročno čiščenje v moji sobi?« jo vprašam stoječ pred vrati sobe. Takoj je bila za in glas prihajajoče sosede odmeva med ozkimi stenami hodnika. Odprem vrata in jo povabim na veliko, rdečo okroglo posteljo. Kot gazela se z dolgimi ravnimi nogami usede na posteljo in ju prekriža, da se v pridušeni sobni svetlobi, razločno vidi njena velika češplja. Vonjam nežen parfum sivke na njenem vratu. Počasi se prikradem za njen hrbet in roki položim na njeni koščeni rami. Soseda pogleda k višku in zaprede kot zadovoljna muca. Ozračje postaje vse bolj naelektreno, ne, vse bolj erotično.

Pozabil sem prižgati radio, ali nočno lučko, ki je oddajala toplo rdečo svetlobo. Pred mano je sedela ženska, s katero sem si lahko privoščil praktično vse. Imel sem občutek, da zanjo ni važno kakšen seks ima porivač v planu, važno je, da na svojem telesu začuti moško trdoto.

Iz tanke majčke ližem sladko smetano in jo večkrat nežno ugriznem v ne preveč napeto, vendar dišečo kožo. Njeni roki že nežno božata lepi gladki bedrci, ki sta bili še bolj erotični od njenih dolgih nog. Vedno sem si želel gledati žensko med samozadovoljevanjem, ampak do sedaj nisem imel te sreče in časti. Vsa dekleta so raje v sebi čutile trdega vražička, kot pa svoje prste.

Nežno ji sežem pod mehko majico, z rokami drsim po njeni naježeni koži in slečem njeno majico. Veliko vitko žensko položim v posteljo. Pokleknem med njeni nogi in z prsti drsim med njenimi čvrstimi bedrcami do kolen, kjer so se končali škornji z izrazito visoko peto. Njena velika mačka, že nič kaj sramežljivo, pogleduje izpod kratkega krilca, ki se je dvignil na njene ozke boke. Nežno jo primem za veliki dlani in jih potisnem v njeno sočno mednožje.

Stik njenih dolgih prstov s skritim ščegetavčkom in velikim, mokrim sramnim ustnicam je v meni sprožilo plaz neobvladljive pohote. Z zadnjimi atomi moči se zadržujem, da ne planem v njeno obrito mednožje. Z roko si nič kaj nežno razpre ustnici, s prsti druge pa si grobo muči napetega stražarčka, da se mi mali mučenik pošteno zasmili. Počasi z glavo kroži po blazini in z zaprtimi očmi tiho uživa. Slečem si hlače, da me pošteno stoječi korenjak z veliko vijolično glavico, udari po trebuhu. S težavo se prepričujem, da ga ne zapičim v premočeno in močno razprto pohotnico, nastavljeno pred mojimi radovednimi očmi. Vzamem kremno rezino in si s smetano namažem stoječega vražička. Priplazim se do njene glave in vražička položim na njene ozke, vroče ustnice. Brez besed prične goltati namazanega velikana. Z boki nežno porivam v njena usta z živahnim jezikom in gledam, kako v veliki češplji izginja vse več njenih prstov. Pogled na njeno samo mučenje me še bolj podžge in še globlje porivam v njena usta. Njeni veliki zobje nežno stisnejo vražička in preprečijo njegovo globlje prodiranje.

Mučenje svoje češplje jo pripelje do vse glasnejšega stokanja, ki odmeva z rdečih sten. Njeni, zaradi prodiranja v nožnico, mokri prsti se svetijo v mračni sobi. Zagrabim smetano in namažem njeno pohotnico. Uležem se pred njo in ližem smetano prepojeno z opojnimi sokovi njene češplje. Soseda vseskozi grobo obdeluje ščegetavček. S prsti prodiram v vlažno nožnico, ter sesam njeni veliki razprti ustnici. V razprti luknji poskušam polizati smetano čim globlje, da me od stegovanja jezika zaboli vrat. Njeno nežno stokanje se prelevi v glasno kričanje, ki kar noče prenehati. Namazan s smetano in njenimi sokovi preneham lizati in samo gledam, kako poriva prste v veliko razprto potrebnico. Njeno telo se zvija v njenem kričanju. Preznojena strastno in glasno konča. Res lep pogled, ki si ga bom zapolnil za vedno. Izmučeno leži na postelji, njeno globoko dihanje postaja vse mirnejše. Njen obraz sije od zadovoljstva.

»Zdaj si pa ti na vrsti,« zadihano reče. »Hočem te gledati pri drkanju!«
»Jaz bi raje…,« se poskušam izgovoriti.
»Drkaj, če misliš končati,« nagajivo in ukazovalno odgovori soseda.

Uležem se na hrbet, močno stisnem žilnatega korenjaka in pričnem s počasnim drkanjem, gor-dol. Soseda čepi, jaz pa gledam v njene razprte sramne ustnice. Zagrabi smetano in prične grobo mazati vražička. S hrbtom se uleže, na moj ploski trebuh in mišičaste prsi. Kolena dvigne do svojih pazduh, da na sebi čutim vso njeno težo. Zagrabim jo za bedri in nogi še bolj potegnem proti sebi. Usnje na škornjih zaškripa. V ogledalu nad posteljo vidim obe razprti luknjici, ki čakata obiskovalca.
»Tole imaš rad, a ne,« reče razvneta soseda in vražička grobo potisne v svojo rit, da tiho zaječi. S smetano namazan vražiček s težavo zleze v ozko luknjico. Napnem mišice na rokah in bedri še močneje stisnem k njenim suhim rebrom. Njeni roki se ponovno igrata s ščegetavčkom, prsti pa dražijo mokro nožnico. Na silo porivam v njeno manjšo luknjico, ki prijetno stiska. Tiho stokam in uživam, ko na vražičku začutim njene prste, kako skozi nožnico »lovijo« podivjanega vražička. Sprijeta telesa oddajata značilne zamolkle zvoke, ki spremljajo najino stokanje.

Začutim kako se vroča sperma poslavlja od svojega doma. Za ušesi občutim pekočo bolečino. Izkušena soseda ve, da ne bom zdržal prav dolgo. Z ritjo še bolj očitno sede na sveder, ki koplje vse globlje. Pogledi na ogledalo in opletajoče, povešene male joške v njem, so vse redkejši. Prične se mi temniti. Stiskam z zobmi in poskušam kontrolirati orgazem. Ko zaslišim globoko dihanje in kričanje sosede ne zdržim več. Močno stisnem oči, da vidim samo belo svetlobo. Ne vem kaj se dogaja okoli mene…

Končal sem globoko v njeni riti. Soseda je žarela od zadovoljstva, čeprav se je seksa v ritko tako branila. Sladica, ki mi jo je obljubila in prinesla, pa je bila slajša kot sem smel pričakovati.
»John še enkrat ti rečem, ne veži se še. Bi se delala prevelika škoda,« me s komplimenti zasipa soseda. Ponosno in zadovoljno sem gledal, kako oblači s smetano popackano krilce in majico.
»Tole je bil odličen poslovilni seks,« še reče in odide.

Poln energije in z nasmeškom na obrazu sem pričakal prijatelje. Kljub odrešilnemu in dobremu seksu, sem večino pogovorov namenil njeni lepi, seksi prijateljici Ireni. Okusne kremne rezine pa so končale v smeteh in v pralnem stroju.

 
Kategorija:   Erotični dnevnik, Novice
Naslednji prispevek

Prvi otrok rojen v Mariboru

13 junija, 2012 0