Thursday, May 23, 2024
 

Božični večer sem preživel pri mami in njenem novem frajerju, ki je zapolnil vrzel mojega pokojnega očeta. Po večerji sem se odpeljal domov, kjer sem bil s prijatelji dogovorjen v bližnjem disku.


Zakajen disko je na daleč onesnaževal okolico s svojo glasno glasbo, ki je odmevala v jasni noči. Glasba starega rocka je na plesišče zvabila mnogo mladih plesalcev, ki se jim ni zdelo udeležiti polnočnic ob prazniku Kristusovega rojstva. Pridružil sem se mladini, ki je norela v glasnem ritmu divje glasbe in poskakovala v soju utripajočih luči. Vrinil sem se med šopek simpatičnih najstnic in najlepšo odpeljal na ples.

Vrtiva se v divjem ritmu Body Hollya in meni najljubšega plesa rock\’n\’rolla, ki sem mu s svojo nekdanjo soplesalko posvečal največ časa. S tem, v šestdesetih letih dekadentnim in pokvarjenim plesom, sva celo zastopala barve naše plesne šole na mladinskem državnem prvenstvi v akrobatskem rock\’n\’rollu.

Lepa, srednje velika mlada soplesalka, se je vživela v najino divjanje in ples, v katerem sva se popolnoma ujela. Veliki joški na vitkem najstniškem telescu sta poskakovali v do vratu zapeti srajčki, kot da bi hoteli pobegniti. Njeni dolgi kostanjevi lasje pa so neukročeno vihrali okoli ljubkega obrazka, s polnimi veliki ustnicami, ozko bradico in noskom, ter zakrivali velike rjave oči. Kmalu se je okoli naju postavil krog poskakujočih obiskovalcev, ki so navdušeno ploskali in kličeli še k zahtevnejšim likom. Kot vsake dobre stvari je tudi plesa konec, saj je D.J. pričel vrteti novejšo elektronsko glasbo. Plesišče se počasi prazne. S priklonom sem se vitki prepoteni lepotički zahvalil za ples. Vrnila se je v svojo družbo, sam pa se zagledal v ozko okroglo ritko, ki je izza tesnih hlač kar klicala, zagrabi me.

Videl sem, da fantje pri njeni mizi uživajo ogromne količine alkohola, ki je kmalu botroval hudemu prepiru. Njen mali polizani fant, ki mi je cel večer namenjal sovražne poglede, se je sprl z obiskovalcem za isto mizo. Mlada, golobrada petelinčka sta si takoj skočila v lase in se pošteno udarila. Kljub temu, da ju je množica že umirila, je eden izrabil trenutek neprevidnosti in drugemu zalučal debel steklen pepelnik, direktno v razgreto glavo. Kri se ulije s počenega čela in umaže tla že tako zanemarjene diskoteke. Udarec je bil tako močan, da je polizanček za trenutek izgubil zavest. Potrebno ga je bilo odpeljati v bolnico, saj se krvavitev ni hotela ustaviti. Večina je bila pošteno pijanih, ali pa ni imela avtomobila, da bi golobradca odpeljala v več kilometrov oddaljeno bolnico.

Preplašeno, vendar s stilom, se mi približa nocojšnja prelestna soplesalka Veronika, ki me prosi, če bi lahko peljal njenega ubogega fantina v Bolnico.
»Če pojdeš zraven takoj, drugače pa naj pokliče očeta,« se nasmejim preplašeni simpatični najstnici.

Na poti v bolnico sem namesto radia poslušal, kot papigo ponavljajočega polizanca, ki je še z nezaceljeno glavo koval načrte o maščevanju. Fante sploh ni opazil, da sem pri vsaki menjavi prestave s členki nežno pobožal Veronikino lepo bedro. Zapeljivi in nagajivi pogledi s plesišča so se nadaljevali v vožnji, preplašene poglede pa je namenjala poškodovanemu momljaču na zadnjem sedežu, ki je zaradi pretresa možganov, sploh nisem vedel, da jih ima, ostal na opazovanju v bolnici. V vožnji domov sva se zapletla v prijetno debato o plesu, alkoholu, najstnikih in vesel sem bil, da se ni izognila meni najljubše teme, pogovoru o seksu. Vse večkrat se je roka znašla na njeni dolgi nogi, ki je bila vsak dotik bližje prestavni ročici. Veronika je bila tako lepa, da sem večkrat pozabil na cesto, ko sem nežno zrl v njene tople oči. Najini pogledi so bili vse milejši in srci toplejši. Vse bolj sem užival v njeni družbi, v njenem sproščenem smehu in zapeljivimi pogledi. Z živahnega pogovora sem izvedel, da je stara rosnih sedemnajst let, živi v sosednji ulici, s polizancem pa hodi tri mesece in je njen prvi pravi fant.

Pogovor o seksu je odprl njeno skromno dušo.
»Štirinajst dni je zdržal, da se ga za vikend ni nalil, ravno toliko, da sem mu dala. Zdaj je pa tako ali tako vsak vikend mrtvo pijan. Če se še tako trudim mu orodje ne uspem prižgati. Potem se pa vse jaz kriva. Zjutraj me pa poln maliganov naskoči, pa pljune še preden ga dobro čutim. Misliš, da je kaj narobe z mano?« razlaga neizkušena lepotica, ki sem jo že videl v svojih pokvarjenih sanjah.
»Boš morala poskusiti še kakšnega fanta, pa boš lažje ocenila s kom je kaj narobe,« ji odgovorim in nežno primem lepo zaobljeno koleno, ter gledam v njen nerodno naličen, ljubek najstniški obraz.

»Za disko sva že pozna, a greva k ribniku? Se mi je lepo pogovarjati s tabo, bi še kakšno rekla,« jo vprašam, ko se pripeljeva blizu doma.
»Greva, se mi še ne mudi domov, imam izhod do jutra,« odgovori z iskricami v očeh.
Imela sva srečo, da pri ribniku ni bilo prešuštnikov in sva lahko sama uživala, na tem mirnem čarobnme kraju.

Nežna glasba poskuša pričarati romantično ozračje, kot ga v avtu sploh lahko. Topel zrak prižganega ventilatorja ogreva prostor v avtomobilu. V temi zrem v njen ljubek obrazek, ki se sramežljivo skriva za gostimi dolgimi lasmi. Godijo ji sladke besede o njeni lepoti, vendar se jih, kot vsaka ne samozavestna najstnica sramežljivo brani in jim ne verjame. Bogate lase, ki prekrivajo naličen obraz, z roko nežno umaknem. Dotaknem se tople kože napetih ličk. Veronika radovedno pogleda v moje iskrive oči, ki neumorno srkajo njeno lepoto.

Lepotička je bila še mlada, zato sem dolgo zbiral pogum, ali naj jo zapeljem ali ne. Mali avto ni bil moja priljubljena seks-točka. Prišel pa je vedno prav, ko je bila potreba prehuda.

Neodločno se bližam njenemu nežnemu obrazku in poljubim vlažne, sočne in čutne ustnice, ki so poljub nestrpno pričakovale. Nežno se poljubljava, dokler se ne znebiva bedastih predsodkov v glavi, potem pa pričneva z divjim in strastnim poljubljanjem. S težavo se rešim obeh pasov in podrem sovoznikov sedež, na katerem sedi najlepša najstnica. Uležem se nanjo. Njeni drobni roki z nežnimi prstki objeti okoli mojega pasu, me močno stiskata na njeno lepo postavo. Poljubljam jo po vratu in čutim, kako se njena napeta, dišeča koža ježi, od nežnih dotikov mojih ust in jezika. Korenjak se polni s krvjo in vse močneje pritiska na njeno vitko telo. Slečem si pulover in začnem z odpenjanjem drobnih gumbkov na njeni srajčki. Zazrem se v lepo napeto kožo in prelep kanalček med njenim, z  belim čipkastim modrčkom zapetim, obilnim parčkom. Pogled na drobno polno telo v meni prebudi žival. Vse bolj mi je vroče in vražiček že pošteno čaka odrešitev. Pokleknem pred sedež, jo objamem okoli ozkih bokov in se z mokrim jezikom zapodim v njen mali popek, sredi ploskega, lepega trebuščka. Veronika kot preplašena srnica obleži in čaka svojo usodo. Z rokami nežno božam njen hrbet in odpnem seksi nedrček, izpod katerega skočita dve, veliki čvrsti lubenici, ki na drobnem telesu izgledajo še večje. Ližem velika kolobarčka njenega bogastva in nežno božam njeni roki, ona pa le nemirno leži.

Pokleknem na sedež med njene lepimi nogami in slečem hlače. Vražiček, kot podivjani bikec skoči na plano. Veronika preplašeno pogleda.
»Tale je pa velik, pa še takoj pripravljen za akcijo. Strah me je,« reče preplašeno a radovedno.
»Naj te ne bo. Bom poskrbel, da ti bo lepo.« jo opogumim, ko gledam v njene preplašene rjave oči.

Njene drobne dlani položim na trdega korenjaka. Z obema rokama prične z negotovim in nežnim drkanjem, sam sem še naprej gnetel čvrsto bogastvo in nežno vrtel majhna gumbka na velikih joškah.

Videlo se je, da je punca prve prave izkušnje še nabira, saj je delovala zalo prestrašeno, včasih neučakano in radovedno. Vseskozi se je lizala po čutnih ustnicah, ter gledala kako obdeluje velikega vražička in svoje joške, ki sem jih pozibaval in gnetel na njenem telesu.

S prsti jo nežno božam po napetem trebuščku, ki vse pogosteje uhajajo za pas ozkih hlač. Neučakano si odpne hlače in razpre zadrgo. V majhnem avtu s težavo slečem ozke hlače, ki so objemale lepi nogi in čudovito čvrsto zadnjico. V mraku se pred mano prikaže najlepša, kot buhtelj buhteča in napeta majhna češpljica, z v široko črto obritimi dlačicami. S roko nežno raziskujem češpljico, drkam mini ščegetavček in s prstom porivam v majhno luknjico. Izza zlomljenega senčnika vzamem rožnati kondom in ga nekoliko živčno nataknem na stoječega velikana. Njena mala luknjica se prične utapljati v lastnih sokovih. Veronika prične vse bolj intenzivno sodelovati in lovi v gumijasto obleko oblečenega korenjaka…

… primem vražička in ga nežno drgnem po njenem sočnem kanalčku. Čvrst ščegetavček in mehka, z malimi ustnicami objeta luknjica, izmenjujeta občutke na strumnem vražičku. Njeno nežno dlan položim na češpljo.
»Ne, to mi je nerodno,« reče, ko se poskuša izmakniti prijemu na češplji.
»Najti ne bo, sprosti se in uživaj,« ji pomirjujoče šepnem na uho.

Trdo me prime za vražička in nadaljuje mojo igro po svoji razpočnici. Previdno se uležem, na čvrsto telesce, da na sebi čutim trdost njenih lepih jošk. Pod depiliranimi pazduhami jo primem za glavo in strastno poljubljam poželjiva usta. Veronika razširi dolgi lepi nogi in glasno zastoka, ko veliko glavico napiči v majhno luknjico. Uprem se v dno vozila in še globlje porinem v mokro luknjico. Izgleda, da je hotela bolečino deliti z menoj, saj me močno ugrizne v ustnico.
»Ali boli?« ji tiho šepnem.
»Ah, oh…, ne vem, tudi če boli mi tako paše,« odgovori, svoje nohte globoko zapiči v močan hrbet, ki jo je pokril kot težka, velika odeja…

Na njenem prvem pravem seksu jo res nisem mislil raztrgati, zato sem počasi in nežno prodiral v res ozko nožnico, ki je močno pritiskala na vražička. »Tole lepotičko bi res rad še kdaj videl na svojem vražičku,« si rečem, zato sem bil do nje zel obziren in prizanesljiv.   

… obrneva se. Uležem se na hrbet in gledam kako pod sabo grobo stiska vražička, kot da bi hotela, da se stanjša. Končno zamiži in se previdno natakne nanj. Čvrsti joški stojita pokonci skoraj tako, kot moj vražiček. Zagrabi me za ramena in se skloni nadme. Njeni dolgi lasje me nežno božajo po vratu. Zagrabim jo za čvrsto okroglo ritko. Poskušam jo nabosti na celega vražička vendar ne gre. Veronika zavpije od bolečine.

Vse hitreje nabijam v ozko cmokajočo češpljo. Veliki joški se zaletavata kot dva neukročena bikca. Tudi sama se je pričela vse močneje nabadati. Glasno stokanje preglasi zvok glasnega ventilatorja. Njeni dolgi nohti se globoko zažirajo v moja čvrsta ramena. Zadržim svoje nabijanje. Veronika glasno kriči, ko vsa razgreta skače po vražičku. Stisne se k meni, da ukroti podivjani joški in konča v glasnih neprekinjenih krčih.

Še naprej vražiček počasi in nežno obiskuje njeno luknjico. Kot, da bi mi bila hvaležna me nabodena nežno poljublja po vratu in prsih.
»A me boš z rokama pripeljala do orgazma, ali ti še vedno paše?« jo vprašam, ko zrem v popolnoma rosne šipe.
»Kar porivaj, toliko časa ga nisem čutila v vseh mojih seksih do sedaj. Šele sedaj vidim kaj je pravi seks, kar daj še…« presrečna odgovori.
»Seks je lahko še boljši,« ji nagajivo odgovorim.

Roki položim na njeni lepi polovički in raziskujem globlje v kanalčku. Sprva se izmika igranju z drugo luknjico, a se kmalu vda moji vztrajnosti.

Nisem ji hotel porivati prstov v luštno ritko, ampak sem ritko božal in grabil kot del igre. Videl sem, da jo boli moje vse močnejše nabijanje, ampak se borka ni predala. Hotela je izpasti kot dobra in izkušena fukačica, zato je prikrivala bolečino, ki jo je izdajal njen spačen obraz.

Orgazem že trka za moja ušesa. Močno stisnem čvrsto rit in grobo porinem. Veronika ni več zadrževala bolečine ampak glasno zastoka. Njeno glasno stokanje me pripravi do močnega orgazma. Stisnem vse mišice, da se poravnam na prelomljenem sedežu in glasno končam.
»O to je pa lepo, da tudi moški doživljate glasne orgazme. Moj je vedno tiho, kot da ne bi užival,« reče solzna Veronika.
»Nikoli nisem in ne bom skrival orgazma. Rad se sprostim in rjovem kot podivjan lev, še posebno če seksam z lepotico kot si ti,« sem odgovoril.

Lepo je bilo čutiti, ljubkovati in božati njeno telo, zato sva se še kar nekaj časa gola in objeta pogovarjala.
»Si rekla, da imaš prosto do zjutraj, a greva k meni?« jo vprašam…..

Se nadaljuje

 
Kategorija:   Erotični dnevnik, Novice
Naslednji prispevek

Težave z nizkim krvnim tlakom

13 junija, 2012 0