Thursday, May 23, 2024
 

Vožnja, ki večinoma traja predolgo je minila v trenutku. Čeprav mi je lepotica zaupala svoj naslov, peljem mimo njenega doma in ustavim na zasneženem dovozu svoje hiše.
»Ne bi hotel biti nevljuden, vendar me je tvoja lepota popolnoma zastrupila in zaslepila. Povabim te na čaj, če seveda želiš. Ne želim te siliti nikamor. Če nočeš te zapeljem domov.« jo ogovorim, čeprav zanesljivo vem, da bo povabilo sprejela.
»A ne bi čaj spila kdaj drugič?« odgovori in me z iskricami v očeh poželjivo pogleda. Seveda takoj poletim z vozniškega sedeža. Na dovozu mi pred sovoznikovimi vrati spodrsne, da se znajdem na zadnjici. Skozi okno avtomobilskih vrat vidim Veroniko, kako se glasno hihita, odprem vrata in jo potegnem nase. S svojimi prodornimi zelenimi očmi se zagledam naravnost v njene tople rjave očke. Nežno jo poljubim in ugriznem v ustnico.


»Pojdiva v hišo, ne bi rad še enkrat zmrzoval,« ji šepnem na uho. Objame me okoli močnega vratu, sam jo z eno roko zagrabim okoli vitkega pasu, druga zagrabi majhno hruškasto in čvrsto okroglo zadnjico. Njen majhen jeziček prične raziskovati moja ušesa in lizati preznojen vrat. Pritisk v mojih žilah prične primerno naraščati, kar kljub mrazu začuti speči vražiček.

S težavo odprem vhodna vrata. Znajdeva se v topli ozki predsobi, v kateri svetloba neonske žarnice utripajoče osvetljuje rumeno prebeljene stene. Moja debela bunda sama spolzi na dolgočasno hladna marmornata tla, z zadrgo njene muckaste tople jakne se neučakano zaigram. Sklonim se k njej in njeni drobni postavi, ter jo nežno poljubim na goste košate lase, ki so še vedno prepojene z vonjem po cigaretnem dimu. Nežno odpnem zatikajočo zadrgo in slečem pogledu motečo jakno. Pohotno pogledam med tri odpete gumbe, ki nesramežljivo razstavijo na ogled prekrasen dekolte napete kože z dvema velikima čvrstima breskvicama, ki se le s težavo upirata gravitaciji. Globok žlebiček, ki ga tvori prelep parček prične dvigovati pohoto v meni, še bolj pa dviguje nekaj trdega nekoliko nižje. Lepotička me objame in močno stisne k meni. Na svoji nabreklini v hlačah čutim njen čvrst ploski trebušček, ki se vse močneje privija na vražička.

Lepotička se je po seksu in kopici sladkih besed pričela zavedati svoje naravno zapeljive lepote in moči, ki ji bo pomagala pri manipulaciji z moškimi. Čutil sem, da vitka najstnica postaja vse bolj sproščena in samozavestna, čeprav sta jo mladost in nekakšno pozitivno spoštovanje, še vedno zavirala do popolnega odklopa in predajanja k mesenim užitkom.

»Pojdi se greva igrati,« nežno zašepetam in ji globoko pogledam v tople oči.
»Aja, igral bi se. Jaz tudi,« odgovori, medtem ko nežno poplesuje.

Uščipnem jo v čvrsto zadnjico, da nežno odskoči. Zagrabim njeno nežno dlan z dolgimi tankimi prsti, ki se ovijejo okoli moje šape, ter zaljubljeno odpeketava v gornje nadstropje. Planeva in odpreva prva vrat v nadstropju.

»Ne kopalnica, greva drugam,« z zavihanim nosom reče Veronika.
»Mmmm…Kopalnica se mi zdi prav v redu,« ji nagajivo odgovorim.

Luč sem prižgal le toliko, da sem našel drobne dišeče svečke, ki sem jih prižgal na vogalih kopalnice. V veliko kotno masažno kad natočim toplo vodo in vklopim črpalko, ki požene vodo skozi masažne šobe in ročico za tuš.

V soju migetajočih svečk in sopare, ki se kot meglica vije iz kopalne kadi, poskušam pričarati trenutek, ki bo zavedno ostal ujet v najinih glavah. Veroniko nežno naslonim na omarico z umivalnikom in jo nežno poljubim na njena polna seksi usta. Njen nežen nekoliko sramežljiv in moj več kot očitno pohoten pogled se srečata v zasenčeni svetlobi tople kopalnice. Počepnem pred čudovito drobno postavo, ki v vsakem moškem budi pohoto nepotešenega žrebca in neučakano, s tresočimi rokami odpnem gumbke na njeni srajčki. Z rokami sežem pod odpeto srajčko in božam njen vitek hrbet s čudovito svileno in toplo kožo, ki prek prstov v moje telo preslikavajo čudovite dražljaje polno seksi pričakovanj.

Hitro se rešim svojih oblačil in gol z visoko stoječim vražičkom stopim pred drobno lepotico, ki v razpeti srajčki sramežljivo zakriva ogromne prsi, ki delujejo precej neskladno z njeno drobno postavico. Modrček je že prej končal nekje za sedežem avtomobila. Čutno ji s prsti slečem srajčko z drobnih ramen, ki zaradi prekrižanih rok noče zdrseti s seksi telesca. Njen pogled se ne loči od strumnega velikana. Izkoristim trenutek njene slabosti, ter ji dlani grobo posadim na svojega trdega velikana. Napol slečena srajčka zdrsi na temno modre keramične ploščice. Zazrem se v čudovit ogromen parček, ki pokončno in nestrpno čaka mojih dotikov. Njeni dolgi prsti se ovijejo okoli vražička in ga prične nežno drkati. Zagrabim jo za joške in lubenice nežno masiram. Sklonim se k njenim slastnim in napetim ustnicami in jo strastno poljubim. Igra lovljenja jezikov v ustih se prične. Veronika je uspešnejša in s težavo se obranim njenega jezičnega napada z močnim ugrizom v polno spodnjo ustnico. Zagrabim jo za gumb ozkih hlač, ter močno potegnem. Hlače ji neučakano iztrgam iz zadnjice in jih skupaj s seksi hlačkami nenasitno slečem. Po moško jo zagrabim pod zadnjico in dvignem ob svojega vražička. Na rokah čutim mokroto njene vroče ozke pohotnice…

Odnesem jo v toplo vodo kopalne kadi. Tuš razprši tisoče kapljic po njeni napeti mladi koži, ki nežno polzijo po drobnem telescu in se počasi zlivajo v kad. Stopim ji za hrbet jo nežno ugriznem v vitek dolg vrat, z rokama nežno masiram njena velike prsi, ki se kot testo gnetejo med mojimi prsti. Vražiček vse močneje pritiska na njeno čvrsto okroglo zadnjico, le-ta pa se vse močneje stiska k njemu. Občutek imam, da bo vražiček eksplodiral, če ne bo takoj zlezel v ozko špranjico. Počasi ji pomagam počepniti v toplo vodo. Pred obraz ji pomolim štrlečega velikana, ki ga opazuje z velikimi rjavimi, radovednimi očmi.

Počasi sem se že navadil, da je oguljena fraza dolžina ni pomembna, navadna izmišljotinska raca, saj sem pogosto priča ženskam in dekletom, ki ob pogledu na velikana, ostane brez besed, le poželjivo gledajo proti nevsakdanjim velikanu in polno pričakovanj čakajo njegovo speleološko raziskovanje.

»Ni čudno, da me še vedno vse boli,« nežno zašepeta Veronika, vendar ponosna, da se je enakovredno kosala z njim.

Z vražičkom se nežno dotaknem njenih polnih ustnic, ki preko napete bujno rdeče glavice, v telo poženejo na tisoče mravljincev. Nežno jo primem za dolge mokre lase, ki jih nežno masiram, glavo pa pritisnem ob napetega vražička. Njene radovedne oči milo zrejo v pohoten pogled, ki sveti skozi moje zelene oči. Z nežnimi dolgimi prsti objame trdega vražička, ki ga počasi vtakne v vroča usta. Popolna začetnica grobo z zobmi zagrize v trdega korenjaka. Namesto uživanja, zaječim od bolečine. Veronika nadaljuje s svojim grobim fafanjem. Šum padajoče vode, preglasi začetniško cmokljanje. Pridna učenka, vse bolj navdušeno s hrapavim jezikom in ostrimi zobmi, kot sladoledno kepico, obdeluje napeto glavico, ki vse globlje prodira v njena topla usta. Ko njen ugriz popusti, ji vražička porinem globoko v usta. Na glavici začutim njeno ozko žrelo. Zaleti se ji in njen ugriz popusti.

Vstane. Stopim za njen hrbet, umaknem goste dolge lase in jo nežno grizem po vitkem mokrem vratu. Stoječi vražiček vse močneje pritiska med njeni okrogli ritnici. Veronika, kljub neizkušenosti z ritko, kot prava patrona izmenično pritiska nanj. Od spredaj roko potisnem v njeno mlado mednožje. Češpljine ozke zunanje in majhne notranje ustnice se gnetejo med mojimi prsti. Nežno božam njeno telo in gnetem lepe joške. V mednožju spustim še drugo roko, razmaknem ustnice in dražim majčken ščegetavček. Veronika z zaprtimi očmi nežno stoka in vidno uživa. Dvigne drobni roki in me objem okoli vratu. Za vrat položeni roki še dvigneta njeno lepo oprsje, ki stoji kot dva topa pripravljena za napad…

Njeni roki položim na moker s keramičnimi ploščicami oblečeno zid, levo nogo dvignem na rob kadi. Ritnici se razmakneta. Od zadaj se odpre lep pogled njeno lepo, razprto malo češpljo. S prstom nežno zarinem v vročo, drobno pohotnico. Nežno se opre na nogo in tiho zastoka. Počepnem ravno toliko, da v njeno mednožje porinem strumnega vražička. S telesom močno porinem navzgor. Na vražičku čutim vsako žilico in vlakno njene drobne vagine. Veronika stopi na prste in glasno zastoka. Nežnost pustim ob strani in postajam vse manj prizanesljiv. Veronika sprejme hitrejšo in vse močnejšo igro in glasno sledi. Vse globlje in vse bolj grobo vrtam v malo potrebnico. Veronikini kriki zadovoljujejo moja ušesa, ozka vroča češplja zadovoljuje ostalo. Prihaja mi vse močneje. Kljub temu, ne morem umakniti pogleda z njenega res lepega, migetajočega telesca. Obrneva se. Veroniko prepognem preko kadi, z rokami se dotakne tal. Razprti luknjici, pred mojimi očmi še povečata željo in strast po njenem telesu, še posebno njeni češpljici. Objamem jo okoli ozkih bokov in ponovno grobo vstopim, da skoraj izgubi ravnotežje. Nadaljujem z hitrim nabijanjem. Njena velika prsa, ploskajo ob rob kadi. Pogled na vražička, ki od zadaj polni njeno luknjico in drobne ustnice, ki so popolnoma objele vražička me hitro pogrejejo. Najini kriki so vse glasnejši, dihanje vse globlje…Čutim Veronikin orgazem in sproščenost njenih vaginalnih mišic. Močno stisnem prav vse mišice, vključno z obraznimi. Iz ozke češplje potegnem velikana, ki z vročo spermo zalije njen vitek hrbet.

Preznojena sedeva v kad in se nagajivo smehljava.
»Želela bi, da se ta trenutek ne konča,« vidno zadovoljna zamrmra Veronika.
»Žal se vsak trenutek, enkrat konča,« jo želim popeljati nazaj v realni svet.

Zjutraj jo polno novih doživetji pripeljem pred njen dom. Šele nekaj dni kasneje sem izvedel, da je bil njen petelinček doma davno pred njo. Najbrž je imela v rokavu dober izgovor, ker sem jih na žalost še vedno videval skupaj. Enkrat jo že sreča pamet, upam da ne prepozno.

 
Kategorija:   Erotični dnevnik, Novice
Naslednji prispevek

»Pozitivni« holesterol preprečuje demenco?

13 junija, 2012 0