Thursday, April 25, 2024
 

Alenka je bila dekle močnejše postave, rdečih lic, svetlih pristriženih las in bujnega oprsja. Prava kmečka deklina. Že pogled na ta zaklad je v meni prebujal umazane misli, za kaj več pa nisem nikoli zbral dovolj poguma.


V vasi so si sosedje pri vseh večjih kmečkih opravilih pomagali in tudi tokrat so priskočili na pomoč dedu, ki je mlatil pšenico. Seveda je prišla tudi Alenka ter še nekaj vaških fantov, kateri so se raje pogovarjali o tem, koliko ur so presedeli na traktorju, namesto da bi osvojili ali zadovoljili edino samsko dekle v vasi, vredno greha. Izboril sem si delo poleg nje. Tlačila sva odpadno slamo. Že tu sem izkoristil najmanjšo priložnost, da sem se lahko dotaknil nje ali njenega bujnega oprsja. Seveda sem se vsakokrat opravičil, vendar je moj nagajivi pogled povedal vse. Sprejela je mojo igrico in se je sama nastavljala tako, da sem jo le težko obšel. Dotiki so bili vse pogostejši, nežnejši in skoraj bi pozabila, da sva prišla delat. Po končanem delu smo se osvežili v bližnjem potočku, kjer smo se pogovarjali o življenju na vasi, študiju … Med drugim sem dejal, da pri dedu vedno spim na kozolcu, ker je to zame najlepše doživetje na vasi, spati v svežem dišečem senu. Vedno je bilo zanimivo prijateljem v mestu razlagati, kaj vse se je dogajalo na kozolcu. Podgane, polhi, veverice, … vsi si na kozolcu poiščejo svoj kotiček za miren spanec, daleč od plenilcev. Govoril sem dovolj glasno, da je slišala tudi ona.

Spat sem hodil zgodaj. Raje kot z gledanjem televizije sem se kratkočasil z branjem knjig. Ko sem hotel ugasniti luč, je nekdo pričel plezati po stari razmajani lestvi. Mislil sem, da gre ded pripravljat seno za živino, vendar sem bil vesel svoje zmote. Prišla je Alenka v poletni majici brez rokavov, ki je še poudarila velikost njenih prsi in kratkih hlačkah, ki so komaj prekrivale njeno veliko, zaobljeno zadnjico.
»Živijo, a se lahko pridružim?« je dejala. » A ni zanimivo, da že dvajset let živim na vasi, pa še nisem spala na kozolcu.«
»Saj tudi danes ne boš,« sem si mislil, medtem ko sem jo povabil pod svojo odejo.
»Svojo imam s seboj, da ne bo prevelike gneče,« usedla se je poleg mene in predlagala pogovor o mojem življenju. Po glavi so mi rojile čisto druge misli kakor pogovor, druga glava pa se je s tem strinjala. Dvignila se je, kot bi hotela sodelovati pri pogovoru. Najmanj mi je ležal pogovor o sebi, ampak naredil bom prav vse, kar bo rekla, samo da jo položim.

Ugasnil sem luč in medla mesečna svetloba je obsvetila najino zasilno ležišče. Ležal sem na njenih kolenih in s konicami prstov božal njene nežne roke in dišeče telo. Moje božanje je postalo vse bolj vneto in predrzno. Pokleknem pred njo in božanje nadaljujem pod njeno majico. Čutim, kako se ji ježi koža. Odpnem ji nedrček in njeno bujno oprsje poskoči v nežni mesečini. Utihnila je. Sedaj pogovor teče po mojem planu. Roka mi zdrsne na velike mehke prsi. Z nežnimi gibi božam to bogastvo. Nežno jo poljubim na ljubek dolg vrat. Napetost v njej je vidno naraščala. Strastno me poljubi. Po nekaj minutnem poljubljanju, objemanju in tlačenjem sena začutim, da je čas za pravo akcijo. Z glavo in jezikom se zakadim med njene joške, slečem ji hlačke, ter na moje veliko presenečenje naletim na lepo urejeno rožnato kraljestvo. Obležim na hrbtu in Alenka zajaha mojo glavo. V šumenju sena se moj jezik utaplja v njeni majhni rožnati mucki. Ližem vse bolj strastno, v glavi čutim odklop. Napadem ščegetavček, ki kot stražar varuje nebeška vrata. Grickam in ližem ga, Alenka pa glasno stoka od naslade in užitka. Vesel sem, da je prišla in da uživa skupaj z mano. Opazil sem, da punca nima veliko izkušenj, saj pobudo prepušča meni, ki pa si prave izkušnje šele nabiram. Slečem si hlače. Vražiček z veliko vijolično glavo kot strumen velikan čaka, da se ga usmili njeno telo. Nanj položim njeno roko. S sunkovitimi gibi, da me že skoraj boli, ga prične drkati. Od velikega presenečenja, saj od nje seksa niti v najboljših sanjah nisem pričakoval, ji niti ne rečem, naj ga da v usta. Položim jo na hrbet in v njeno vročo, mokro češpljo porinem svojega korenjaka. V tihi noči se sliši njeno stokanje, ki se stopnjuje z vse hitrejšim porivanjem. Z eno roko mečkam njeno oprsje, druga pa išče oporo nekje v vse bolj potlačenem senu, z jezikom pa nežno ližem zdaj že po senu dišeča ramena in vrat. V hitrem, divjem ritmu vstopam, kot da seksam zadnjič, tako sem si jo želel. Kmalu najino dihanje postane vse globlje in glasnejše. Njene močne noge vse močneje stiskajo moje boke. Neham, še z zadnjimi močmi se rešim njenih klešč. Obrneva se, komaj sem čakal, da ga porinem od zadaj. Seksal sem kot zmešan. Njene prsi so poskakovale kot dve žogi, ki sem jih z rokami težko lovil, obilni ritnici pa sta se tresli v divjem ritmu mojega napada. Konča v užitku glasnega kričanja. Tudi sam sem vse močneje stiskal čvrsti ritnici in komaj zadrževal orgazem. V zadnjem trenutku ga potegnem iz nožnice in v glasnem kriku končam na njeni riti in hrbtu.

Vsa rdeča in prepotena padeva v luknjo, ki je zaradi seksa nastala na senu. Molčala sva. Ne vem, kaj ji je rojilo po glavi. Meni sta bila seks in občutek po njem enkratna in hotel sem ju čimprej znova doživeti. Približal sem se ji, vendar mi je obrnila hrbet. Tudi do pogovora ji ni bilo več. Vstala je, se oblekla in odšla domov.

Vedel sem, da na kozolcu ne bo spala, ampak takšnega konca nisem pričakoval. Čisto drugačna zgodbica, ki jo bodo prijatelji poslušali z odprtimi usti.
Naslednji dan pri maši je Alenka spet sedela v prvi vrsti in bila kot nebogljena nedolžna mlada ženska, jaz pa sem mislil samo na to, kako bi jo spet položil.

 
Kategorija:   Erotični dnevnik, Novice
Naslednji prispevek

Malčkov besednjak je merilo za njegovo razvitost

13 junija, 2012 0