Monday, April 22, 2024

Koža postane občutljiva, če izgubi vir svojega zdravja – vodo in nujno potrebne minerale. Nezavarovana koža je propustnejša za agresivne zunanje dejavnike in  posledica porušene naravne pregrade kože so rdečica, draženje kože, vnetja in  zategovanje kože, ki postane suha in vneta. Kožo lahko zaščitimo z izbiro ustrezne nege, ki ustvari varovalno plast, zagotavlja zaščito in varovalno okolje, podobno obližu.


Aqualia Thermal Mineralni balzam zagotavlja takojšnji učinek »filma, saj na površini kože tvori tanko zaščitno plast, ki jo zaščiti pred agresivnimi zunanjimi vplivi in ji zagotavlja potrebne vitalne elemente, vodo in minerale.

Bogata in zaščitna tekstura Aqualia Thermal mineralnega balzama nemudoma prekrije kožo s skoraj nevidno, a visoko učinkovito zaščitno plastjo, ki kožo brani pred zunanjimi dejavniki. Formula izdelka, ki pomaga ustvariti zaščitno kožno pregrado vsebuje 50 mg krepitvenih mineralov:
Ca (kalcij): ščiti; K (kalij): vlaži; Si (silicij): regenerira; Mg (magnezij): ščiti

Aqualia Thermal mineralni balzam je obogaten z maščobnimi kislinami omega 6, ki koži nudijo zaščito in ugodje. Pri izdelavi formule izdelka so bili upoštevani standardi, ki sicer veljajo za pediatrično nego.

Laboratoriji Vichy so ustvarili univerzalno nego, AQUALIA THERMAL MINERALNI BALZAM,  ki odgovarja na različne potrebe občutljive kože, saj izdelek lahko uporabljamo kot:
–    Dnevno nego: za zaščito kože pred škodljivimi zunanjimi vplivi
–    Nočno nego: za vsakodnevno regeneracijo kože
–    Masko: za globinsko vlaženje kože.

Uporaba izdelka zagotavlja vidno izboljšanje kože v štirih tednih. Aqualia Thermal mineralni balzam bo na voljo v pooblaščenih Vichy lekarnah v drugi polovici meseca novembra, po priporočeni maloprodajni ceni 21 EUR.

Kategorija:   Novice, Telo in koža
Naslednji prispevek

Nasveti za daljše življenje

13 junija, 2012 0