Saturday, July 20, 2024
 

O sranje, Marija je Alenkina mama. Sigurno jih bom poslušal, zakaj sem omadeževal njeno nedolžno punčko. Marija je še bolj vneto obiskovala cerkev, odkar ji je pred leti umrl mož. Pripravil sem najbolj verjeten izgovor in opravičilo ter se z neprijetnim občutkom odpravil k bližnji sosedi.


 

Potrkam na ogromna vrata velike novejše kmečke hiše. Marija odpre vrata in se me na moje veliko presenečenje razveseli: »John si že tukaj? Saj se ni tako mudilo. Včeraj so mi pripeljali kavč, pa bi te prosila, če mi pomagaš pri vselitvi.« Oddahnil sem si, saj sem zastonj pripravil opravičilo.

 

Pred dnevi je Marija praznovala petinštirideseti rojstni dan, kavč pa je dobila za darilo, saj ga v veliki svetli dnevni sobi še ni imela. Težak kavč z muko vlečem in nesem po stopnišču. Stiskam zobe in napenjam vse mišice na svojem treniranem telesu. Nenadoma pa mi zdrsi iz rok, njegova noga pa me globoko ureže v stegno. Preklinjam kot velik, Marija pa reče:
»John usedi se, bom prinesla arniko in očistila rano.«
Kmalu se vrne s steklenico žganja v roki. Očistiti si hočem rano, ko reče:
»Bom jaz, pri meni si se poškodoval.«
Nič nisem imel proti, saj se je Marija večkrat pojavila v mojih mokrih sanjah in v domišljiji, kadar sem se samozadovoljeval. Usedem se na kavč, Marija pa mi s svojimi nežnimi, prav nič kmečkimi ali starikavimi rokami, čisti in povija rano. Skozi odpet gumb na njeni sveži dišeči srajci zrem v njeni joškici, ki se lahkotno zibata v čipkastem nedrčku. Spomnim se Alenke in njenega kraljestva, ko zrem v veliko manjše in ljubke prsi njene mame. Kri mi požene mravljince po telesu in nisem mogel več nadzirati erekcije. Vražiček je napolnil oprijete kratke hlače, Marija pa se je delala, kot da tega ne vidi, čeprav ji je pogled uhajal tja. Večkrat sem si želel seksa s starejšo žensko. Marija je tu, jaz pa ne vem, kako naj pričnem, da ne bi vsega pokvaril.

 

Marije po smrti moža nikoli niso videli z drugim moškim, verjetno je bila pretrd oreh ali pa v cerkvi in na vasi ni našla primerne partije. Za svoja leta je bila izredno privlačna in urejena ženska, v nasprotju s hčerjo vitke postave in s šarmantnim trebuščkom, ki doleti ženske njenih let. Vedno sem bil vesel, ko je prišla na obisk k dedu, saj mi je vedno polepšala dan, ko sem strmel v njene lepe gladke urejene noge, privlačne ustnice in lepe modre oči.

 

Povprašam jo, kje je Alenka, da se prepričam, če sva sama. Izvem, da je odšla na izlet s cerkvenim pevskim zborom.

 

Kri, ki je napolnila vražička, pritiska tako močno, da me korenjak pošteno boli. Marijo pričnem božati po roki. Ne odzove se, jaz pa s prsti drsim vse do njenih lepih mehkih ramen. Marija se usede poleg mene in se stisne k meni. Zmeden sem, v glavi čutim praznino, ne vem, če si upam nadaljevati. Ravno ko ji mislim odpeti svileno srajco, me Marija prične božati po glavi in telesu.

 

Preplavilo me je neizmerno veselje, ko sem videl, da je lepa ženska pričela sodelovati. Nisem več izgubljal časa.

 

Pogledam jo s poželjivo prestrašenimi očmi. Hočem jo strastno poljubiti, vendar tega ne dovoli, v navalu strasti pa pravi, da lahko delam, kar hočem, samo poljuba na ustnice ne dovoli. Marija počepne pred moja kolena. Sprejmem njeno igro. Slečem ji srajco, da odleti večina gumbov. Odpnem rdeč, čipkast modrček. Rahlo povešene, še vedno lepe prsi zdrsijo na moja kolena. Marija me prične strastno poljubljati po celem telesu, vmes pa nekaj nerazločnega momlja. Njena usta že grickajo moje bradavičke. Grizem si ustnici, sedim in uživam. Njena usta se vse bolj bližajo napetem vragcu, jaz pa jo božam po njenih kratkih, skodranih laseh. Z riti mi potegne hlače kot prava profesionalka.
»Kje pa prodajajo takšne, zelo je lep« reče, ko se z ustnicami bliža njegovi glavici.

 

Prvič v življenju je neko dekle pohvalilo moje imetje, za kar se lahko samo zahvalim mati naravi in staršem. Seveda me je vse to še bolj podžgalo, še posebno zato, ker sem kompliment dobil od izkušene ženske.

 

Korenjak se znajde v njenih rokah. Kakšna relaksacija. Nežno ga masira in liže moja jajčka. »A je to nova moda v mestu?« vpraša, ko opazi golo mednožje. »Kakorkoli meni je super,« še odgovori, potem pa pogoltne pol moškosti. Z jezikom mi obdeluje glavico. Uživam čedalje močneje. Telo se mi zvija od naslade. Božansko! Vsa dekleta pred njo so bile prave amaterke, kar se tega tiče. Poskušam se približati zadrgi na njenem krilu, a se vedno znova spretno izmakne. Čutim, da ne bom več dolgo zdržal, primem jo za roke in jo povlečem nase. Odpnem ji zadrgo na krilu, z eno roko božam njeno mehko rit, z drugo pa obdelujem njene prsi. Uživam pri sesanju in grickanju bradavičk, pri njej pa to počnem še bolj zavzeto in še z večjim užitkom. Marija vstane, se reši krila in hlačk, jaz pa poskušam poljubiti njeno kosmatinko. Porine me nazaj na kavč, s koleni stopi nadme. Njena mokra mačka kar zdrsi na napetega vragca. S takšno lahkoto nisem prodrl še v nobeno do sedaj. Marija kot nora skače, da se mi že meša. Komaj zadržujem orgazem. Gledam slike po sobi, medtem ko jo držim za ritko in ji pomagam pri nabijanju. Mislim na vse drugo, samo na seks ne. Marija za vsak gib glasno zastoka, v meni pa se nabira tak pritisk, da me bo razneslo. Ne morem več zadrževati. Kot da bi me po celem telesu zagrabi krč, napnem vse mišice in jo še močneje stisnem za rit. Glasno kričim in vbrizgam vsebino jajc v njeno nožnico. Marija še ne konča. V vse hitrejšem in močnejšem nabijanju vse glasneje stoka. Nohte mi grobo zarine v ramena, da trznem od bolečine in glasno doživi orgazem. Kot pretepen obsedim na kavču.

 

Poljubi me na čelo in reče: »Bilo je čudovito, vendar je bolje, da se vrneš k dedu.« Hotel sem se še malo božati in žgečkati, vendar sem v njenih očeh opazil solze. Spomin na moža je bil prehud in je premagal dober seks. Preden sem odšel, se mi za vse zahvali in pravi, da sem ji pomagal, več kot si lahko mislim.

 

Kljub temu sem vesel in žvižgajoč odšel k dedu. Premišljeval sem samo o tem, kar sem slišal od kolegov, ki so se vračal z vojske: »Stara koka, dobra supa!« Lahko jim samo pritrdim, pa čeprav se mi Marija še zdaleč ni zdela stara, čeprav bi lahko bila moja mama.

 
Kategorija:   Erotični dnevnik, Novice
Naslednji prispevek

Našli "stikalo" za "izklop" strahu

13 junija, 2012 0