Wednesday, July 17, 2024
 

Danes me punca, ki sem jo spoznal na gimnaziji, vabi na praznovanje osemnajstega rojstnega dne. Hodiva že tri mesece, seks pa še vedno iščem drugje, saj je bil do sedaj ves moj trud, kako jo spraviti v posteljo, zaman. Saj ga vzame v roke in usta, samo to še zdaleč ni to, kar si želim, še posebej sedaj, ko me je obdelala Marija. Punca bo polnoletna in pričakoval sem, da mi podari cvet, ki ga skriva vsa ta leta.


Nimam navade kupovati razkošna darila, pri Mateji pa sem se malo bolj potrudil. Predvideval sem, da mi bo ponudila svoj največji zaklad. Vedel sem, da je nora na drage parfume in spodnje perilo. Zraven tega sem pristavil še tanek zlat prstan z dragim kamenčkom in poln optimizma zdrvel domov zavit in okrasit darilo.

Oblečen v najboljšo belo črtasto majico in hlače se odpravim k njej. Pozvonim. Imel sem že čast videti njeno lepo golo telo, ampak tole? Odprla mi je oblečena v lahko kratko poletno oblekco, v svetlečih črnih pegicah in sandalih z visoko pet , ki so še poudarili lepoto njenih lepih dolgih vitkih nog.
»Živijo, kaj ne boš vstopil?« je dejala.
Z odprtimi usti samo zrem v njeno drobno postavo z velikimi prsmi. Še laik bi ugotovil, da pod obleko ni nosila ničesar.

Neznansko me je privlačila njena popolna drobna postava, ljubek erotičen obrazek s tako nežnimi potezami, da se lahko skrije vsaka plišasta igračka. Velikokrat sva se pogovarjala o tem, kaj mi je pri dekletih najbolj všeč. Presenečena je bila, ko sem izjavil, da mi je najbolj všeč seksi ženska v zapeljivem oblačilu. Že sama misel na to, kako slačim žensko, mi močno požene kri po žilah.

»Stopi že naprej, kaj misliš cel večer vedriti?« reče Mateja. Voščim ji vse najboljše in izročim darilo. Zelo se ga razveseli, me objame in strastno poljubi. Med darilo sem zavil tudi kondome, pogleda zavojček in pravi: »To darilo bom pa čuvala za tvoj rojstni dan.«

Hudiča, moj rojstni dan je komaj decembra, kdo jo bo čakal še pol leta, meni se je že sedaj mešalo samo ob pogledu nanjo, kaj šele ob kakšnem nagajivem dotiku. Vseeno jo objamem in uščipnem v malo, seksi ritko. Odskoči, jaz pa jo strastno poljubim. Z nogami me stisne okoli bokov in v medli svetlobi se vrtiva v tihem ritmu nežne glasbe. Šepetam ji nežne besede. Počasi jo začnem grickati po ušesih in poljubljati po dišečem tankem vratu. Odpleševa v njeno sobico, polno prižganih svečk. Ozke naramnice ji zdrsijo čez čudovita ramena. Moji poljubi se vse bolj bližajo njenim napetim, čvrstim prsim. Mateja se usede na rob postelje. Vse bolj strastno in nestrpno me boža. Kot bi mignil, mi sleče srajco in prične poljubljati moje prsi in trebuh. Počasi se prične prebujati moj vražiček, ki že komaj čaka malo prave akcije s tem prelepim dekletom. S poljubi nadaljujem po njenih stoječih prsih in po prav omamno dišečem napetem trebuščku s seksi popkom na sredi. Mateja mi nežno kuštra lase in z zaprtimi očmi tiho uživa. Slečem ji oblekico in pod prozornimi pegicami zagledam njeno malo sočno golo mačko. Prelepa je! Kljub temu, da se ji moram približati zelo previdno in počasi, če ji bom hotel odtrgati cvet, me preplavlja občutek silne nestrpnosti. Strast je bila silnejša kot razum. Medtem ko jo božam, ji z zobmi slečem nogavice. Že me čaka ljubka mokra mačkica z majhnim ščegetavčkom. Nežno jo poljubljam po lepih nogah. Vse bližje sem njeni lepotički. Jezik zarijem v mokre napete ustnice in jih nežno sesam. V usta vzamem simpatičen ščegetavček in ga ljubkujem kot malo liziko. Mateja prične stokati in rahlo krožiti z boki.

Vedel sem, da obožuje igračkanje z njeno češpljico, vendar za pravo akcijo ni bila nikoli pripravljena. Danes je bil dan, ko sem vse njene predsodke obrnil na glavo.

Matejino stokanje je bilo vse glasnejše in dihanje vse globlje. Ne bo več dolgo zdržala, ne na nogah ne z deviško kožico med njimi. Položim jo na posteljo in pokleknem pred njeno češpljico, njeni lepi gladki  nogi dvignem na svoj vrat. Z prsti razširim ljubke sramne ustnice in se z jezikom še enkrat zapodim v mali ščegetavček. Čim bolj bi jo rad pripravil na prvi seks in obisk njene ozke nožnice. Punca samo nežno stoka in se zvija v prijetni nasladi, jaz pa še vedno z velikim užitkom obdelujem njeno češpljo, z rokami pa božam in masiram njene lepe čvrste prsi.
»John, nehaj prišlo mi bo,« zaječi med stokanjem. Zdaj je pravi trenutek, da jo oropam največjega bogastva, ki ga je čuvala toliko let. Odpnem si hlače, da sprostim vražičku pot v nebesa. Nogi ji položim okoli svojih bokov in poskušam nežno vstopiti v rožnato kraljestvo. Njena mokra mačkica počasi sprejema zanjo kar precejšnega vragca. Mateja zaječi od bolečine in že hočem odnehati, ko pravi: »Ne odnehaj, nadaljuj prosim.« 

Nežno vstopam v ozko, vročo in mokro češpljo, Mateja pa nežno stoka in praska moj hrbet. Vidi se, da je to njen prvi seks, saj so vse njene aktivnosti bolj kot ne usmerjene v ležanje in stokanje. Ni bilo potrebno veliko, ko že konča v zamolklih krikih. Opazim, da ji je po orgazmu seks odveč, zato ga potegnem iz češpljice in ji ga porinem v roke. Uležem se na hrbet in se prepustim njenim rokam, ustnicam in jeziku.

Moje misli so še vedno uhajale k Mariji, ne vem zakaj. Obdeluje me eno najlepših deklet, ki bi jo z veseljem položil vsak, jaz pa ne morem pozabiti ženske, ki bi mi lahko bila mama.

Mateja se res trudi, da bi mi nudila užitke, s katerimi bi padel v nezavest, ampak ji nekako ne uspeva. Vstaneva. Dvignem jo, nežni roki mi položi okoli vratu, nogi pa okoli bokov. Strastno se poljubljava, vražiček pa že leze v njena nebesa. Nasloniva se na vrata. Vidim, da jo boli, samo nisem hotel odnehati. Največ mi pomeni dober seks in naj se tega zave tudi sama. Vstopam vse močneje in hitreje, Mateja pa vse glasneje kriči. Prihaja mi. Hitro jo snamem z vražička. Spermo čutim vse bližje izlivu. Zatisnem oči in napnem vse mišice. Silni tornado konča na njenih prsih, sperma ji počasi teče po prsih in trebuščku. Na njenem obrazu piše, da za kaj takega še ni bila pripravljena, čeprav trdi drugače.

Vedel sem, da je to storila zame in da jo je bolelo kot hudič, nazadnje pa še seks ni bil nič posebnega. Za dober seks morata sodelovati oba, pa saj ji nisem zameril, zanjo je bil to prvi seks v življenju in ponosen sem, da ga je doživela ravno z mano.

Kar naenkrat me nedolžno mlado lepo telo ni več privlačilo. Ta večer sem prespal pri Mateji. Pogovarjala sva se o najini prihodnosti in prišla do najboljšega možnega zaključka, vsaj zame. Premlada sva, da bi se resno vezala, lahko pa se dobiva še za kakšen seks. To je bil najin skupni dogovor. Noro dobra ideja in lahko sprejemljiv dogovor. Seks s takšno lepotičko, ko bo še malo bolj izkušena, zna biti prava orgazmična bomba.

Ljubkoval in božal sem jo še celo noč, za seks pa Mateja ni bila več. Moje misli sem že usmerjal drugam. Kljub svojim dokaj skromnim izkušnjam si rečem, da bom čim več seksa iskal pri bolj izkušenih ženskah. Ne vem, kaj me na njih tako privlači, mogoče samo dober seks ali pa njihov neubranljiv šarm. Ne vem? 

 
Kategorija:   Erotični dnevnik, Novice
Naslednji prispevek

Odslej bo treba prijeti za čisto vsako delo

13 junija, 2012 0