Tuesday, July 16, 2024
 

Zgleda, da se je po seksu odločila, da bo še nekaj časa ob meni. Mateja je bila sicer v redu punca, za marsikoga takoj za oženit, ampak meni ni več dišala. Nekako nisem prišel do dogovora s samim seboj, da se pri dvajsetih letih umirim.


Zvečer se je pripravljala vsakoletna poletna zabava v našem mestecu. Veselica, ki ne privabi preveč mladine, saj se raje zdivjajo v bližnjem disku. Ker rad plešem v ritmu žive glasbe, sem se odločil, da obiščem veselico. Srečal sem sosedo, s katero se poznava praktično od rojstva. Cvetka je bila prvo dekle, ki mi je pokazalo, kaj skriva pod krilcem. Tega je že dolgo nazaj, kar sva bila še otroka in ko še nisem vedel, za kaj drugega, razen za uriniranje, naj vražička še uporabljam.

»Živijo, kaj delaš zvečer?« jo vprašam.
»Nič posebnega, Simona ni doma, tako da sem prosta,« se nagajivo nasmeji.
»Se lahko okoli sedmih oglasim in greva skupaj na veselico. Se bova kaj pomenila,« jo povabim.

Vedno sem rad kramljal z njo in bil sem vesel, da je povabilo sprejela. Leto dni starejša Cvetka v Matejinih očeh ni predstavljala grožnje, saj jo je imela bolj za mojo sestro kot pa za prijateljico. Bolj me je skrbelo za njenega tipa. Simon je bil znan pivec in razgrajač, pa čeprav majhna Cvetka ni bila ne vem kakšna lepotica, bi si lahko našla primernejšega fanta. Vedno kadar smo bili skupaj v družbi, smo morali poslušati vedno iste patetične zgodbice, ki jih je interpretiral malo prej, preden je pijan pobruhal popito količino alkohola. Vesel sem bil, da ga danes ni bilo zraven. Po dolgem času bova spet sama.

Veselice in domače zabave Mateji niso nudile posebnega užitka, zato se je s prijateljicami raje odpravila v disko. Prvič, od kar sva skupaj, se greva zabavat vsak po svoje. Boljše to, kot pa da bi gledal njen zdolgočaseni obraz na veselici. Komaj sem čakal večera in snidenja s sosedo.

Z motorjem se pripeljem pred njeno hišo in pozvonim. Velika bela vhodna vrata se odprejo.
»Saj greva samo na veselico. A nisi malo premalo oblečena za na motor?« rečem Cvetki, oblečeni samo v ozke kratke hlače, ki še poudarijo malo večjo ritko in močne porjavele noge in majčko, ki je zakrivala manj, kot si je verjetno želel njen oče in ki je nekaj momljal zadaj v dnevni sobi.   

Odpeljeva se na veselico. Vseskozi sem vozil tako, da se je njeno toplo telo čim večkrat prilepilo na moj hrbet. Vznemirjal me je dotik njenih malih čvrstih prsi na mojem hrbtu

Na veselici sva noro plesala, se zabavala in še danes sem vesel, da me je oče že v četrtem razredu osnovne šole vpisal na plesni tečaj, čeprav sem takrat mislil, da mu ne bom nikoli odpustil. Gledal sem svoje sošolce, ki so bili takrat najbolj zajedljivi, kako so za šankom s pivom v roki gasili svoj bolni ego, namesto da bi plesali z dekleti, ki so samo žalostno sedela in zrla proti šanku.

Glasba je postajala vse bolj romantična. Najini telesi sta se vse bolj stiskala v eno. Moje roke so vse pogosteje zapuščala plesni položaj in raziskovala Cvetkin ozki hrbet in njeno nekoliko večjo čvrsto ritko. Najini nežni pogledi so vse bolj klicali po odhodu.

 V takih romantičnih trenutkih se velikokrat spozabim in naredim kakšno neumnost, ki me stane klofute, tokrat pa sem bil siguren, da je ne bom prestregel.

 »A greva pogledat, če se na ribniku kaj dogaja?« ji predlagam. Ribnik je znan prostor za ljubezenske avanturice in ne bi bil presenečen, če bi mi Cvetka podelila košarico.
»Greva,« nežno, brez premisleka odgovori.

Počasi peljem proti bližnjemu ribniku. Cvetka me nežno objame in okoli bokov čutim njene nežne in drobne dlani. Njeni čvrsti breskvici se naslanjata na moj hrbet. Vsake toliko časa me nežno poljubi na hrbet, sam pa se delam, kot da poljuba ne čutim. Prispeva na ribnik in obsediva na motorju, ona na sopotnikovem sedežu, naslonjena na kovček, jaz pa sedim nasproti nje, naslonjen na posodo za gorivo.
Moje poželjive zelene oči zrejo v njene nagajive rjave oči, žabe ob ribniku tiho regljajo. Pogovarjava se o najinih doživetjih iz otroštva in ne morem mimo tega: »A se spomniš, kako sva si pred desetletjem in več, pokazala najino meglo med nogama?«
V tistem romantičnem trenutku mi v smehu odgovori: »A te zanima, v kaj se je spremenila?«
Ne vem, kaj naj ji odgovorim.

»Seveda bi jo rad videl. Pa ne samo videl, tudi okusil bi jo rad,« si mislim sam pri sebi. Iz izkušenj drugih vem, da prijateljstvo in seks ne gresta skupaj. » Zakaj bi se učil na izkušnjah drugih, največ se naučiš na svojih.« S tem se najbolj strinja druga glava, ki se počasi prebuja. Velikokrat sva se božala in masirala, kaj več pa nama ni padlo na pamet. Užival sem, ko sem se igral z njenimi dolgimi ravnimi rjavimi lasmi in božal njeno nežno kožo.

Vseskozi gladim njene malo močnejše, sicer pa lepe noge. Roki položim okoli njenega vitkega boka, jo nežno poljubim na usta in čakam na njen odziv. Objame me okoli vratu in strastno vrne poljub.
»Yes,« srček kar ponori od veselja. Zelo sem nestrpen. Takoj ji slečem črno majico in odpnem športni nedrček. Pred očmi se pojavita dve ljubki stoječi žogici z nabreklimi ventilčki.

»O tole je pa lepše kot pred desetimi leti,« ji rečem.
»Tole tudi,« odgovori, medtem ko mi odpne hlače in nežno prime še ne povsem trdega vražička. Ne izgubljava časa. Sama si sleče ozke hlačke, pod katerimi ne nosi ničesar. Poljubljam jo po štrlečih bradavičkah, z rokami pa stiskam njeni ljubki breskvici. Cvetka z nekaj gibi postavi korenjaka pokonci.
Vzpnem se na stopalke motorja in vražička počasi porinem v njeno mokro urejeno mačko. Počasi jo jemljem, medtem ko božam njeni breskvici in poljubljam njena čvrsta ramena in vrat. Njeni dolgi rdeči nohti drsijo po mojem hrbtu, od naslade dobim kurjo polt. Seksam počasi in z užitkom, moja usta jo rahlo grickajo po ušesu, jezik pa raziskuje njegovo vsebino. Sedečo na sedežu in naslonjeno na kovček še naprej nežno porivam. Z nogami me objame okoli bokov in stisne tako močno, da čutim, kako me praskata zaponki njenih sandalov. Moji gibi so vse močnejši in stokanje vse glasnejše, kmalu preglasiva regljanje žab. Po Mariji mi spet prihaja močno, da čutim krče po celem telesu. Tudi Cvetka vse močneje stiska moje boke in zasadi mi nohte v hrbet. Glasno konča, jaz pa še zadnji trenutek potegnem vražička iz nožnice in končam tako močno, da spermo izbrizgam po njenem vratu, oprsju in trebuhu. Pogledava se v oči in se nasmehneva. Nasmeh, ki pove več kot besede. 

Za nekaj časa otrpneva. Ko išče svojo obleko, jo prosim, če jo lahko oblečem. »Saj nisem dojenček,« pravi in v smehu privoli.

Oblačim ji ozke hlačke. Moje roke drsijo po njeni lepo zarjaveli gladki koži. Dražljaji so bili tako močni, da se je vražiček pričel ponovno prebujati. Naslonjeno na motor ponovno slečem in se z jezikom zapodim v njeno rožnato vlažno muco. Nabrekel venerin hribček ližem kot otrok, ki prvič dobi sladoled. Rahlo razkorači noge, glavo nasloni nazaj, zapre oči in se preda užitku. Njeni roki božata moje lase, ki vsake toliko časa močno pritisnejo na njeno mačko. Ritko ji gnetem vse močneje in strastno obdelujem njenega stražarčka. Cvetka se z užitkom predaja mojemu jeziku in vse močneje pritiska mojo glavo na njeno voljno mokro mačko. Čutim, kako mi kri polni vražička, ki vse bolj dviguje glavo od radovednosti in od želje ponovnega bližnjega srečanja s toplo mokro nožnico. Vstanem in Cvetko vzamem od zadaj. Seksam hitro in močno, ker vem, da orgazma ne bom doživel tako hitro kot prvič. Nežno ji grizem hrbet, z rokami pa dražim njen ščegetavček tako, da čutim prodiranje in masiranje mojega vražička. Oba glasno uživava. Cvetka prične kričati: »Daj, daj prišlo mi bo!« Kot da se njen orgazem noče in noče končati. Tako dolgega orgazma pri ženski še nisem doživel. Občutek, ko vidim, kako se je Cvetka sprostila in kako uživa, me pripelje do močnega orgazma. Zadržujem kolikor pač lahko, zamrači se mi pred očmi in ne vem več točno kaj počnem, kot da bi bil za trenutek nekje drugje. Še z nekaj močnimi sunkovitimi gibi glasno končam v njeni vroči poseksani mački.

Ravno toliko, da pridem k sebi, bilo je čudovito. Cvetka z zaprtimi očmi še kar sloni na motorju. Ponosen sem nase, da sem jo pripeljal do nepozabnega vrhunca. Seks in orgazem sta jo dodobra izmučila, ne samo njo, tudi jaz potrebujem kar nekaj časa, da pridem k sebi.
»Tole je bilo pa dobro, a ne? A te lahko zdaj oblečem?« jo vprašam.
Objame me in reče: »Bilo je nepozabno. Rada bi še kdaj ponovila, samo ne vem. Saj veš zakaj.« Na njen privesek nisem več mislil. Sploh ne vem, zakaj ga ne pusti. Če bi bil tak ljubimec in jebač kot sam pravi, mu je ne bi zapeljal skoraj deset let mlajši smrkavec.

Počasi se objeta pripeljeva domov. Prijateljsko se poljubiva in posloviva. Še dolgo v noč sem premišljeval, kako dobro bi bilo, če bi prespala pri meni. Priložnost zamujena, ne vrne se nobena. Upam, da ta moder rek v mojem primeru ne bo držal.

 
Kategorija:   Erotični dnevnik, Novice
Naslednji prispevek

Zaposlitveni potencial mladih

13 junija, 2012 0