Saturday, April 13, 2024
 

Večino popoldanskih dni s prijatelji preživim na košarkarskem igrišču, ki je bilo s svojo urejeno okolico znano zbirališče mladih. Vsak dan so nas prišla gledat dekleta, po večini mlajše najstnice, ki so na svoj simpatičen način, z na pol otroškim smehom komentirale naše poteze. Seveda ne košarkarske. Ta popoldan pa je bil nekaj posebnega.


Poleg znanih mladih lepotičk na leseno klopco poleg igrišča prisedejo tri dekleta, rosnih dvajsetih let. Dve navidez poznam, saj živita v našem slikovitem mestecu, tretjo, simpatično vitko dekle, pa vidim prvič. Po končani košarki se zapletemo v prijeten sproščen pogovor. Nova znanka, oblečena v oprijeto belo majico in ozke kavbojke, ki so še poudarjale njene lepe dolge noge in napeto okroglo ritko, pove, da je zaposlena pri podjetniku v našem mestu.

Ime podjetja in podjetnika mi je bilo znano, saj je vodil največji oddelek deklet, ki so delala kot moderatorke na vroči liniji. Veliko ljudi pa je vedelo povedati, da te za primerno plačilo dekleta zares obdelajo.

Izvem, da ji je ime Kristina. Prosi me, če jo lahko zapeljem na železniško postajo, ker mora domov. Mimogrede reče: »Razen če imaš prostor in lahko prespim pri tebi?« Prav milo me pogleda z lepimi velikimi modrimi očmi, se hudomušno nasmehne in skozi drobna usta vidim njene lepe bele zobe. Že prej so se mi cedile sline, ko sem gledal njeno drobno postavo brez izrazitih jošk in bokov. Lepe dolge noge, porjavela polt in njena simpatična pojava so izničile majhne joškice, saj se je pod oprijeto majčko videl samo nedrček brez pretirane vsebine.

»Seveda te bom peljal do postaje,« ji nagajivo pomežiknem. Z motorjem se odpeljeva do naše hiše, v kateri živim sam, odkar je alkohol ubil očeta in odkar je mama našla novo ljubezen nekje v glavnem mestu.

»To pa ni postaja,« reče Kristina, medtem ko si zapeljivo popravlja dolge rjave lase, ki jih je razmršil veter na motorju.
»Ne ni. Je pa poceni prenočišče, pa še jutri boš lahko dlje spala. Lahko pa greva na postajo, če želiš,« ji odgovorim, ko iščem hišne ključe.

Z veseljem sprejme mojo gostoljubnost. Odideva v kuhinjo, kjer pripravim prigrizek. Ob večerji govoriva o vsem mogočem, moje noge pa pod mizo iščejo stik z njenimi. Ko se končno dotaknem njenih čudovitih nog, me objame kurja polt. Prijeten občutek, ki ga začuti tudi vse bolj debel in večji vražiček.

»Grem se oprhat,« rečem in kot veter odhitim v kopalnico. Upam samo, da Kristina ne bo pobegnila. Ravno ko stopim izpod tuša, vstopi v kopalnico. Vidim, da se zazre v mojega napol stoječega mokrega korenjaka in vpraša: »A se lahko stuširam, sem imela tako naporen dan v službi?«

Videlo se je, da punci ni nerodno, z njeno službo si pa tudi nisem belil glave. Niti vedeti nočem, koliko strank jo je v službi obdelalo, najbolj važno mi je, da bom med njimi. Njena drobna vitka porjavela postava je gola še veliko bolj privlačna. Nabrekli bradavički na miniaturnih prsih pa kar kličejo, sesaj, sesaj … Lepe dolge noge pa že vidim na svojih ramah. Oblečem samo oprijete boksarice in odhitim v sobo iskat kondome. Pri njej nisem želel tvegati.

V dnevno sobo je prišla oblečena samo v mojo majico, ki jo je našla v kopalnici. Ravno toliko dolga majica, da je prekrila njeno lepo okroglo ritko in še poudarila lepoto njenih nog z majhnimi stopali.
»A lahko prisedem?« vpraša. Komaj sem čakal, zdaj pa se delam, da gledam televizijo, čeprav sem bil z mislimi že v njenem srčastem mednožju. Z zapeljivimi gibi se usede poleg in poskrbi, da se me med tem čim večkrat dotakne. Vražiček je že dolgo v popolni pripravljenosti.
»A ti je otekel?« pokaže na mojo moškost in se nagajivo nasmeji.
»Kaj mi ne bo, če je v bližini lepotica. Jo rad pogleda, pri tem pa kar precej zraste,« ji odgovorim in božam po kolenu. Brez nadaljnjih besed seže pod gate in močno prime trdega vražička. Zaprem oči in uživam v njenem drkanju. Dvignem ji majico in se prisesam na njeni štrleči bradavički. Z drugo roko odkrivam njeno luknjico, ki pa je bila vse prej kot samo luknjica. Do sedaj v moji skromni seksualni karieri še nisem videl ali otipal tako velike luknje in to na tako drobni postavi. »Bo vsaj dlje trajalo,« si mislim.

Misel na to, da jo vsak dan obdela nekaj moških, me odvrne od dolge predigre. Kristini ponudim kondom, ki mi ga kot profesionalka natakne na trdega vražička. »Še preden prodrem v njeno nebeško kraljestvo, moram prelizati njene lepe noge,« si mislim sam pri sebi. Z jezikom ližem notranjo stran lepih bederc, da so čisto mokre od sline, Kristina pa samo meži in tiho stoka. Urejeni muci se namerno izognem. Vstanem in njene dolge noge položim na svoja močna ramena. Grobo prodrem v njeno veliko mokro nožnico. Glasno zastoka, jaz pa namerno grobo in divje prodiram vanjo. Moja ideja, da bo seks trajal večno, kmalu pade v vodo, saj s svojo veliko vročo muco divje kroži po mojem vražičku, njena nožnica pa stiska mojega vražička. Kristina vrešči kot nora. Ne vem, a je to predstava za stranko, ali res tako uživa.

V glavi mi rojijo vse bolj umazane misli: »Pod menoj leži profesionalka. Odkar seksam, si želim prodreti tudi v drugo luknjico.«
Misel nato kmalu opustim, saj se spomnim, kako boleče je bilo pri meni, ko sem kot otrok dobival majčkene svečke proti vročini. Kljub temu, da je prostitutka, se mi punca zasmili.

Moj vragec vse hitreje polni njeno vagino, ona pa z drobnimi prsti draži svoj ščegetavček. Med mojim nabijanjem me vsake toliko časa prime in stisne za trdega vragca. Občutek in stisk, ki sta mi pričela prazniti jajčka. Njene noge še močneje privijem na rame in grobo vstopim. Njeni prsti vse hitreje obdelujejo nabrekli ščegetavček. Po hrbtu mi prične teči znoj. Kot bi jo pričeli grabiti krči, zavija z očmi in stresa telo ter konča v glasnih krikih. Tudi meni vse močneje prihaja. Privoščim si umazanijo, izvlečem vragca in tiho končam v njenih usti. Toplo spermo izpljune in me grdo pogleda, vendar molči.

Tisti večer nisva več seksala, meni je bilo dovolj seksa s prostitutko, njej pa verjetno tudi. Ne vem, koliki seks je bil že zanjo. Zaspala je na mojih kolenih v dnevni sobi, ko sva gledala televizijo. Ležala je mirno in izgledala je kot angelček. Punca se mi je zasmilila, ko sem pomislil, na kakšen krut način si služi denar za preživetje. Odnesel sem jo v posteljo, pokril in poljubil na čelo.

Zjutraj sem ji pripravil zajtrk in odpeljal v službo. Videl sem, da gre v službo z veliko muko, vendar v tistem trenutku nisem vedel, kako ji lahko pomagam. Ob slovesu mi je še dejala, da je po dolgem času v seksu uživala. Jaz tudi. Tudi meni ni bilo vseeno zanjo. Poskušal ji bom pomagati po svojih najboljših močeh, da se znebi teh umazanih podjetnikov. Tako sem se odločil!

To je pa že druga zgodba.

 
Kategorija:   Erotični dnevnik, Novice
Naslednji prispevek

Davčni asistent do februarja 2007

13 junija, 2012 0