Tuesday, October 3, 2023
Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 3]
 

Vsako leto se v sosednjem mestu prireja tradicionalna prireditev, ki se v večernih urah vedno spremeni v največje skupinsko pijančevanje v državi. Vsako leto smo se s prijatelji udeležili te kulturno-pivske prireditve, če že ne seksali, smo pa vsaj plesali, objemali in božali prelestna ženska telesca ter skupaj uživali v prijetnih trenutkih. Z razmajanim yugom smo se zvečer, polni dobre volje, odpravili novim avanturam naproti. Prireditev je bila, tako kot vsako leto v lepem vremenu, razprodana in le s težavo smo se prebili mimo lesenih stojnic do primernega in praznega plesnega prostora. Raje kot stojnice smo si ogledovali in ocenjevali mimoidoča dekleta in ženske. Srečal sem veliko takšnih, ki bi se lahko znašle v mojih mokrih sanjah. Tem sem podelil zapeljiv nasmeh in nagajiv mežik z iskrivimi očmi. Odzivi so bili različni, od nasmeškov do mrkih pogledov, vendar si jih nisem jemal k srcu.


Po dolgem iskanju le najdemo primerne žrtve, s katerimi se nameravamo zabavati in plesati skozi jasno noč. Čisto na koncu prireditvenega prostora zagledamo tri, nekaj let mlajše znanke iz sosednje vasi, kako na zložljivih klopeh, same žulijo pivo. Da se dolgočasijo, razberemo že z njihovih izrazov na obrazu.
»A imate še prosto za tri mušketirje?« vprašam zdolgočasena dekleta.
»Seveda imamo, kar prisedite,« kot bi jih odrešil, odgovori najbolj simpatična med njimi. Takoj sem opazil iskrice v njenih temno rjavih očeh, ki so zapeljivo gledale skozi ozka moderna očala. Takoj prisedem k njej in se stisnem k njenemu toplemu telescu.
»Jaz sem John. Ne vem, če me poznaš, vem, da sva hodila na isto šolo,« jo ogovorim.
»Kako te ne bi poznala, saj te vsi poznajo. Meni pa je ime Anita,« mi seže v roko, sam pa poljubim njeno nežno roko z lepo negovanimi in rdeče nalakiranimi nohti, ki so se lepo zlili z njenimi dolgimi drobnimi prsti.

Dolgo sva se pogovarjala o raznih rečeh, o šoli, zabavi, prijateljih … Zaupala mi je, da ima fanta, ki pa trenutno služi vojsko, zato se je na prireditev odpravila s samskima, meni nič kaj preveč privlačnima prijateljicama, ki sta ju že poljubljala moja prijatelja. Nisem ju hotel posnemati, raje sem si vzel čas in ji počasi pihal na dušo.

»A greva plesat?« jo povabim.
»Z veseljem,« odgovori. Vidim, da je ravno prav okajena, da se bo dovolj sprostila za nepozabno zabavo.
»A te zebe?« jo vprašam, ko vidim da ima poleg mini krila in pegic, obute visoke škornje. Črn puli s pasom nad boki pa je grel njeno čokato telo z velikimi prsi.
»Prav dolgo te ne bo, me je strah, da boš na plesišču pregorela,« še rečem. Samo zapeljivo se nasmeji, me prime za roko in odvleče na veliko plesišče.

Divje se vrtiva v hitri glasbi in uživam v kratkih in nežnih dotikih njenega čvrstega telesa, ki so mi na voljo pri rock\’n\’rollu. Nestrpno čakam, kdaj se bodo pričeli počasnejši glasbeni vložki, da se stisnem k všečni Aniti. Vseskozi mi govori o svojem fantu, kako ga pogreša in podobno, ampak mene to jokanje sploh ne zanima. Čutim, da je vse skupaj le neko opravičevanje, ne vem komu, mogoče svoji duši, saj vidno uživa v moji družbi. Končno se nas usmilijo domači glasbeniki in pričnejo igrati nežnejše ljubezenske melodije.

Anito stisnem k sebi. Ravno toliko je velika, da lahko glavo nasloni na moje prsi. Uživam v plesu in stisku z njo. Vse bolj me zanima, kaj se skriva pod velikim nedrčkom in pod napetim mini krilcem, ki je zakrivalo malo močnejšo ritko. Pivo ji vse bolj stopa v glavo in njene nežne roke se velikokrat znajdejo tam, kamor za napol poročeno dekle ne sodijo. Godi mi, ko me grabi za čvrsto zadnjico, roka pa ji velikokrat uide v moje mednožje. Samo tiho spremljam njeno igro in uživam. Čutim, kako mi odpenja zadrgo in se ne obremenjujem s tem, ali naju kdo gleda na slabo osvetljenem plesišču.
Poleti nikoli ne nosim spodnjih hlač in Aniti ni bilo težko takoj zagrabiti še mlahavega korenjaka, ki se je v njenih rokah hitro napolnil s krvjo. Z zaprtimi očmi sva se počasi zibala v lahki plesni glasbi. Velikega trdega korenjaka si je nežno s krožnimi gibi stiskala k trebuhu in grizljala moje natrenirane prsi. Močno začnem dvomiti o njeni resni zvezi. Opogumim se in z roko pričnem božati njeno čvrsto ritko. Na trebuhu čutim njen nedrček, pod katerim se skrivajo velike joške. Komaj čakam trenutek, ko jih bom lahko rešil pretesnega nedrčka, jih nežno prijel v roke in sesal njena dva ventilčka.

Z obema rokama jo zagrabim za rit in močno stisnem k sebi. Močneje me stisne za korenjaka, na katerem začutim cel njen mehak trebušček, z drugo roko pa objema moj pas. Postajam predrznejši in moji roki vse bolj raziskujeta globok kanalček med velikima čvrstima ritnicama. Njeno elastično krilo je dovolj prožno, da prste približam anusu. V kotu plesišča se samo še nežno pozibavava in pozabiva na ples. Anita prične močneje migati z ritjo in močno zagrabi trdega vragca, da v njem čutim bitje svojega srca. Z roko ji sežem pod kratko krilo in skozi seksi hlačke potisnem prst v njeno ta zadnjo. Malo se privzdigne, potisne vragca nazaj v hlače in si popravi krilce.

Zmedena in prepotena, vsaj jaz, odideva k mizi, kjer spijem požirek vode. Anita z zardelim obrazom spije preostanek piva. Povabim jo v bližnji urejen park, vendar ponudbo šepetajoče zavrne. Pravi, da jo močno tišči na WC in gre najprej pogledat, če je v sosednji gostilni kakšen prost.

Nisem mogel iz svoje kože, zato sem jo pospremil. Kljub vsemu sem videl priložnost, ki je nisem hotel izpustiti iz rok. Fant gor ali dol, če bo dala, bo dala, izgubiti nimam kaj.

Vstopiva v majhno žensko stranišče. Anita opravlja malo potrebo, jaz pa se osvežim pri umivalniku in mimogrede umijem vražička. Ne bi rad tvegal s čisto preznojenim premoženjem, njegovim vonjem in okusom. Čeprav je rahlo pijana, pa vseeno. Vstopim v kabino ravno, ko si briše rožnate sramne ustnice na obritem in gladkem venerinem hribčku. Tako lepega gladkega, brez vsake dlakice ali mezoljčka, še nisem videl pri nobenem dekletu. S spuščenimi hlačkami in dvignjenim krilcem se usede nazaj na školjko. Zelo se vzburim ob pogledu na lepa bedra in nogavice s podvezico. Poželjivo me pogleda, jaz pa ji slečem spuščene čipkaste hlačke. Pivo jo je ravno toliko sprostilo in opogumilo, da ji je prav vseeno, kje je njen fant. Tolaži me misel na to, da če priložnosti ne izkoristim jaz, jo bo pa čez nekaj uric kdo drug.

S pasom se približam njenim sočnim, napetim ustnicam. Pomagam ji odpeti pas in zadrgo. Anita v roke vzame že pošteno trdega vragca z veliko napeto rdečo glavco. Sedeča na školjki prične z grobim fafanjem in grizenjem, z roko pa stisne mošnjo, da se kar zvijem od bolečine. Nobene naslade in užitka ne čutim.
Vražička vzamem v roke in ga nežno drkam. »Deset dni se šparam zato, da si ga sedaj drkam. To bi lahko naredil tudi doma,« godrnjam sam pri sebi.
»Anita, daj se malo bolj potrudi,« ji šepnem in jezik rahlo potisnem v uho. Prime za ritnici in vragca nežneje vzame v usta. Njeno fafanje je vse hitrejše in intenzivnejše. Uživam v pogledu, kako se njena usta slinijo in goltajo vragca. Vse bolj mi postaja vroče za ušesi in vse bolj čutim, kako sperma zapušča jajca. Nočem še končati. Njeni gibi so vse hitrejši. Potisnem jo vstran, dvignem njen črn puli in odpnem velik nedrček. Pred mojim vragcem se zazibata dve veliki joški z velikima bradavičkama. Naslonim jo na kotliček, jo zajaham čez boke, zagrabim njeno ogromno mehko oprsje, ga oslinim in mednju porinem svoje imetje. Anita se drži kotlička, jaz pa počasi porivam njeno oprsje. Kmalu mi prične prihajati, zato raje preneham, saj še nisem poizkusil okusa njene rožnate obrite muce.

Prenehava z jošk-seksom. Anita se obrne tako, da zdaj stoji z zadnjo platjo, obrnjena proti meni, z rokami pa se naslanja na kotliček. »Lahko se igraš z mojo muco, samo prosim te, ne vtakni mi ga vanjo,« me prosi. Postavim se za njo, z riti ji potegnem in slečem krilce ter pokleknem. Roki drsita čez visoke škornje do njenih napetih beder. Počasi se jima pridruži jezik. Vseskozi opazujem njeno obrazno mimiko. Vidim, da miži in uživa. S prsti se približam njenim lepim sramnim ustnicam in jih nežno razprem. Njena muca je že povsem mokra. Rahlo pihnem v njeno češpljo. Z prsti ji vzburjam ščegetavček in nožnico. Od zadaj jo pod bedri primem za pas in se z jezikom prisesam na njeno pohotnico. Od presenečenja Anita glasno zastoka. Z jezikom ližem in prodiram v njeno ozko vlažno nožnico. Z ustnicami pa lovim in sesam njene rožnate žnabeljčke. Nos je čisto blizu njeni drugi luknjici. Pripravljena je bila na akcijo, saj je njeno mednožje prijetno odišavljeno. Slišim vse glasnejše stokanje, njeno kroženje riti pa je bilo vse hitrejše. Ne zmenim se za njeno prošnjo. Vstanem in vragca od zadaj nežno, samo z glavico porinem v ozko, mokro češpljo. Anita se ne brani, še sama potisne svoje telo tako, da vražiček konča globoko v njeni češplji. Pričnem hitreje in globlje prodirati, njena ozka nožnica pa mi prijetno objema in draži vragca, ki jo vse hitreje pripravlja na orgazem. Joške se zibajo kot dve na pol polni vreči in udarjata po kotličku. Vse bolj stiska ritnici in z rokami močneje objema kotliček. Primem jo za usta. Močno me ugrizne v roko in s pridušenim stokanjem konča.

Takoj ko pride k sebi, me odrine stran. »Nisva se tako zmenila,« reče.
»Malo prej ti je bilo vseeno, daj da vsaj končam.« Usede se nazaj na školjko in pokaže svoj dekolte. Spet jo dvignem na kotliček, močno oslinim oprsje in pričnem s svojim drugim jošk-seksom. Anita si drži svoje bogastvo, medtem ko hitro in grobo nabijam v njen dekolte. Ni potrebno veliko, da mi začne močno prihajati. Stisnem zobe in ritnici in izbrizgam desetdnevno količino po njenem puliju, vratu, joških in očalih. »Super si,« ji rečem. »Ti tudi,« zadovoljna in zadovoljena odgovori. Obriševa in oblečeva se ter odideva nazaj k družbi.

»Kje si pa umazala majico?« ji reče kolegica, ko zagleda bele madeže na njenem vranje črnem puliju. Anita samo zardi in ne reče ničesar.

Fanta ni več omenjala, rekla pa je, da bi se lahko še kdaj videla. Brez ovinkarjenja sem ji povedal, da več kot samo seksa od nje ne pričakujem in tudi ne želim. Razočarana in zamišljena se je zazrla nekam vstran, spila še eno pivo in odšla domov.

Verjetno sem jo s svojo zadnjo izjavo prizadel, vendar mislim, da je bolje, če so računi čisti. Ne bi bil rad tip, zaradi katerega je neko dekle pustilo svojega fanta. Dogovorita naj se sama!

 
Komentarji
Kategorija:   Erotični dnevnik, Novice
Naslednji prispevek

Zbrani podpisi za zakon o vrtcih

13 junija, 2012 0