Saturday, April 13, 2024
13 junija, 2012

6 modnih nasvetov s katerimi ne morete zgrešiti!

By 0 1417 Views

Plašči

Jesensko-zimski trend so vedno plašči. Letos se boste lahko poigrali z več različnimi stili. V modi so letos plašči z vojaškim pridihom, ki imajo ostre linije in so okrašeni z ravnimi črtami. Po dolgem času pa se na modne brvi spet vračajo ogrinjala vseh barv in oblik, ki lepo poudarijo žensko telo.


Škornji

Poleg nizkih škornjev, ki vam pokrivajo gležnje, pa letos ne boste zgrešili z zeloooo visokimi škornji, da, tistimi, ki segajo nad kolena. V modi so v vseh materialih in barvah, edina zapoved pa je, da so super-ozki, tako da se vam popolnoma prilegajo in naredijo vaše noge dooolge in zapeljive. To je zagotovo najbolj seksi ženska obutev to jesen in zimo, zato bodite drzne in si privoščite en par.
K visokim škornjem se bodo letos lepo podale kaj drugega kot kratke oblekice in nogavice.

Raztrgano – jenas in nogavice

Še vedno boste na ulicah videvali oprijeti jeans, vendar bo letos kraljeval v raztrganih oblikah. Za tiste, ki se vam zdi nesmiselno kupovati že raztrgana oblačila – pa še drago plačati povrhu, vzemite v roke lanske oprijete hlače in škarje, ter si tako popestrite garderobo.

Imate v predalu že ogromno raztrganih nogavic, za katere ste mislile, da jih nikoli več ne boste mogle obleči? Le začnite iskati po omarah, kajti raztrganke niso le dovoljene, temveč so celo zapovedani modni kosi letošnje jeseni.

Pisano

Končno bodo na svoj račun prišle tudi tiste, ki obožujete barve! Lani je bila v ospredju vijolična in če se je še niste naveličale, brez skrbi, kajti letos prihaja poleg vijolične še paleta drugih pastelnih barv. Vse od nežne rožnate, olivnate pa do modre in sive. Letošnja jesen in zima bosta torej za spremembo barviti, kar je po mnenju modnih oblikovalcev tudi odgovor na trenutno gospodarsko krizo, saj nas bodo barve navdajale z optimizmom.

Na en rokav

Za tiste, ki menite da so vaš  atribut ramena, letos boste dobile priložnost da jih poudarite s čudovitimi majicami in oblekami na en rokav. S tem kosom oblačila boste dajale vtis elegance in sofisiticiranosti. Obleko lahko nosite na večerji z izbrancem, na poslovnem kosilu, majice pa lahko v pravi kombinaciji nosite tudi ob vsakodnevnih priložnostih ali na zabavi.

Veliki pisani prstani in ‘kičaste’ torbice

Modni dodatki so prav tako nujni za dopolnjen modni videz. Letos bodo v modi prikupne torbice z ogromno detajli in v vseh barvah. Ne skoparite niti pri prstanih, ogrlicah in zapestnicah. Četudi ne nameravate zapraviti gore denarja za obleke in čeveljce, lahko s pravimi modnimi dodatki ustvarite trendi videz.

Članek objavljen v Pravem vodiču za starše

Kategorija:   Moda, Novice
Naslednji prispevek

Z masažo do ploskega trebuha

13 junija, 2012 0