Wednesday, May 29, 2024
 

Kot vsak lep poleten večer sem se tudi tokrat odpravil na košarkarsko igrišče. Zaradi neprespane noči sem se odločil, da bom igro spremljal s klopi in navijal za svojo ekipo. Vendar do igrišča sploh nisem prišel! Med potjo sem srečal Uršo, bivše dekle, s katero sem hodil nekaj tednov v gimnaziji.


Urša je majhno jezikavo dekle, s kratkimi rjavimi lasmi, drobnim krhkim telesom, majhnimi prsmi, z malo večjo zadnjico in glede na svojo velikost, dolgimi nogami. Kljub temu, da je bila pravi strup, je nisem uspel spraviti v posteljo in sva se razšla, še preden sva doživela prvi skupni seks. Enkrat si je namesto sladoleda privoščila mojega vražička, to pa je bilo tudi vse.

»K Radi grem. Ji nesem zapiske za popravni izpit. Pojdi z menoj, tebi matematika bolj leži. A greš,« me vpraša. Vedel sem, da je od najine romance preteklo mnogo vode in da je Urša postala znano lahko dekle, ki je osrečilo mnogo fantov, ampak k Radi me pa vseeno ni vleklo.

Rada je bila visokoraslo vitko dekle z juga bivše države, otroškega obraza, z lepimi ustnicami in nežnim, negotovim zapeljivim pogledom, prava manekenka in aktualna miss našega mesta. Uršino pravo nasprotje, ki pa je nekaj časa hodila z mano samo zato, da se je maščevala svojemu bivšemu fantu. V glavnem otroške oslarije, sem bil preveč zaljubljen vanjo, da bi jo silil v seks in me je pustila, predno sva postala intimna.

Pustim sem se prepričati, a vseeno sem imel neprijeten občutek. Odpravila sva se k Radi. Kljub temu, da sem včeraj položil Anito, me je vleklo v Uršino kraljestvo. Ni se mi bilo treba preveč truditi, saj je bila privlačnost obojestranska. Še preden sva prispela do Radine hiše, sva se že držala za roki. Njena drobna vroča dlan se je kar izgubila med mojimi prsti, njeno telo pa se je vse bolj oklepalo mojega. Nič nisem imel proti in tudi sam sem se vse bolj stiskal k njenemu majhnemu krhkemu telesu. Ko sva potrkava na vrata, sva bila že pošteno razgreta in ni manjkalo veliko, pa bi poljubil Uršo na njene drobne jezične ustnice. Brez zvonjenja sva vstopila v staro hišo in oddrvela do Radine sobe.

»Kaj pa mislita? Seksat,« vprašam, ko vidim sobo s spuščenimi zavesami in prelepo Rado, oblečeno samo v dolgo belo majico.
»Zakaj pa misliš, da sem te povabila,« v šali in rahli rdečici odgovori Urša.
»Saj ga boš dobila, nič se bati,« si mislim ves razgret, ko gledam njeni mandarinci in majhna usta, ki so enkrat za silo obdelala mojega korenjaka.

Vedel sem, da sta obe postali skokici, ki radi razpreta noge, če se jima le ponudi priložnost. Smejal sem se prijatelju, ko mi je dejal, da ga je pred kakšnim tednom Rada prosila, da ji vzame nedolžnost. Nisem želel izgubljati časa.

Usedel sem se na Radino posteljo in listal neko žensko revijo, ki sem jo našel na nočni omarici. Urša je sedela na vrtljivem pisarniškem stolu in prebira zapiske, Rada pa z lesenega kuhinjskega stola pozorno poslušala njene nasvete. Že po intenzivnosti njunega pogovora sem ugotovil, da ju učenje ni zanimalo. Vstal sem in pokleknil ob pisalni mizici, tako da sem zavohal mlado sveže meso, ki čaka na kaj drugega kot razsvetljenje. Začeli smo se pogovarjali o vseh rečeh, fantih, šoli, … in meni najljubši temi – romantiki in seksu. Kot vedno v podobnih situacijah moje roke težko obstanejo ob telesu, zato sem Uršo počasi in nežno božal po njeni drobni roki. Začutil sem, kako je njena koža postajala vse bolj hrapava. Prijetni dražljaji so ji povzročili kurjo polt. Z drugo roko pa sem pričel božati njeni nogi. Ni bilo potrebno veliko žgečkanja, da je podzavestno razširila nogi. Z vrtljivim stolom se je obrnila k meni in me z majhnimi tankimi ustnicami nežno poljubila na lice. Roki sta že objemali njen ozek pas, ko sva se strastno poljubila. Z jezikom sem vrtal po njenih ustih, z rokama pa drsel po njenem drobnem telescu.
»Ne dajta se motiti,« reče Rada. »Se grem oprhat, da bosta imela čas zase.«
»Kar oprhaj se in pridi nazaj,« ji napol v šali ves vzburjen odgovorim.
Gledam za njo, kako se s svojim vitkim telesom in počasnimi zapeljivimi gibi odpravlja pod prho. Ko zapusti sobo, Uršo položim na ozko, leseno sveže preoblečeno posteljo. Ne čutim nobene pretirane želje in potrebe po poljubljanju njenih jezična ust.
»Poljubljal se bom le toliko kot bo potrebno, če sva že prišla do seksa, priložnosti ne mislim izpustiti, čeprav posebne simpatije do nje ne čutim. Drobna postava je premagala njeno jezikavost. Moje umazane misli so namenjene lepotici pod prho,« sem premišljeval sam pri sebi.

Urša, že vsa mehka, je miže ležala na postelji in čakala. Od dekleta s tolikimi izkušnjami sem pričakoval, da bo prevzela pobudo, vendar so bile to le pobožne želje. Nežno sem se približal njenemu vratu in ga nežno začel grizljati. Roki sta se že znašli na gumbih njene rožaste srajčke. Ves razvnet sem hitro odpel njeno srajčko, pod njo božal njen hrbet in odpel mali modrček. Urša je predla kot zadovoljna muca. Jezik in usta sem zakopal v njen mali dekolte.

Urša vstane in se znebi srajčke in modrčka. Pred mano se pojavita dve mali, ampak simpatični mehki mandarinci. Uleže se na trebuh in reče: » Grickaj me po hrbtu.« Primem njeni luštkani joškici in z zobmi nežno centimeter za centimetrom obdelujem njen ozki hrbet. Prispem do zadnjice, ji slečem kavbojke in čipkaste spodnjce ter jo močneje ugriznem v čvrsto golo ritnico. Od naslade glasneje zastoka. Vidim, da uživa. Pobožam in razprem njeno mokro muco, nato pa v ozko špranjico zelo nežno potiskam dva prsta. Urša vse bolj stiska svežo, dišečo posteljnino in uživa v vstopanju prstov. V svojih hlačah sem čutil vse večjo napetost. Slečem se in od erekcije pekoč vražiček je poskočil kot psiček, ki ga rešiš verige. Z njim sem nežno udarjal in božal njeni ritnici. Močno je razprla gladke noge, da sem videl njeno malo češpljico, ki je čakala na moj vstop.

»Da vidimo, kaj so te fantje naučili, do sedaj nisi še nič pokazala,« sem si mislil sam pri sebi. Debelega dolgega vragca ji od zadaj počasi porinem v ozko češpljo. Urša ponori. Na postelji se zvija kot ranjena kača in kriči: »Daj mi, daj ga.« S težavo sem ga porinil v njeno ozko, mokro mlado češpljo. Še jaz sem čutil bolečino na vražičku, ona pa se je še naprej zvijala, grabila posteljnino in glasno stokala. S svojim telesom sem prekril njeno drobno telo in vse hitreje in močneje sem prodiral vanjo. Hitro nabijanje je vsake toliko prekinil njen au.

Ob najbolj grobem seksu se v sobo vrne Rada.
»Če se ne bi tako drla, bi mislila, da poriva posteljo,« reče Urši in se usede na stol. »Kar seksajta naprej, bom gledala, če ravno ne motim?« še doda.

Uležem se na hrbet. Urša s hrbtom, obrnjena proti moji glavi, prime za moja gležnja in zajaha vražička. Primem jo za bok in ji pomagam zajahati vražička. Počasi se nabija nanj in z ritjo prične krožiti po glavici. Lepo je videti, kako njeni ustnici tesno objemata vražička. S kotičkom očesa pogledam na stol. Rada je že odvrgla majico. Gola na stolu draži svoj veliki ščegetavček, s prstmi pa rahlo prodira v svetlo rožnato češpljo, pri tem pa napenja ploski, seksi trebušček. Sam pogled na to lepoto, mi je še pospešil srčni utrip.

Da mi ne bi prehitro prišlo, Uršo snamem z vlažnega vražička in jo potegnem na svoj obraz. Z jezikom se zakadim v njen droben skrit ščegetavček, z usti pa sesam njene majhne, temne, premočene sramne ustnice. Z roko božam njen vrat in mandarinci, druga roka pa seže po Radinem zaobljenem kolenu. Rada vstane s stola in se približa postelji. Z roko ji sežem v njeno obrito muco. Seks se je odvijal vse hitreje. Pokažem ji nabreklega trdega vragca in brez besed se nasadi nanj. Njena mačka je bila vroča, da me je skoraj opeklo. Občutek, ki me je preplavil, ko sem začutil mokroto njene pohotnice, je bil enkraten.

Uršini kriki so preplavljali temno sobico. Kot nora je stiskala svoji joškici. Z ritjo pa kot da bi vrtela hola hop, je krožila po moji prepoteni glavi. Jezik sem komaj obdržal na njenem sladkem ščegetavčku. Videl sem, da ji močno prihaja, saj so bili njeni gibi povsem brez kontrole. S kratkimi gibi po moji glavi, je glasno končala. Njeno kroženje je postalo počasnejše in mirnejše. Vsa rdeča in prepotena kot izmučena delavka je obsedela na moji glavi. Nič nisem imel proti, všeč mi je vonj njene male pohotnice.

Rada je medtem počasi drsela po trdem vragcu in z nežnimi dolgimi prsti božala Uršin hrbet. Po orgazmu Urši ni pasalo nobeno grickanje in lizanje njene češplje, saj se je ob vsakem mojem poskusu spretno izmaknila. Verjetno jo preveč ščemi, zato se raje posveti Radi. Skupaj jo božava po njenih lepo stoječih, srednje velikih, čvrstih, rahlo privzdignjenih joškah. Kakšen užitek je božati dekle s pomočjo drugega dekleta, še posebno če se po tvojem vragcu sprehaja lepotica. Rada se sploh ne brani, vse skupaj spremlja tiho in z zaprtimi očmi. Ni mi vseeno, da med seksom dekle ne stoka, kot da ne bi uživala in tudi roki ima uprti na svojih dolgih svilenih nogah.

Urša prepusti masažo prsi in se sputi na njeni lepi, čvrsti okrogli ritnici. Pomaga ji pri vse hitrejšem nabijanju. Joški ji poplesujeta kot da bi plesali rock\’n\’roll. Kar naenkrat Rada glasno zastoka. Na svojih obritih jajcih čutim Uršini drobni roki. Da je sredinec njene roke prodrl v prijateljičino zadnjico, opazim šele, ko mi prst skozi njeno zadnjico masira in pritiska vražička. Vidi se, da punci sodelujeta že nekaj časa, zame pa je bil prst v njeni zadnjici noro dobra novost.

Rada je pričela vse močneje skakati po vragcu in prstu. Poleg njenih glasilk, ki so nežno stokale, se je pričel prebujati tudi moj orgazem. Prst mi je še vedno prijetno dražil vragca. Sploh ne izgleda, da bi jo to kaj motilo, prej nasprotno. Od užitka pričnem obračati oči. Prihaja mi tako močno, da sem brez občutka, grobo stiskal Radine lepe prsi. Telo se mi zvija od užitka. Močno in do konca porinem v njeno češpljo. Glasno in skoraj v nezavesti končam v njej. Ko pridem k sebi, šele vidim, kako grobo sem jo držal za prsi, saj se na obeh poznajo odtisi mojih prstov. Rada konča nekoliko kasneje, ko si s Uršino pomočjo obdela ščegetavček in s pridušenim stokanjem doživi vrhunec naslade.

»Super,« sem samo lahko izdavil, tako dobro sta me pofukali.
»Zdaj bova pa lahko povedali Mateji, da si jo prevaral,« je privoščljivo izjavila gola Urša.
»Če si se mi mislila maščevati, te moram razočarati, saj z Matejo ne hodiva že mesec dni,« ji razložim.

Samo debelo je pogledala, Rada pa tako ves čas ni nič govorila, kot da bi bila nema, verjetno je še vedno mislila, da je nedolžna. Ko sem Uršo zapustil, je pred mojimi očmi razdejala svojo sobo, zato sem se raje oblekel in odšel domov. Na igrišču že zdavnaj niso več igrali košarke.

 
Kategorija:   Erotični dnevnik, Novice
Naslednji prispevek

Strpnost do drugačnega sošolca

13 junija, 2012 0