Monday, May 20, 2024
 

Večkrat med tednom se s prijatelji dobimo na partiji taroka, kjer se ob igranju še prijetno zabavamo in primerjamo naše izkušnje. Sam živim v veliki hiši, z veliko zelenico in parkom, zato se vedno srečujemo pri meni, kjer prostora ne manjka. Vedno ob igranju poslušamo glasbo, saj pri meni nobenega ne motimo. Vsaj tako sem mislil!


Vreme je toplo in odločimo se, da tarok odigramo na veliki terasi za hišo. Vedno se nas zbere pet prijateljev in med tem ko štirje kartamo en počiva in vrti glasbo. Kot vedno je tudi tokrat ura prehitela naše misli, saj je kot bi mignil odbila polnoč. Takrat pa zazvoni telefon, ki v mirni noči preglasi glasbo z našega gramofona. Soseda!

Mamina največja prijateljica, ki je ob sosedsko-družinskih srečanjih izkoristila vsak trenutek, da je svojo plosko rit prislonila k moji. Redno je pregledovala materiale s katerimi so sešita moja oblačila, popravljala ovratnik, samo, da je imela izgovor, kako se mi približati in se dotakniti mojega mladega telesa. Koliko natančno je stara ni vedel nihče. Mislim, da se ji je čas ustavil pri štiridesetih, saj smo njeno okroglo obletnico letos praznovali že tretjič zapored. Pošteno mi je bilo nerodno, ker je pred gosti vidno rinila vame in me vedno znova vlačila na plesišče. S svojo visoko, suho postavo, s plosko zadnjico, ozkimi rameni in kolki, brez jošk, me ni nikoli niti najmanj privlačila, saj na njej nisem zasledil niti ene poteze, ki bi jih lahko označil za erotično. Mogoče njene res dolge noge, pa še te so na koncu pokvarila velika, koščena stopala. Ne toliko kot njena postava, pa me je motil njen karakter, saj je bila največja opravljivka in avtorica izmišljotin v naši ulici.

»Ali lahko ugasnete radio. Jutri imam službo in ne morem zaspati, zaradi hrupa, ki ga ustvarjate,« jezno sikne v slušalko. Še preden stišamo glasbo, se norčujemo z njene kratke, peroksidne frizure, koščenih dolgih prstov in bele polti. V jasni, zvezdni noči, nadaljujemo z igranjem taroka in se po svoje zabavamo naprej. Čel približno pol ure pa pozvoni pri vhodnih vratih.

»Kdo pa je ob tej uri prišel na obisk?« se vprašam sam pri sebi.
»Verjetno je kakšna punca in bomo morali spokat domov,« odgovori eden od prijateljev.
»Kartajte naprej, grem pogledat, katera je tako neučakana,« odgovorim in se skozi kuhinjo odpravim do vhodnih vrat, kjer nekdo živčno pritiska na zvonec. Kot vedno, tudi tokrat zaprem vsa vrata in odhitim odpreti vrata nepovabljenem gostu.

»A ti si,« rečem, ko zagledam sosedo v svileni, dolgi spalni srajci, ozke, suhe rame pa ji je prekrivala tanka jopica. Pogled na njene noge se mi ustavi na čevljih z visoko peto, ki so ji dodali nekaj centimetrov in jih je imela verjetno pripravljene za jutranji odhod v službo.
»Nisem rekla, da ne moremo spati. Če se ne umirite bom poklicala policijo,« nekoliko jezna odgovori. Vem, da je do marsikoga zlobna in zmožna storiti kaj takega, samo sigurno tega ne bo storila meni.

»Le kaj jo je pičilo. Meni se ni zdelo, da preveč rogovilimo,« premišljujem z nagajivim smejočim obrazom. Takoj pomislim na pokojnega očeta, ki mi je vedno govoril, da je najbolj učinkovit način kako utišati žensko, poljub. Tvegaš največ eno klofuto.

Upira se mi poljub na njene velike, ozke ustnice na strogem, podolgovatem obrazu. Zreva si v oči, njen pogled je vse manj resnoben, napetost na njenem obrazu popusti. Razjeda me dvom, kako bo srečno poročena ženska, pa čeprav je bil njen mož dvajset let starejši, reagirala na poljub fanta, ki se ji verjetno velikokrat pojavlja v seksualnih fantazijah. Naelektrenost med nama popusti in vse bolj dvomim, da je prišla zaradi glasne glasbe.

»Kar bo, pač bo,« si mislim in sosedo povabim v hišo. Primem jo za ozko bradico in s prsti začutim veliko bolj nežni kožo, kot sem jo vedno presojal zaradi njenega videza. Poskušam jo strastno poljubiti. Njena slastna usta so prijetno osvežena, zdi se mi, da je poljubljanje pričakovala. Čutim njeno nemoč in nelagodnost na eni in presenečenje, ter bes na drugi strani. Odrine me in mi nameni negotov pogled. Ne vem kaj se je motalo po njeni glavi, jaz pa kar naenkrat v njej nisem videl več takšnega zmaja tolovaja. Všeč mi je njen okus po mintu in svežem, nežnem parfumu na vratu. Še enkrat jo strastno poljubim. Najprej se poskuša izmuzniti iz mojega objema, potem pa poljub strastno vrne. Njen dolg jezik čutim čisto na koncu ustne votline. Stoje, naslonjena na steno se strastno liževa. Jopica ji pade na zloščena tla in pod spalno srajčko zagledam dva napeta gumbka, bradavički, ki sta rasli veliko nižje kot pri večini deklet, jošk pa tako ni imela. Ni se mi dalo muckati z žensko, ki mi je bila zoprna. Poljub sem uporabil kot sredstvo za njeno razorožitev, ker pa sem tip, ki izkoristi vsako najmanjšo priložnost za potešitev seksualne potrebe, nadaljujem s svojo umazano igro. Obiranje jo je naredilo izredno nepriljubljeno in na pamet mi pade samo grob seks, pa če bo končan v minuti. Komu mar.

Sunkovito ji dvignem belo, svileno spalno srajčko, ki kar zdrsi po gladki koži in roko grobo potisnem v njeno mednožje, z drugo roko jo stiskam k steni. Vse misli in strah, da hoče pobegniti so odveč. Z zaprtimi očmi se naslanja na steno in z roko pomaga božati svojo kratko pristriženo muco. Zaradi prijetnega, še ne doživetega občutka in nove izkušene ženske, se pod trenirko prične dvigovati vražiček. To opazi tudi soseda in ga z dolgimi koščenimi prsti zagrabi. Z nekaj gibi izkušene gospe stoji, kot strumen vojak, ki čaka na pravo akcijo. Počepnem pred njo in ji razširim, dolgi, gladki nogi. Z obema rokama trpinčim njeno vročo, sočno, veliko češpljo. Nisem še videl tako mokre mucke. S prsti vrtam v pohotnico. Glasno vzdihuje. Vidim, da jo grobost pelje naravnost v ekstazo. Razširjam njene ustnice in grobo vstopam v njeno češpljo. Čeprav me močno mika, da bi z jezikom napadel sramežljivi ščegetavček, se tega raje zadržim. Jezik je samo za prijetna dekleta.

Ne odneham. V nožnici je že kup mojih prstov, soseda pa glasno stoka, se zvija in počepa. Pod njenimi vekami vidim, kako obrača oči, ki se vrte kot otroci na vrtiljaku. Naslonim jo na starinsko kredenco v predsobi, potegnem spalno srajčko na njen hrbet in jo nabodem od zadaj. Občutki v tako mokri češplji so nepozabni. S spuščenimi hlačami, grobo vrtam po njeni, zaradi predigre, razprti pohotnici in s prsti stiskam njeni sramni ustnici, da povečam prijeten občutek na svojem vragcu. Grobo nabijam v njeno visoko, koščeno telo, z malo, plosko ritjo.

»Če se mi je prostitutka smilila in je nisem hotel napičiti v drugo luknjo, se mi ta, starejša nimfomanka ne bo,« zaključim. Ne, da bi opazila pljunem med njeni drobni, špičasti ritnici. Vragca potegnem iz premočene nožnice in poskušam prodreti v drugo luknjico.
»Ne, tega pa ne pustim!« glasno vzklikne. Še preden stavek pove do konca, glavica že zavrta v blatno in še ne videno jamo. Glasno zakriči in zatisne oči, da se ji pojavijo močne očesne gubice. Poskuša se rešiti, vendar prodrem še globlje. Z rokami maha po kredenci, tako, da iz nje zmeče vso vsebino. Vda se v usodo. Sama se prične močneje nabijati na trdega vragca, verjetno želi, da končam čim prej. Porinem ga do konca, tako da začutim njeno vročo rit v mojem mednožju, jajca pa se zmočijo na njeni vroči, mokri mački. Glavica na vražičku nekaj začuti. Nočem premišljevati, kaj bi v anatomiji to lahko bilo in grobo, da me vražiček pošteno boli, nabijam dalje. Močno se drži za kredenco in se s krožnimi, hitrimi in dolgimi gibi nasaja po vražičku. Z obema močnima rokama se od zadaj igram z njeno razprto pohotnico, ki se močno vlaži. Verjetno joka, ker ji je druga luknja prevzela ljubimca. Prične mi prihajati, na kar s svojim glasnim škripanjem opozarja kredenca. Po celem telesu me preplavlja neverjetna energija. To čuti tudi pohotnica pred menoj, saj si sama prične drkati svojo češpljo. Od silnega užitka in novega doživetja s še eno starejšo seks mašino, pričnem izgubljati stik z resničnim svetom. Vražiček tesno vstopa v njeno rit, sam pa močno stisnem oči, da pod vekami zrem v belo svetlobo. Kot, da bi za trenutek padel v komo, doživim fantastičen orgazem, ki se ga niti ne zavedam. Soseda z globokim dihanjem in sklonjeno glavo, obstane naslonjena na kredenco, po njenih dolgih nogah, pa teče potoček sperme in soka iz njene češplje.

»Prišlo nama je skupaj, pa nisem registriral kako je izgledalo. Sranje! Bo potrebno ponoviti,« premišljujem pod vtisom novega doživetja.

Čez nekaj sekund prideva k sebi. Popravi si spalno srajco, ogrne jopico in reče: »Baraba! Se še oglasim, da se do konca dogovoriva!« Medtem so ji sokovi pritekli že do gležnjev, jaz pa sem jo izmučen, s spuščenimi hlačami, samo debelo gledal. Podrgnila se je ob vražička in odvihrala domov.

Zdaj, ko sem bil potešen, se mi je spet prikazala slika stare opravljivke in je sigurno ne bi več nabodel.
Sam seks in novo doživetje, pa sta v meni zbudila novo obzorje in samo še enkrat dokazala, da so starejše dame prave seks bombe.
Ves preznojen se vrnem na teraso, kjer so kolegi še vedno pridno igrali karte. Ugasnil sem radio, en seks z njo, je bil za danes dovolj.

»Te pa dolgo ni bilo, kdo pa je bil?« vpraša prijatelj, zleknjen na stol.
»Ah, soseda. Nisva se mogla uskladit, glede glasnosti,« odgovorim, medtem pa premišljujem: »Če jo bom še kdaj hotel podreti, samo navijem radio.«

Prijatelji počasi odidejo in presenečeni gledajo na nered v predsobi. Komentiral ni nihče. Premišljeval sem, kako se naj obnašam do njenega starega moža, ko se srečava. Ne vem, če bom lahko igral tako, da se ne bo opazilo napetosti med nama. Čeprav sem bi prepričan, da visoke, suhe, starejše sosede ne bom več podrl, se mi mnenje počasi spreminja. Če se mi bo še kdaj pojavila priložnost spati z njo, bom vsekakor zagrabil priložnost. Še posebno, če se bova igrala kakšne umazane igrice. Umazan delček v meni, že misli nanjo.

 
Kategorija:   Erotični dnevnik, Novice