Sunday, April 21, 2024
13 junija, 2012

8 skrivnosti za več seksa

By 0 1704 Views

1. skrivnost: določitev »kvote« spolnih odnosov


Kadarkoli sta oba okupirana s številnimi opravili, je verjetno spolni odnos zadnje, na kar pomislite. Tu je služba, košarka, glasbena šola, angleščina, pes, trgovina, kuhanje, gospodinjenje, pomoč pri učenju in še in še.


Spolni odnos? Kot da ne obstaja. To ubija »zdrav« partnerski odnos. Nek par nam je zaupal, da se je zato odločil, da vsak ponedeljek določi poljubno število, kolikokrat bo imel spolni odnos v prihajajočem tednu. Trik, ki deluje! Ne samo, da boste spolno potešeni – še več, doživeli boste pravo seksualno revolucijo, saj bo domišljija delala svoje in izrabljali boste še tako nemogoče položaje in situacije, da bo vaša »domača naloga« narejena.
 

2. skrivnost: Sprostite ročno – »zapeljite se«


»Strokovnjaki« za telesno bližino nikoli ne čakajo na pravo razpoloženje, ampak ga sami ustvarijo. Ne zadržujte svojega libida in ne čakajte na »pravo situacijo« – ustvarite jo!

Če boste le čakali in upali, da bo partner začutil enako v istem trenutku, potem bo veliko situacij šlo mimo vas. Da si pričarate pravo razpoloženje, se le spomnite na vajine najbolj vroče dogodke – telo se bo odzivalo samo.
 

3. skrivnost: Načelo »dam – daš«


Če imate s partnerjem drugačne urnike (drugačen delovni čas), potem je zelo možno, da ne boste imeli istočasno »energijskih presežkov«. Kadar ste izmučeni, partner pa je vse bolj in bolj vznemirjen, se mu le prepustite in uživajte. Naj vas vodi, zapelje in odpelje …
 

4. skrivnost: Ponovno naravnajte svojo telesno uro


Če boste vedno čakali na spolnost takrat, ko se boste odpravili v posteljo in boste tik pred tem, da zaspite, potem bo vaša spolnost trpela. Znebite se prepričanja, da je spolnost rutina pred spanjem.

Slej ko prej boste prišli do spoznanja, da je čas za odlično spolnost dnevni čas: zjutraj, po službi, po večerji …Predvsem pa izkoristite vikende in druge proste dni.
 

5. skrivnost: Privoščite si vznemirljivo glasbo


Glasba ima moč, da ljudem pričara določeno razpoloženje. Prava glasba vaju lahko »zapelje« naravnost v spalnico.
 

6. skrivnost: Vedite, da seks zdravi vse


Izgovori so vedno na razpolago in vedno lahko najdemo razlog, da nečesa »ne bi.« Stres, izmučenost, otopelost, premalo časa, razdraženost …

Ustavite se in razmislite, kaj vse prave zapeljivke dobro vedo: spolnost odpravlja stres, izčrpanost in ohranja zakon. Imate še vedno izgovor? Ne čudite se, zakaj vaš odnos škripa.
 

7. skrivnost: Bodite strastni … cel dan


Dinamičnost, izžarevanje strasti in libida – pojmi, ki niso rezervirani za spalnico. Začinite svoje vsakodnevne aktivnosti – življenje bo lepše in bolj sočno.


Igrajte se z malenkostmi:
•    imejte seksi spodnje perilo,
•    kupite si kornete in jih zapeljivo grizljajte,
•    izzivajte partnerja, medtem ko se oblačite,
•    pačite se,
•    privoščite si luksuzno kopel z ekstravagantnim vonjem,
•    naredite raztezne vaje v galantnem slogu …

Naj se čuti erotična energija!

Sorodni članki: 

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

Prevelika pričakovanja o seksu, ki zavajajo

13 junija, 2012 0