Thursday, December 7, 2023
 

»Verjetno je poštar prinesel pokojnino,« sem si mislil. Že dve leti prejemam pokojnino po pokojnem očetu, s katero vzdržujem sebe in veliko hišo. Denar od počitniškega dela sem tako lahko porabil zase in za svoje hobije, ki potrebujejo svoj vir pritoka denarja.


Vedno spim gol, zato sem si ogrnil kopalni plašč ter si v usta potisnil žvečilni gumi, da poštarju ne bi direktno v obraz pihal čez noč postane, strjene in smrdeče sline. Kot vsako jutro, preden odidem na malo potrebo, mi je tudi tokrat, vražiček strumno stal, da mi je pošteno napenjal kožo na mladi čvrsti zadnjici. S težavo sem ga zamaskiral in skril pod ohlapen, dolg kopalni plašč. Po stopnicah sem odšel v predsobo, kjer je še vedno vladal včerajšnji nered, povzročen med seksom z mamino prijateljico. Ko sem počasi in zaspano odprl vhodna vrata, pa me je skoraj zadela kap.

Na pragu je stala soseda, ki mi je včeraj pričarala čisto novo in še ne doživeto spolno izkušnjo, ki sem se je zaradi grobosti kar malo sramoval. Oblečena v črn črtast kostim z izredno kratkim pritisnjenim mini krilcem, dolgimi, v mrežaste črne nogavice oblečenimi nogami, obuta v modne čevlje z visoko peto in diskretno naličena, je kar sijala od pozitivne energije.

»Prej sem prišla iz službe, ker sem preveč utrujena in nerazpoložena za kakršnokoli delo, pa še sedim težko,« je rekla visoka vitka soseda, ki je zaposlena v bližnji pisarni. Opazoval sem jo takole mično urejeno in sploh nisem verjel, da se je vrnila.
»Prišla sem, da se pogovoriva o včerajšnjem večeru. Mislim, da sva prestopila vse meje dobrega okusa,« je povedala odkrito in bila nekoliko v zadregi.
»Sploh mi ni bilo slabo in ni mi žal, da smo bili preglasni. Žal mi je, kaj se je zgodilo kasneje. Zaradi moje grobosti. Ne bi smel,« sem ji ves zaspan odgovoril.
»Ne vem, kako je lahko do tega sploh prišlo. Ves preostanek noči in jutra sem premišljevala in zbirala pogum. Počutim se veliko mlajšo kot sem, vendar vseeno ne bi smelo priti do tega, kar se je zgodilo. Že predolgo te poznam in lahko bi ti bila mama, ampak … niti ne vem, zakaj se o tem pogovarjam s tabo,« je govorila, kot da bi se želela opravičiti. Globoko sem se zazrl v njene rjave oči, nad katerimi so se bohotile dolge trepalnice in narisane obrvi. Prisluhnil sem zgodbi.

Kar nekaj časa je govorila o preteklem večeru in o tem, kako je sploh lahko prišlo do seksa. Presenečen sem jo poslušal, še bolj pa sem bil presenečen nad njeno iskrenostjo, ki je do sedaj pri njej nisem bil vajen. Kot da ji manjka nekdo, kateremu bi lahko zaupala svoje skrivnosti. Zaupala mi je, da z veliko starejšim možem, sicer akademskim slikarjem, že dolgo nista več intimna, ker ga ona preprosto ne zanima več. Njega, sicer prijetnega gospoda, nismo videli brez čopiča, pipe ali steklenice dobrega škotskega viskija v roki. Ženi pa se ni kaj prida posvečal. Še na njegovih razstavah, ki sem jih pogosto obiskal, je sama tavala naokrog. Prosila me je še, če lahko o najini skupni skrivnosti molčim in je ne zaupam prijateljem. Ker sem ji pred tem naredil tako slabo reklamo pri njih, me niti malo ni mikalo, da bi se postavljal z njo pred njimi. Le kam bi odletele njihove oči, če bi jim povedal zgodbico. Mislim, da mi ne bi nihče verjel.

»Pridi, te povabim na kavico,« sem jo po dolgem pogovoru v razmetani predsobi povabil v urejeno kuhinjo.
»Ravno danes sem se v službi polila z vrelo vodo, ko sem kuhala kavico zase in sodelavke.«
Ponudil sem ji stol. Všeč ji je bilo, da sem ji kot pravi gentleman pristavil stol. Usedla se je in prekrižala dolgi, zaradi nogavic še lepši nogi. Krilo je bilo ravno toliko dolgo, da je prekrilo plosko zadnjico in venerin hribček, ki sem ga včeraj mučil s prsti in kratek čas z vražičkom, nisem pa videl, kako to njeno, res mokro čudo, zgleda. Medtem ko sem kuhal, sva se vse bolj sproščeno pogovarjala. Vsake toliko časa mi je namenila prijazen nasmeh, ki je okoli njenih rjavih oči povzročil simpatične gubice. Opazil sem, da sploh ni umaknila pogleda z mojega telesa. Postajal sem vse bolj nemiren, še posebej ko sem gledal, kako grizlja svoje tanke, prijetno namazane ustnice.

»Kje si se pa opekla?« me je zanimalo. Želel sem prekiniti napetost, ki je naraščala v meni in na mojem vražičku. Vse bolj strumno je gledal proti stropu. Ni premišljevala veliko in slekla je suknjič. Pod njem se je zasvetila biserna ogrlica in svilena srajčka brez rokavov.
»Tukaj,« in pokazala je na rahlo rdečico na levi roki.

V grlu se mi je napravil velikanski cmok, ki ga nisem mogel pogoltniti. Po telesu so me vse bolj žgečkali mravljinci. Občutek je bil, kot da bi mi zavrela kri. Na mizo sem postavil skuhano kavo in led, ki sem ga nastrgal v zamrzovalniku. Počepnil sem zraven sosede in ji z ledom nežno ohladil manjšo opeklino.

»O, ti pa znaš. Se vidi, da si zdravnikov otrok,« me je pohvalila. Vonj njenega nežnega parfuma je napolnil kuhinjo. Čutil sem njeno vroče telo. Vse bolj me je vleklo v njeno kraljestvo, pokrito le z nekaj krpicami. Njeni pogledi so se vse bolj ustavljali na mojem kopalnem plašču. Led se je stopil, zato sem vstal. V tistem trenutku pa se je razprl plašč in v višini njene glave je zabingljal velik, napet in strumno stoječ vražiček s popolnoma vijoličasto glavico. Zardel sem kot najstnik, ki ga obdolžijo kakšne romantične afere.
»A tale je včeraj vrtal po meni? Lepo, da ga vidim,« ni bila nič kaj zelo presenečena. Ustavila me je, ko sem si hotel ogrniti plašč.
»Prosim pusti, moram si ga še malo ogledati. Saj me ne boš prikrajšal tega užitka?«

Starejša visoka suhica je vstala in me s svojimi dolgimi prsti prijela okoli vitkega močnega vratu. Z visokimi petami je bila velika ravno toliko kot jaz. Stisnila se je k meni in me strastno poljubila. Tako lepo dišeče ženske ali dekleta moj nos še ni spoznal. Nežen vonj po vijolicah je še dvigoval mojo pohoto. Zagrabil sem jo za ploski čvrsti ritnici in jo močno stisnil k sebi, da sem na vražičku čutil njeno vročo češpljo in okrogel trebušček. Obstal sem in se predal njenemu strastnemu poljubljanju. Brez težav me je osvobodila plašča, tako da sem v vsej svoji velikosti gol stal pred zadovoljno starejšo damo. Prislonil sem se k mizi in se prepustil njenemu jeziku in ustnicam. Poljubljala me je po celem telesu. Najprej po vratu, nato pa so se njeni poljubi za dalj časa ustavili na mojih bradavičkah, ki jih je nežno grickala, poljubljala in sesala. Užival sem, še posebno, ko je pričela lizati moj napeti trebuh in popek, da se mi je naježila vsa koža. Rahlo sem gibal v njenem ritmu, kot da bi plesala počasen ples. Trdega vražička sem ji rahlo zabodel v mehak podbradek.
»Tudi ti boš na vrsti, ne bodi neučakan,« je v smehu okarala stoječega pohotneža. Stiskanje roba mize mi je členke prebarvalo v bledo belo barvo. Soseda je z rokama zagrabila bolečega in solznega vražička. V stokanju sem stiskal okrogli napeti ritnici in božal njene kratke goste lase. Njen vroči jezik je zelo počasi in prefinjeno poljubljal mokro glavico, ki je komaj čakala, da jo obdelajo njena usta. Nežno, kot da bi grizljala sladoled, je obdelovala mladega radovednega raziskovalca. Medtem sem skozi globok dekolte opazoval njeni mali viseči joškici, kako sta poplesavali v ritmu njenega nežnega fafanja, pri katerem sem z nežnim porivanjem v njena usta aktivno sodeloval tudi sam. Vse pogostejši pohotni pogledi proti meni so me še bolj sprostili in opogumili.

Dolgi prsti na njenih drobnih rokah so vse bolj krčevito stiskali vražička, ki je nestrpno čakal na vhod v njena rožnata nebesa. Drugo roko mi je strastno zasadila v ritni hlebček, fafanje pa je postajalo vse bolj intenzivno. Z mojim vse glasnejšim stokanjem in njenim vse pogostejšim mmmmm sem začutil, da prihaja čas, ko vroče sperme ne bom več mogel zadržati v jajčkih. Težko sem se izvil iz njenega čvrstega, a sproščujočega objema. »Moram jo odnesti v svojo sobo!« sem sklenil. Dvignil sem njeno lahko telo in medtem, ko sem po ozkem hodniku drvel v sobo, sem skozi srajčko grizljal njeni stoječi bradavički, ona pa me je samo nežno lizala po vratu.

Redka so bila dekleta, ki so imela možnost videti in pokukati v moj najbolj intimen prostor v hiši. Z večino deklet sem raje seksal na udobnem kavču v dnevni sobi ali pa v svojem starem zarjavelem yugu. Kar dodobra me je pekla vest zaradi včerajšnje grobe igre z njo. Kljub vsemu bi seks lahko izpeljal na lepši in nežnejši način. Že danes pa se mi je ponudila možnost, da sem svojo grdo napako popravil. Z nežnim seksom sem se ji lahko najbolje odkupil.

Z njo v naročju sem stopil v bordo rdečo popleskano in zaradi tega malce mračno, ampak izredno erotično sobo z veliko okroglo francosko posteljo na sredini, nad katero je pritrjeno ogledalo.

»To pa je seksi soba. Zelo mi je všeč. Verjetno se jih veliko strinja z menoj,« je komentirala soseda. Nagajivo sem se ji nasmehnil in jo lahkotno vrgel na razmetano posteljo. Strastno sem se zakadil v njena dolga vitka bedra. Skozi črne mrežaste nogavice sem nežno grizel in božal dišeči bedrci. Krilo ji je zlezlo na ozke boke in njeno pohotnico so zakrivale le še nogavice ter seksi, čipkaste črne spodnjice. Odpel sem zadrgo in krilo, skupaj z nogavicami, počasi slačil z njenega vročega telesa, pri čemer sem neizmerno užival. Veliko hitreje si je sama slekla srajčko, njeni miniatrurni, rahlo povešeni, ljubki joškici pa sta opazovali moje početje. Z glavo sem se zapodil v njeno mednožje. Skozi s sokovi prepojene čipkaste hlačke sem z jezikom iskal ščegetavček, hkrati pa obdeloval njeno premočeno češpljo. Všeč ji je bilo, ko sem ji z zobmi počasi odstranil še zadnjo krpico. Med nogami me je pričakalo prečudovito rožnato kraljestvo s pokončnim stražarjem nad vrati. Z zobmi in jezikom sem se zapodil v napad na stražarčka ter ga poskušal »onesposobiti«, saj bi le tako padla cela trdnjava. Medtem ko sem lizal njene opojne sokove na njenih ustnicah, sta se roki igrali z njenim ljubkim mehkim parčkom in trdima bradavičkama.

Radio je igral nežno glasbo, ki je še povečala strast in privlačnost, ki se je vse bolj krepila med nama. Soseda je z zaprtimi očmi glasno stokala. Všeč mi je, kadar ženska zna pokazati, da uživa in pri tem je soseda prava mojstrica. Z rokama je pritiskala na svojo muco in vsake toliko časa je s prsti pomagala stražarju, da je našel pot v moja usta. Z velikim užitkom sem obdeloval dišečo sosedo, ki se je vse bolj utapljala v užitku in nasladi.
»O madonca, kako dobro ližeš, daj še …,« je uživala soseda. Seveda mi komplimenti vedno godijo. Počasi sem pričel v vročo nožnico potiskati prst, z usti pa sem še vedno vztrajal na njenem stražarčku. Z boki je vse hitreje krožila. Čutil sem, da prihaja trenutek obiska njenega kraljestva. Zvita na rožnati blazini in z nogami na mojem vratu, me je nežno božala po kratkih laseh in hrbtu. Nehal sem obdelovati njeno češpljo.

Soseda kljub svojim letom izgleda gola veliko bolje kot pa oblečena. Oblečena mi vedno deluje kot nekakšen obešalnik za prevelike krpe. Seveda, če odštejem dolge vitke noge, ki jih vedno rada pokaže. Že res, da ima kljub suhi postavi nekaj špehca okoli bokov in trebuščka, ampak to spada k šarmu, ki ga izžarevajo ženske njenih let. Tu pa tam kakšna krčna žilica tudi ne moti. Najbolj presenečeno pa sem pogledoval v njeno mini oprsje, ki je precej večje, kot pa bi lahko predvideval, ko je oblečena.

Njeni dolgi nogi sem položil na svoja ramena. Soseda je z velikim užitkom sprejela velikega vražička v svojo premočeno in vročo pohotnico. Objel sem jo okoli nog in vse hitreje prodiral, ona pa se je igrala s svojim oprsjem. Njeni krožni gibi so me spravili v delirij. Nogi sem vse močneje stiskal. Vse glasneje sem stokal in vse bližje nebes sem bil, soseda pa je vse močneje stiskala svoji joškici.
Obrnil sem jo na bok in zajahal njeno gladko nogo, drugo pa iz strani položil na svojo ramo. Neučakano sem ga porinil v vročo češpljo, ki je v tem položaju močneje stiskala vražička. Stiskal sem njene joškice in božal, zaradi položaja rahlo nagubano, a slastno kožo okoli bokov. Občutki in dražljaji na vražičku so bili vse prijetnejši in močnejši. Vse hitreje in močneje sem nabijal vanjo. Držala me je za koren vražička, da ni zašel pregloboko, jajčka pa so nežno drsela po njeni nogi. Močno mi je pričelo prihajati in od strasti sem pričel grizljati njeno gladko nogo na svoji rami. Že sem mislil, da bom eksplodiral, ko me je močno stisnila za vražička in s tem zadržala moj orgazem, sama pa glasno, s skoraj divjaškimi kriki, vsa tresoča končala. V zadnjem trenutku sem potegnil vražička iz kraljestva. Še preden sem ga uspel vzeti v roko, sta se na njem znašli njeni. Z obema rokama ga je drkala nad svojim zaobljenim trebuščkom. Začutil sem izredno močno energijo, ki sem jo glasno sprostil ob živalskem orgazmu.

Zadihan sem odprl oči in pogled na sosedo mi je pričaral trenutek silovitega orgazma. Sperma je končala na njenih laseh, zadovoljnem obrazu in ljubkih joškicah.
»Tole je bilo pa čisto drugače kot včeraj, John. Si me pa napolnil z energijo, čeprav še nisem čisto pri sebi,« je rekla, čeprav sem lahko na njenem obrazu prebral: »Še me vzemi John, še …«
»Jaz sem užival. Moj najboljši seks, soseda. Nikoli si nisem mislil, da se bo med nama zgodilo tole. Pa tudi to, da se pod oblekami skriva tako kraljestvo in postava!? Če bi stavil, bi stavo sigurno izgubil,« sem ji odgovoril. Velika koščena stopala sem pozabil, takoj ko sem jo zagledal golo.
»A misliš?« se je nagajivo nasmejala in za slovo poljubila vražička, ki je že počasi začel izgubljati svojo moč.

Najine sokove si je obrisala kar z mini hlačkami. Počasi in zapeljivo se je oblačila, ko je opazila, kako jo požiram s presrečnimi očmi. Še posebno seksi je bilo, ko si je preko dolgih gladkih nog oblačila nogavice, spodaj pa ni oblekla ničesar. Že me je prijelo, da bi si jo še enkrat privoščil, vendar mi je vrgla mokre hlačke in kot da bi vedela kaj premišljujem, rekla: »Dovolj za danes! Hlačke pa obdrži za trofejo.«

Ob slovesu sva se strastno poljubila.

»Kdo bi si mislil, da me bo ta zmaj kdaj tako privlačil. Verjetno je tečna zaradi pomanjkanja seksa? Dobrodošla pri meni,« sem si mislil in premišljeval, koga bi napodila moja mati, če bi izvedela za tole. Z njenim možem si pa nisem več belil glave.

Ob odhodu mi je še dejala, da če kaj potrebujem, naj kar pokličem. Premišljeval sem o njeni čudoviti, nenormalno vlažni češplji …

Za ohladitev strasti in misli sem presedlal za računalnik in igral igrice. Ni se mi ljubilo nikamor …

… dan se nadaljuje prihodnjič.

 
Kategorija:   Erotični dnevnik, Novice