Friday, April 19, 2024

Del programa je namenjen tekmovanju skupinskih in individualni mask. Kot vsako leto tudi letos čakajo najboljše skupinske in najboljše individualne maske bogate nagrade naših sponzorjev, turistične agencije za mlade Collegium in Šolta, ki skrbi za neformalno izobraževanje in usposabljanje.  


Prijave na tekmovanje med skupinskimi maskami bodo na dan prireditve na prodajnem mestu kart pred Domom 3 v Rožni dolini, in sicer vse do 20. ure; stanovalci Študentskih domov v Ljubljani pa se lahko prijavijo že prej pri svojem predstavniku doma.  

Glavni del programa prireditve Študentsko pustovanje 2009 se tradicionalno naslanja na kakovosten glasbeni program znanih glasbenih skupin. Letos bodo obiskovalci lahko prijetno presenečeni nad pestro glasbeni ponudbo, ki jih čaka na ŠTUDENTSKEM PUSTOVANJE 2009. V ogrevanem šotoru v Rožni dolini bo poskrbljeno za vse ljubitelje glasbe, ki se bodo lahko zabavali ob zvokih znanih glasbenih skupin.  
 
 

Nastopili bodo:

 
SOUL FINGERS  
MAMA MANKA IN ROCK OTOČEC FANTJE
HEAVENIX  
ELECTRIX

MATEJA GRUDEN IZ BB
SPILL OF INK
 

PRODAJNA MESTA IN VSTOPNINA:

Karte je možno kupiti v predprodaji pri predstavnikih domov (Študentski domovi v Ljubljani) ali v pisarni Študentskega sveta stanovalcev (Rožna dolina, Blok 3, 1. nadstropje) po enotni ceni 5 €.  

Na dan prireditve velja enotna cena vstopnice 10 €. Karte bo možno kupiti v pisarni Študentskega sveta stanovalcev (Rožna dolina, Blok 3, 1. nadstropje) in na stojnici v študentskem naselju Rožna dolina.
 

PREDSTAVITEV SKUPIN:

SOUL FINGERS
 
www.soulfingers.net

Hrvaška skupina Soul Fingers je nastala zaradi velike ljubezni do soul glasbe bratov Denisa in Harisa in ene majhne ”laži”. Ko se jima je ponudila priložnost da nastopita v klubu nista imela še skupine ampak sta vseeno zatrdila da jo imata. V naslednjih nekaj dneh sta zbrala še instrumentalni del skupine in Soul Fingersi so bili rojeni. Danes skupina šteje dvanajst članov in za svojo glasbo so prejeli številne nagrade in imeli nešteto koncertov. Njihova glasba zajema duh šestdesetih in ga približa današnji publiki. Večinoma izvajajo klasike najbolj znanih glasbenikov šestdesetih kot so Aretha Franklin, James Brown in Otis Redding.

MAMA MANKA IN ROCK OTOČEC FANTJE

www.myspace.com/mamaband

Shizofrenična šestdesetletna kmečka ženica Krpanovega značaja je brez dlake na jeziku in nasmeji vsakogar, ki ji prisluhne. Ko se je po slučaju znašla na Rock Otočcu in spoznala Rock Otočec fante, se je v njej prebudil rockerski duh in tako se je začelo… Odlični glasbeniki in odrske norije Mame Manke povežejo celoten koncert v nekakšno stand up komedijo v ritmu funka.

 
HEAVNIX

www.myspace.com/heavenix

Prekaljeni glasbeniki, v sestavi: Boštjan Andrejc – Bushy (kitara, vokal), Patrick Vlačič (bas), Rok Golob (klaviature) in David Morgan (bobni), so do zdaj vedno delovali v ozadju slovenske glasbene scene, a vedno prisotni pri vseh pomembnejših dogodkih. Kot del skupine Terra Mystica so leta 1998 prejeli dva Zlata petelina, leta 2000 so bili spremljevalni bend Tinkare Kovač, od leta 2000 do 2003 pa so spremljali tudi Jana Plestenjaka.

Fantje so posneli kup plošč z različnimi izvajalci, tako domačimi kot tujimi, ter sodelovali pri različnih projektih in bendih (Terra Mystica, Night Jump, Skunk Funk, Areia, Janez Bončina – Benč, Avtomobili, Katrinas, Tinkara Kovač, Jan Plestenjak, Ivana Spagna). Njihov repertoar obsega različno glasbo od rocka do funka. Kvartet raje v roke vzame legendarne skladbe in jih preobleče po svoje. Septembra 2006 so se predstavili na Slovenski popevki s skladbo »Luna na licu«, leta 2008 pa se predstavili z videospotom za skladbo »H2O«. Trenutno se po radijskih valovih vrti skladba z naslovom "1 problem".

 
ELECTRIX

www.electrix.si

Synthpop trio, ki osemdesetim po meri kroji novo obleko. Vokalni modulator Kamikaze (Gregor Kacin Medle), lucidni harmolodik Moroderu Jedan ter metronomik Fish so odločno na misiji, da vas razplešejo na način, kakor se je plesalo včasih: sproščeno, spontano in z držo. V živo ali pa v intimi vaše sobe s prihajajočim albumom, katerega uspešno promovirata serijska grooverja Radio in Ljubezen v avtu. Šarmu slednjih se ne morejo upreti niti misice, na plesišče pa bo njih in vas nezaustavljivo popeljal tudi naslednji hit, Sonce po dežju.

 
MATEJA GRUDEN IZ BIG BROTHERJA

Mateja Gruden – le kdo se ne spominja lepotičke iz resničnostnega šova Big Brother. A njena glasbena pot je poglavje zase. Želi ustvarjati kvaliteto in ušesom ponuditi nekaj predvsem nemotečega. Dekle iz Šmartnega ob Paki ne potrebuje prepoznavnosti, saj ji je bila že dana. Preprosto želi z glasom zabavati množice. Njen prvi singel ˝Pokaži mi˝ je doživel odlične odzive, odlično pa jo je doslej vedno sprejela tudi publika. Kot gostja zasedbe Mambo Kings je na odrih po Sloveniji nekajkrat nastopila pred več kot tisoč glavo množico in ustvarila nepozabno energijo.
 

SPILL OF INK

www.myspace.com/spillofinkmusic

Začetki skupine segajo v leto 2006, ko sta se k pomanjkljivi ljubljanski zasedbi pridružila še kitarist in bobnar, oba iz Krškega. Svojo glasbo so Spill of ink širši publiki približali na lanskoletni turneji »Spill of Summer Tour«, na kateri so obiskali 14 slovenskih mest. Fantje na svojih koncertih izžarevajo polno energije in ne pustijo ravnodušnega še tako kritičnega poslušalca. Med turnejo so si Spill of ink na svojo stran pridobili veliko število poslušalcev screamo/rock glasbe, v katero se uvrščajo tudi sami. Na Pustovanju 2009 boste imeli med drugim priložnost slišati tudi prihajajoči singel »Raise your face«, za katerega nameravajo fantje posneti videospot.

PROGRAM:

18.20 – 19.20 – Spill Of Ink
19.20 – 19.30 – uvodna napoved  
19.30 – 20.00 – predstavitev skupinskih mask, 1. del
20.00 – 20.10 – Mateja Gruden iz Big Brotherja
20.10 – 21.20 – Electrix
21.20 – 21.40 – predstavitev skupinskih mask, 2. del
21.40 – 22.55 – HeaveniX
22.55 – 23.20 – Mateja Gruden (10min) + predstavitev individualnih mask (10-15min)  
23.20 – 00.35 – Mama Manka in Rock Otočec Fantje
00.45 – 01.55 – Soul Fingers

Celotni program bo povezoval napovedovalec.

Vstopnina: v predprodaji 5€, na dan prireditve 10€.

PRESS INFO:

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 040 42 69 24 ali na elektronskem naslovu tejci.b@gmail.com . Podrobnejše informacije pa se nahajajo tudi na uradni spletni strani Študentskega sveta stanovalcev na spletnem naslovu www.ssvets.si.  

Prireditev Študentsko pustovanje je za obiskovalce na vstopnino, zato organizator Študentski svet stanovalcev naproša vse novinarje, ki želijo biti prisotni na prireditvi, da pošljejo mail (ime priimek, medij, kontakt, število akreditacij) na tejci.b@gmail.com in si zagotovijo vstop na prireditveni prostor.  

Kategorija:   Novice, Starševstvo