Tuesday, April 30, 2024

Kdo nam priskoči na pomoč, kadar je treba skuhati nedeljsko kosilo, čeprav smo se že med čiščenjem zelenjave za juho urezali v kazalec? Na koga se lahko obrnemo, kadar se opečemo med likanjem, ker je našo pozornost pritegnilo dogajanje na televizijskem ekranu. Kaj nam lajša bolečine, ko smo bose noge neučakano obuli v nove čevlje, čeprav smo vedeli, da se žuljem ne bomo mogli izogniti. Na koga se obrniti, kadar nas jezi trda koža, ki se je razbohotila na podplatu ali kadar se v nas s prstov na nogi zjutraj zazrejo kurja očesa? Kdo nas varuje pred insekti in ostalo golaznijo, ko se sproščeno sprehajamo po gozdni jasi in uživamo v svežem zraku?


Ko življenje postane vznemirljivo, je tu vedno zanesljivi, vsestranski Hansaplast. Sedaj odet v novo preobleko, nam zaradi še bolj enostavnega načina odpiranja embalaže, urno priskoči na pomoč in nas nikoli ne pusti na cedilu.

Obliži


Aqua Protect

Brez krvi in vode ni življenja, a vendar je včasih potrebno zaščititi eno pred drugo, da bi ga ohranili.

Aqua Protect je prvi vodotesni Hansaplast obliž, oblikovan posebej za prste. Le-ti zaradi svoje delavnosti in pogoste izpostavljenosti vodi zahtevajo posebno zdravljenje poškodb. S tremi različnimi velikostmi obližev vam Aqua Protect zagotavlja popolno vodoodporno zaščito za rane in omogoča lahkotno premagovanje neprijetnosti vsakdanjega življenja.

SOS

Če se igraš z ognjem, se opečeš. Ali pripraviš res okusno flambirano jed.

Hansaplast SOS obliž vam nudi prvo pomoč pri manjših opeklinah in je še posebej priročen v kuhinji, na poti ali na počitnicah. Z inovativno blazinico, ki pomaga ponovno vzpostaviti naravno raven vlage na koži, pripomore k hitrejšemu celjenju ran, istočasno pa hladi in blaži opekline.

Extreme

Izjemne situacije so pomemben vir novih spoznanj in novih poškodb.

Hansaplast Extreme obliž je varna in zanesljiva zaščita v vsaki situaciji, ne glede na to, kako ekstremna je. Ekstra lepilna moč, ekstra velika, nelepljiva blazinica za prekrivanje ran in ekstra odporen in prilagodljiv material so zagotovilo za dolgotrajno in temeljito varovanje vaših ran.

Obliž za hitro celjenje ran

Čas celi rane. A zahteva čas.

Hansaplast obliž za hitro celjenje ran vam priskoči na pomoč, ko čas ni na vaši strani. Hansaplast tehnologija vlažnega celjenja ran omogoča da se rane zacelijo tudi do 50% hitreje. Urni kazalci za vašo rano tako tečejo hitreje.

Klasični obliž

 
Umetniško delo ni nikoli ustvarjeno klasično. To postane s časom.

Hansaplast klasični obliž je dobri stari obliž, ki se vam prikrade v spomin, ko se spomnite, kako radoveden otrok ste bili. Še vedno je uporaben za vse tipe malih ran, še vedno omogoča koži dihanje in še vedno ga s škarjami prilagodite velikosti rane.

Universal

Splošno znano je, da kdor dela, dela napake. Tudi, če ima nož v roki.

Hansaplast Universal obliž se odlično izkaže za vse vrste ureznin, prask in ostalih neprijetnosti, ki vas lahko doletijo med delom. Na voljo je v več velikostih tako, da prekrije manjše ali večje rane, zaradi visoke lepine moči pa ste lahko mirni, da ne bo kar tako odpadel. Odbija vodo in umazanijo ter prepušča zrak, da lahko normalno nadaljujete z delom, medtem pa se vaša rana pridno celi.

Elastični obliž

Bolj smo prilagodljivi, lažje nam gre. To velja tudi za obliže.

Hansaplast elastični obliž je iztredno prilagodljiv in nežen, ter tako brez problema prekrije rane na občutljivih, težje dostopnih mestih, kot je naprimer koža med prsti. Čeprav je izredno nežen ima visoko lepilno moč, koži pa omogoča dihanje in zdravljenje.

Obliži za prste

Pravijo, da ni važna dolžina, temveč tehnika. Kaj pa kombinacija obojega?

Hansaplast obliži za prste so dvakrat daljši – za večjo varnost –, zaradi svoje visoke lepilne moči, odpornega materiala in zračnosti, pa tudi najbolj spretni, ko je treba priskočiti na pomoč pri urezninah in praskah na prstih.

Sensitive

Sem izredno občutljiv, prijazen in obljubim, da te ne bom prizadel.

Hansaplast Sensitive obliž je še posebej prijazen do občutljive kože, zato je primeren za vse, ki se bojite raznih alergij. Odstranijo se brez bolečin in koži omogočajo dihanje, zato so primeri za vse občutljive dušice.

Dezinfekcijski obliž

Naj se vname ogenj strasti in ne rana.

Hansaplast dezinfekcijski obliž je varna zaščita pred vnetjem poškodovanega dela kože. Primeren je za vse tipe ranic in odrgnin, saj odbija vodo in umazanijo ter prepušča zrak in s tem omogoča celjenje.

Obliž v spreju

Razprši svojo dobro voljo in preženi vse slabo stran.

Hansaplast obiž v spreju s svojim takojšnjim protibakterijskim delovanjem pomaga pri vseh manjših urezninah in odrgninah. Je vodoodporen in prozoren, povsem diskretni mojster, ki vaši koži omogoča, da prosto diha.

Nega nog

Obliž za kurja očesa

Stopalo najde kurje oko prej kot slepa kura zrno.

Ko v vaši omari ni čevlja, v katerem bi hodili brez muke, vam na pomoč priskoči Hansaplast obliž za kurja očesa, ki je namenjen odstranjevanju le-teh. Obliž zmehča kurje oko, katerega jedro je po štirih dneh tako omehčano, da ga lahko odstranimo v milni ali slani kopeli.

Samolepljiv ščitnik za otiščance

Čevelj nas pogosto žuli kar na stopalu.

Vsi poznamo bolečino slehernega koraka, kadar imamo na stopalu otiščance. V ta namen je Hansaplast razvil samolepljivi ščitnik za otiščance, ki je namenjen posebni zaščiti in negi nog. Ščitnik se prilepi na občutljivo mesto in tako preprečuje nastanek odrgnin ter blaži pritiske na poškodovano kožo.

Obliž za žulje

Če nimate žulja, vam nihče ne more stopiti nanj.

Ožuljena stopala so boleča nadloga, a Hansaplast obliž za žulje je tu, da vam pomaga. Obliž učinkovito ščiti kožo in prekriva nastali žulj, pri tem se prilega koži in omogoča visoko udobnost nošenja. Spodbuja tudi celjenje žuljev, blaži bolečino ter ščiti rano pred nečistočami in bakterijami.

Gel za zaščito pred žulji

Zvoniti po toči ni le prepozno, ampak tudi nadležno.

Preprečiti je bolje kot zdraviti. Ker to vemo tudi pri Hansaplastu, smo razvili gel za zaščito pred žulji. Ta učinkovito in dolgotrajno zmanjšuje trenje med kožo in čevljem in nam omogoča, da uživamo sleherni trenutek v katerihkoli čevljih.

Krema za noge

Pamet je boljša kot žamet, a je slednji prijetnejši na otip.

Toplejše vreme za ženske pomeni več odkrite kože, česar so navadno veseli tudi moški. Če rade kožo razkazujete tudi z odprtimi čevlji, potem je Hansaplast krema za noge kot nalašč za vas. Z njeno uporabo bo žuljava, otrdela in suha stopala zamenjala žametna koža, ki je ne boste nikoli več skrivale pred pogledi.

Deo sprej za noge

Prstek, prstek na nogi povej, od kod te vonjave spet?

V vročih poletnih mesecih nas sonce prijetno boža in greje. Včasih se preveč ogrejemo zanj in od hudega se radi spotimo. Naša stopala niso izjema, vendar pa zakaj bi morali vsi okoli nas zavonjati, da nam je tako zelo toplo. Hansaplast deo sprej za noge nudi dolgotrajno zaščito pred neprijetnim vonjem nog, nudi takojšnje hlajenje in preprčuje razvoj gljivic. Uživajte v toplem vremenu, brez da to vedo vsi okoli vas.

Zaščita pred insekti

Sprej proti pikom insektov

Insekti vseh dežel, hitro stran!

Medtem, ko poležavate na gozdni jasi in zrete v oblake, sploh ne opazite malih krvosesov in ostale golazni, ki komaj čaka, da vam zleze v hlačnico. Hansaplast sprej proti pikom insektov je optimalna zaščita pred komarji in klopi, je izredno prijazen do kože in ne povzroča alergij. Zaradi svoje učinkovite formule brez maščob se hitro vpije in ne pušča madežev na vaših oblačilih, primeren pa je za otroke od 2. leta dalje.

Losjon proti pikom insektov

Obstaja več vrst insektov, živalske se lahko odžene s kremo.

Hansaplast losjon proti pikom insektov je izredno uičinkovita zaščita pred komarji in klopi. Vaše kože ne draži, temveč je prijazen do nje, nanesete pa ga lahko tudi na obraz. Hitro se vpije, primeren pa je tudi za otroke od 2. leta dalje.

Gel za nego kože po pikih insektov

Če me pičiš, te dvakrat pičim nazaj!

Vsake toliko nas kakšen krvoses ali druga golazen dobi v v svoje majhne kremlje. Hansaplast gel za nego kože po pikih insektov blaži srbečico, ki nastane po piku, kožo pomirja, jo hladi in neguje. Hitro se vpije in je primeren tudi za tiste z občutljivo kožo. Ne pustite se motiti, če vas piči, pičite nazaj!

Promocijsko obvestilo

Kategorija:   Novice, zdravje
Naslednji prispevek

Grozdje koristi srcu

13 junija, 2012 0