Tuesday, April 30, 2024
10 novembra, 2021

S temi triki bo vaš dom izgledal bolj privlačno

By 0 1627 Views

Tudi vi drsate po Instargramu in opazite ogromno domov, ki so popolno opremljeni in pospravljeni? Zagoto si večkrat zaželite, da bi tudi vaš izgledal tako. In lažje je reči kot narediti, saj vsi vemo, da poleg službe in otrok ni najbolj enostavno ohranjati popolno pospravljenega in sterilnega doma. Obstajajo pa triki, ki vam pomagajo hitreje doseči tak videz.


Odstranite vse, česar ne uporabljate

Zagotovo imamo v dnevni sobi nekaj nepotrebnih kosov pohištva in drugih dodaktov, ki jih ne uporabljamo več in samo zavzemajo veliko prostora. Najbolje je, da te stvari pospravimo ali podarimo in kmalu ugotovimo, da je prostora precej več. Ravno prostornost pa je tista, ki naredi boljši vtis.

Čista okna

Kdaj ste nazadnje pomili okna? Verjamemo, da je zagotovo kakšen tak, ki na to vprašanje raje ne bi odgovoril. A zavedati se je treba, da čista okna dajo splošen vtis o sobi. Zagotovo si ne želimo objaviti fotografije na Instagramu, na kateri so umazana okna.

Majhni detajli

Vsi smo opazili, da je kavna mizica center celotne dnevne sobe. Je funkcionalen in nujen kos opreme, obenem pa služi tudi kot osrednji dekor prostora. Ne glede na to ali so na njej čudovite rože, skodelica kave ali čaja, dišeče sveče .. Izbire je veliko, samo od nas pa je odvisno, kako ustvarjalni smo.

Kategorija:   mama, Nasveti