Tuesday, April 30, 2024
Nekategorizirano
13 junija, 2012

Darilo za 18. rojstni dan: Injekcija botoxa

By 0 823 Views

Margaret King (49) iz Velike Britanije s hčerko goji prijateljski odnos – daje ji nasvete o snubcih, modi in stilu. Skupaj s tem se je odločila, da se ji bo za 18. rojstni dan pomagala rešiti gube na čelu, piše Daily Mail.


Margaret, ki je za svoje lepotne operacije zapravila že 45.000 funtov pravi, da je botox prava rešitev za njeno hčer.

»Jodie ima enako čelo kot jaz, ko naredi izrazitejšo obrazno mimiko se ji na čelu pojavijo gube. Vem, da je botox prava rešitev,« pravi ponosna mama.

Večino kirurgov uporabe botoxa ne priporoča pred 30-imi leti starosti, saj je koža prenapeta, uporaba botoxa pa lahko povzroči omrtvičenje obraza in izgubo obraznih potez.

»Nič ni bolj strašno kot izgledati staro«

Jodie je pri rosnih 18-tih postala odvisnica injekcij botoxa, zanj je že zapravila več kot 1.000 funtov. Njena mati že enajst let koristi terapijo z botoxom, poleg tega pa se je zaljubila v lepotno kirurgijo. Svoj hobi uspešno prenaša na svojo hčerko. Za 21. rojstni dan ji bo za darilo kupila nov nos, z lepotnim kirurgom pa sta se že posvetovali o novih dojkah.

Jodie dela kot fotomodel in mesečno zasluži okoli 800 funtov s katerimi plača injekcije botoxa. V Veliki Britaniji stane 160 funtov.

»Moja mama je vedno izgledala glamurozno, z lepotno kirurgijo in botoxom pa ohranja mladosten videz. Tudi sama imam enak načrt, pa kaj če sem najstnica odvisnica botoxa.  Nič ni bolj strašno kot izgledati staro. Vedno bom našla način, da si bom lahko privoščila injekcije,« pravi najstnica.

Takoj, ko izgine leden obrazni videz, se mati in hči odpravita na skupno botox terapijo. Njun lepotni kirurg v tem ne vidi nič slabega, drugi pa opozarjajo, da bo imela najstnica hude psihološke posledice.