Tuesday, April 30, 2024
5 februarja, 2019

Varuška žrtvovala sebe, da je rešila svojega varovanca

By 0 895 Views

Caroline Maurer je opravljala svoje delo kot varuška 2 letnega Foxa. Njegova starša sta Caroline najela, da pazi na njunega sina. Niti zamisliti si nista mogla kako prav sta se odločila, da sta izbrala prav njo.


Foxin Caroline sta se odpravila na sprehod, ko se je z veliko hitrostjo pripeljal avtomobil. Caroline ni niti pomišljala in je dečka potisnila kolikor je mogla, da ga je spravila s poti avtomobilu. Pri tem je žrtvovala svoje telo, da se le dečku ne bi zgodilo nič.

Nesreča se je zgodila le ulico stran od njihovega doma, ko je Caroline dečka potiskala v vozičku na sprehodu. Ko sta prečkala cesto je nenadoma z veliko hitrostjo pridrvel avtomobil. Kot ščit je postavila svoje telo pred avto, ki se žal ni ustavil.

Fox je utrpel le nekaj manjših odrgnin in udarnin, medtem ko je Caroline utrpela hujše poškodbe. Poleg modric po vsem telesu je utrpela tudi nekaj zlomov in je po nesreči še kar nekaj tednov preživela v bolnišnici.

Caroline je začela skrbeti za Foxa ko je imel le 4 mesece. Starša sta zelo kmalu ugotovila kako dobra varuška je. Zato ji zdaj po nesreči ogromno pomagata, ker nikoli ne bosta mogla poplačati dejanja ko je rešila njunega sina.

Po večih operacijah Caroline čaka še kar nekaj fizioterapij s katerimi upajo, da bo dosegla vsaj 80% mobilnost.

Kategorija:   Novice
Naslednji prispevek

Najstarejša mamica na svetu ima 72 let

12 februarja, 2019 0