Tuesday, April 30, 2024

Svež jutranji videz ni ravno samoumevna stvar, pogosto nam pogled v ogledalo odkriva prav nič privlačne podočnjake, mastne lase in suho kožo. To pa so zgolj simptomi, da smo spalno podhranjeni. Kako lahko zjutraj na hitro poskrbimo za bolj svež videz?


Mrzla voda

Najboljši način za hitro zdramitev je zagotovo umivanje z mrzlo vodo. Mrzla voda bo skrčila krvne žile, ki bodo ustvarile bolj gladko kožo. Nanesite hidratantno kremo, ki deluje proti izsušitvi kože. Če krema ne pomaga, poskušajte z mešanico mleka in ledenih kock.

Podočnjaki

Vas zjutraj prestrašijo veliki kolobarji okoli oči? Uporabite kremo, ki vsebuje peptide. Čez noč jo hranite v hladilniku, zjutraj pa jo nanesite okoli oči. Popolne in hitre rešitve proti podočnjakom na žalost še ne poznamo. Še vedno pa lahko uporabite korektor ali puder. Obstaja še en dober trik: namažite trepalnice in oči poudarite z dobro maskaro, ki bo pogled speljala mimo podočnjakov.

Bledica

Če zjutraj izgledate bledi kot Drakula, so najboljše zdravilo barve. Izberite rumenilo v tonih breskve, pomaga tudi malo sijaja.

Jutranja frizura

Če niste uspeli umiti mastnih las, na njih nanesite malo baby pudra, ki jih bo osušil. Če imate suhe lase, pa jih je potrebno nahraniti s posebnimi regeneratorji in serumi za suhe lase.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Črni riž

27 junija, 2013 0