Tuesday, April 30, 2024

Leto je naokoli in ponovno z veseljem najavljamo največji sejem za družine 9. Otroški bazar, ki bo tokrat potekal od 11. do 14. septembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Ponovno bo postregel z raznoliko sejemsko ponudbo, nasveti za starše in številnimi sejemskimi popusti. Dogodek bodo bogatili še medgeneracijske in ustvarjalne delavnice, športno dogajanje, mini živalski vrt, glasbeni in gledališki program na Bazarkovem odru in razstava likovnih del otrok. Tradicionalno pa bo potekala tudi tržnica rabljene otroške opreme.


Otroški bazar bo obeležil tudi 10. Obletnico vstopa Slovenije v EU, ter ponudil številne odgovore na vprašanja o sivi ekonomiji. Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti pa bo v sodelovanju z družinskimi centri in nevladnimi organizacijami v okviru Bazarja predstavilo številna področja, vezana na pomoč posameznikom, družinam in različnim družbenim skupinam v Sloveniji. Za zamuditi niso niti pogovori v družbi ministrice dr. Anje Kopač Mrak!

Novo!

Prvič na sejmu bo potekalo tudi srečanje nosečnic in mladih staršev, v okviru katerega bodo številni strokovnjaki skozi delavnice in predavanja odgovorili na številna vprašanja, ki se porajajo ob rojstvu otroka. Obiskovalce čakajo še posveti, nagradno žrebanje, praktična darilca ipd. Prijave obvezne.

Dobrodelna akcija »1 Lučka = 1 topel obrok«

Otroški bazar tudi letos ne pozablja na dobrodelnost, saj pripravlja z Ljubljanskimi mlekarnami in Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje dobrodelno akcijo »1 Lučka = 1 topel obrok«, v okviru katere bo obiskovalec z nakupom sladoleda doniral za topel obrok otrok iz Štajerski in Pomurja, ki bi sicer ostali lačni.

VSTOP PROST!

VEČ NA:  www.otroskibazar.si/ljubljana

Kategorija:   cool, Novice
Naslednji prispevek

Sotosov sindrom ali cerebralni gigantizem

5 septembra, 2014 0