Tuesday, April 30, 2024
Nekategorizirano
13 junija, 2012

Prepotentnost, ošabnost in puhlost: Seksualna stroja!?

By 0 739 Views

Zgodilo se je pred leti, ko sem se po nekem nesrečnem dogodku iz Ljubljane odpravil z vlakom. Skozi okno kupeja sem opazoval golobe in potnike na peronu ljubljanske železniške postaje. Nasproti sta sedela mlajša moška, prvi suh s prekratkimi hlačami, ki je komaj prilezel iz pubertete, drugi je bil nekoliko manjši in debelejši, nekaj let starejši, oblečen v belo srajco z umazanim ovratnikom in ozko rdečo kravato, s pristriženimi pekovskimi brčicami, dajal pa je vtis precej zanemarjenega moškega.  V glavnem nihče od njiju ni dajal vtisa Don Juana ali Cazanove. Govorila sta o normalnih moških temah, o avtomobilih, motorjih, športu, itd., vse dokler v kupe nista prisedli privlačna dama okoli štiridesetih in njena nekoliko mlajša in malo močnejša prijateljica. Od tu naprej pa se je pogovor obrnil.


Slonel sem na oknu in se delal da spim, ženski sta brali časopis, fanta pa sta pričela filozofirati o svojih domnevno bogatih spolnih izkušnjah.

Pogovor je šel v naslednjo smer. Ko se prvi pojavi v diskoteki, se okoli njega takoj prične vrteti pet voljnih deklet, a glej ga zlomka, pri drugem se v mnogo krajšem času pojavi sedem potrebnic. Seveda je brezpredmetno poudarjati, da je magnetizem deloval na veselicah, na pasjih razstavah … Ko sta počasi napolnila vlak s svojimi trofejami in bogatimi seksualno gobezdavimi izkušnjami, jima prične počasi zmanjkovati sape. Vendar ne za dolgo!

 

Debelušček prične svojo šokantno zgodbo z neke prireditve v njegovem kraju. »Za šankom pijem pivo,« seveda ni pozabil omeniti, da je bil obkrožen s šopkom brhkih deklet,« ko se nasproti šanka spogledam z okoli štirideset let staro žensko. Takoj mi je bilo jasno, da si želi akcije. Kmalu je pristopila in me povabila v posteljo.« Kot odličen žrebec in magnet za ženske ji je seveda ustregel, pa čeprav je imel v igri boljšo partijo. Seveda je na dolgo in široko razlagal, kaj vse se je dogajalo, najhujša pa je bila tista, da je dama zaradi ognjevitega seksa in orgazma padla v nezavest. Premetal je celo stanovanje, našel lonec in ga napolnil z vodo. Šele, ko je Trnuljčico zalil z vodo, je le-ta spet prišla k sebi.

Močno sem zadrževal smeh in le malo je manjkalo, pa bi me razneslo, ženski na moji levi pa sta le zavijali z očmi.

Mladec mu ni ostal dolžan. Hitel je razlagati svoj naskok na neko mladenko, ki mu je po seksu povedala, da je še osnovnošolka!!! Kraj zločina je bil avto, seks pa je bil tako strasten in eksploziven, da mu je na glavo pričel kapljati kondenz, ki se je kot oblak pojavil na notranji strehi avtomobila. Ampak to še ni bilo vse, ko je prispel domov in si skušal sleči spodnje hlače, je zajokal od hudih bolečin. Ker je punčka s tako intenzivnostjo skakala po njegovem …, se mu je na riti naredila tako velika, globoka in krvava rana, da mu je prilepila gate na rit.

Spogledal sem se s sosedi in planili smo v glasen smeh. Prepotentna, vesoljska ljubimca in seksualna stroja sta samo zardela in vso pot naprej molčala.

Oba sem si dobro zapolnil. Usoda je hotela, da je čez kakšno leto mlajši postal moj sodelavec. Ni se me spomnil in zgodbe z vlaka sem slišal še najmanj stokrat, enkrat zabeljene z ocvirki, drugič samo s čebulo. Naenkrat pa začne fant s toliko seksualnimi izkušnjami spraševati o seksu, o zanositvi, o ovulaciji … Nisem molčal, direktno sem ga vprašal, če je začel seksati zares in ne samo v domišljiji. Spet je zardel in molčal. Seveda sem nekaj svojih izkušenj delil z njim, zgodb z vlaka pa v moji prisotnosti ni več ponavljal, pravzaprav se je pričel vesti in obnašati kot čisto normalen fant. Vsaj eden!