Monday, May 20, 2024

Dermoabrazija je standardni postopek v dermatoloških ordinacijah s katerim mehansko odstranijo odmrle celice s površine kože z mikrokristali alumijievega oksida (Al2O3). Laboratoriji Vichy pa so šli korak dlje in postopek uporabili v novem izdelku LIPO.PEEL, s katerim lahko postopek mikroabrazije opravite doma in tako zgladite videz trdovratnega celulita na predelu stegen in zadnjice.


LIPO.PEEL vsebuje aktivne učinkovine z naslednjim delovanjem:

  • Al2O3: delci za mehanski piling z ostrimi robovi
  • Salicilna kislina: spodbudi odstranjevanje odmrlih celic, koža je bolj gladka in mehka (keratolitično delovanje)
  • Med akacije: nežno lušči vrhnjo plast kože ter zmanjšuje rdečino in luskanje kože. Kožo obenem navlaži in ji daje občutek mehkobe.

LIPO.PEEL odpravi nepravilnosti na površini kože, tako da zgladi videz pomarančne kože. Izdelek nanesemo s krožnimi gibi za pospešitev limfne drenaže, enkrat do dvakrat na teden v obdobju enega meseca. Za doseganje optimalnih rezultatov je priporočena uporaba izdelka v kombinaciji z ostalimi negami proti celulitu.

Laboratoriji Vichy so svoj prvi izdelek proti celulitu na trg lansirali že leta 1978, LIPO.PEEL pa se bo letošnjo pomlad na policah lekarn pridružil izdelkoma LIPO.CURE in LIPO.METRIC, ki ciljano odpravljajo težave s celulitom – glede na osnovno težavo povezano s celulitom.

  • Lipo.metric (celulit+povečan obseg) nega za zmanjševanje obsega in oblikovanje postave.
  • Lipocure (celulit) serum proti celulitnim oblogam in za zglajevanje površine kože.
  • Lipostretch (manj čvrsta koža) nega za večjo napetosi in čvrstost kože.

Izdelek Lipo.peel bo na voljo v pooblaščenih Vichy lekarnah konec meseca marca po priporočeni maloprodajni ceni 15,51 EUR.

\"www.SlikoMat.com\"

Kategorija:   Novice, Telo in koža
Naslednji prispevek

Cepivo proti raku na dojkah?

13 junija, 2012 0