Tuesday, April 23, 2024
21 maja, 2013

Ali vašega dolgoletnega partnerja redko spravite med rjuhe?

By 0 887 Views

Videz

Staro, ponošeno, sicer udobno pižamo zamenjajte z nekoliko manj udobnim erotičnim nočnim perilom. Moški smo vizualna bitja, percepcija našega vida vedno nekoliko bolj akceptira lepoto, ali če želite raje vidimo zapeljivo čipko kot kazahstanski bombaž. Prav ta percepcija je razlog zakaj moške privlačijo porno igralke, ženskam pa se ne zdijo prav nič posebnega, ali pa jih spominjajo na slabo kopijo plastičnih lutk. Vsake toliko časa zdrsnite v nekaj zapeljivega in čutnega. Če se moški na vaše provokativno zapeljevanje ne odzove, žal več sreče prihodnjič… Mogoče si boste morale nenazadnje celo umisliti ljubimca.


Vedno samo na zakonski postelji

Se ne spomnite natančno, kdaj ste se nazadnje ljubili izven zakonske postelje? Res je, da se po napornem dnevu najlažje sprostimo v udobju naše zakonske postelje, vendar bo sprememba prostora vaše spolno življenje dobro poživila. Seks na sedežni garnituri vsekakor predstavljan nekoliko manjše tveganje, kot skakanje po kuhinjski mizi. Dobro spolno igro pa si lahko privoščite tudi v kopalnici, pralnemu stroju in še kje. Nekateri pari se spolnosti predajajo na vidnih mestih, kot je okenska polica, priprta balkonska ali vhodna vrata, v kleti… Nenazadnje, kdo pa pravi, da je seks omejen zgolj na domače štiri stene? Vrnite se v najstniško obdobje, ljubite se v avtomobilu, parku, gozdu, večerja v restavraciji se lahko konča s seksom v njenih toaletnih prostorih,… Pazite le, da vas ne zalotijo organi pregona, ki vam lahko vročijo kazen.

Umazan govor

Natančno opisujte na kakšen način ga boste pripravile do ekstaze. Sprostite se in govorite prostaško. Ko omenjate spolne organe se izogibajte uporabi anatomskih in dostojnih besed. Prostaško govorjenje bo vzburilo vas in njega. V primeru, da se ne morete sprostiti oz. imate težave z izražanjem, zamenjajta vlogi. Sprašujte ga o njegovih namenih, nato se prepustite in vse besede dovolite izvesti v praksi.

Na dražljaje se burno odzovite

Odziv žensk med spolnim odnosom se moškim vedno zdi nezadovoljiv. Ležanje na hrbtu, buljenje v strop ali zaprte oči, moškemu ne predstavlja posebnega vzburjenja. Slab odziv med seksom pa bo moškega počasi oddaljilo od vajine skupne postelje. Torej, tudi v primeru misijonarskega položaja, naj moški začuti vaš spontan odziv. Če med seksom uživate med gnetenjem oprsja ali beder to jasno nakažite in partnerja k temu še dodatno spodbujajte. Medsebojna, lahko samo degustativna komunikacija, vas bo dodatno povezala in vaše spolno življenje pripeljala na višji nivo.

Eksperimentirajte

Za posledicami eksperimentov, če zanemarimo uporabo viagre, v spolnosti ni umrl še nihče. Res, da zna eksperiment tudi negativno presenetiti, vendar če ne poskusiš, ne moreš vedeti, kaj ti najbolj odgovarja. Monotonost, tudi če se spolnosti predajata vsakodnevno, kmalu postane dolgočasna rutina. Predvidljivo rutino premagajte z različnimi ‘nadgradnjami’ spolnega življenja. Pluralni medijski prostor dovoljuje dovolj dobro oskrbo z različnimi pristopi k spolnosti, spolnimi navadami in seveda tudi eksperimenti. Skupaj si oglejta stvari, ki vas privlačijo in jih seveda tudi preizkusita. Dolgoletno zaupanje bo izvedbo samo še izboljšalo. Trenutno je zelo popularen sadomazohizem, vezanje, uporaba raznovrstnih erotičnih pripomočkov, romantične igrice za odrasle… Cilj eksperimentiranja je seveda poživitev vašega spolnega življenja, nikakor pa se ne sme spremeniti v trpljenje enega izmed sodelujočih ‘poizkusnih zajčkov’.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Čudni vplivi na kakovost seksa

21 maja, 2013 0