Wednesday, May 29, 2024

Že raziskave so pokazale kako pomembna je naša urejenost in pravilna izbira poslovnih oblačil in dodatkov.
Naš delodajalec, professor, pomembna stranka,..nas v prvih petih sekundah oceni in si o nas ustvari vtis najprej na podlagi našega videza-oblačila, ki je pri prvem vtisu najpomembnejši ( 55%) , šele nato na podlagi našega nastopa (38%) in nazadnje na podlagi tega kar povemo (7%).


Spoznala sem mnogo uspešnih ljudi, ki so imeli vso potrebno znanje in izkušnje da bi napredovali in dosegli več pa jim to nekako ni uspevalo. Z majhno strokovno pomočjo smo jim pomagali in jih naučili potrebnih pravil poslovnega oblačenja, posledično s tem in s svojim že obstoječim strokovnim znanjem so postali uspešnejši tako v poslovnem kot tudi v osebnem življenju.

Res pa je da to ni proces, ki se ga lahko naučimo čez noč. Kot smo se morali naučiti govoriti se moramo naučiti pravil poslovnega oblačenja. Najprej moramo poznati posamezne črke, nato abecedo, kasneje pričnemo z izgovarjanjem besed in šele nato začnemo tvoriti stavke in morda postanemo celo pisatelji. Ista zgodba nas čaka pri pravilnem poslovnem oblačenju, ki pa ga lahko osvojite prej s pomočjo strokovnjaka. Zato vsako sezono pripravimo začetni in nadaljevalni tečaj poslovnega oblačenja na katerih boste med drugim spoznali pravila poslovnega oblačenja s katerimi boste v življenju dosegli več, ugotovili kateri tipi oblačil in dodatkov ustrezajo vaši postavi, se naučili trikov poslovnega ličenja in urejanja pričesk ,…

Želite izvedeti več o poslovnem oblačenju? Kliknite tukaj

Kategorija:   Družina in finance, Novice
Naslednji prispevek

Izbira poročnega prstana

13 junija, 2012 0