Tuesday, May 21, 2024

Šest od desetih parov je mnenja, da jim je zakonsko življenje uničilo bilo kakšno željo in razburljivost povezano s seksom. Polovica poročenih je mnenja, da je njihov odnos s partnerjem bolj prijateljski kot pa ljubezenski.


Iskanje afer

»Na žalost je v človeški naravi zapisano tako, da si lahko noro zaljubljen v nekoga in želiš z njim preživeti ostanek življenja, vendar ni prepovedano in je mogoče stremeti za boljšim. Partner lahko nudi podporo, je zabaven, inteligenten in dober, vendar v slučaju nezainteresiranosti v spalnici, ali pa ne izpolnjuje vaših seksualnih pričakovanj, je lahko vaše seksualno ‘ne-življenje’ izvor frustracij. Prav v teh trenutkih ljudje iščejo zunajzakonski užitek,« je izjavil urednik omenjenega portala.

Potrdili so še, da po njihovi raziskavi zelo malo zunajzakonskih aktivnosti dolgoročno okrepi zakon.

V anketi se je 59% parov izjasnilo, da se jim je spolno življenje v zakonu poslabšalo, ker si enostavno ne vzamejo čas za svojega partnerja. Približno tretjini partnerji ne odgovarjajo več, 43% moških pa trdi, da so se njihove boljše polovice preveč zapustile. Skoraj 80% vprašanih se raje odloči za dolg spanec, kot pa za seks s partnerjem.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

S partnerjem se spoznajte pred seksom

13 junija, 2012 0