Saturday, April 13, 2024
13 junija, 2012

Analni seks naj bo prijeten

By 0 2201 Views

Čeprav v številnih delih sveta analni seks še vedno spada med tabuje, drugje hitro postaja vse bolj sprejet del spolnega življenja. Obstajajo določene zvijače, ki jih lahko uporabite pri zagotovitvi prijetnejšega, zabavnejšega in zanimivejšega analnega seksa. Tu je nekaj nasvetov, kako analni seks spremeniti v užitek in nepozabno izkušnjo.
 


Ali vztrajati pri penetraciji?

Težko je verjeti vendar drži, da za prijetne občutke povezane z analnim seksom ni potrebna penetracija s prsti ali penisom. Sprostite se, partnerju povejte, da naj s penetracijo počaka na primernejši trenutek. Nepozabne občutke lahko doživite že ob božanjem zadnjice in anusa, nekateri partnerji bodo za vaše nepozabno doživetje poskrbeli z lizanjem anusa (znano kot Anilingus), kar vas bo najprej zagotovo prestrašilo in napolnilo z neprijetnimi občutki, vendar boste kmalu doživele nepozabne, a prijetne občutke.
 

Partner naj poskrbi za vaše dobro počutje

Pri svoji prvi (pa tudi drugi in tretji) analni spolni izkušnji večino žensk čuti bolečine, ki jih odvrnejo od naslednjih poskusov analnega užitka. Bolečinam se lahko uprete le mirni in sproščeni. Tu nastopi vaš partner. Analna penetracija je odvisna od njegove potrpežljivosti, izkušenj in znanja. Če bo že v začetku vztrajal pri grobem nabijanju v vašo zadnjico se bo vajina analna avantura končana še preden se je dobro začela. Ker se zadnjica med penetracijo ne vlaži uporabite lubrikant ali drugo primerno raztopino, lahko je zgolj slina predigre, ki za nebolečo penetracijo odlično navlaži zadnjično odprtino. Partner, ali sami zagrabite vražička in ga usmerite v zadnjično odprtino. Za začetek v zadnjico potisnite samo glavico in vajo večkrat ponovite. Z vse globljo penetracijo nadaljujte v časovnih in »dolžinskih« presledkih. V vašo zadnjico se bo neboleče »skril« celoten penis. Intenzivnost seksa prilagodite lastnem užitku in zmožnostim vašega partnerja. Ne dovolite, da vam pri prvi penetraciji oči skočijo iz jamic!!
 

V zadnjični odprtini obstajata dve mišici zapiralki

V zadnjični odprtinici se nahajata dve mišici zapiralki. Medtem ko lahko nadzorujete odprtost zunanje sfinktrske mišice, notranja, ki se nahaja približno dva centimetra v zadnjični odprtini, reagira refleksivno. Če partner ne bo poskrbel za vaše sproščeno vzdušje, se lahko zgodi, da notranja mišica refleksivno ostane zaprta in prepreči penetracijo. Partner se mora naučiti, kako vas sprostiti, v nasprotnem primeru bo mišica vztrajala na svojem. Preizkusite različne položaje in načine.
 

Med seksom spodbujajte analni seks

Dotik zadnjične odprtine ali danke je lahko zelo neugodno za vas in celo vašega partnerja. Razbremenite se z oralnim seksom, ali se med vaginalnim seksom z zadnjico poigrajte s kakšno erotično igračko. Same presodite ali uživate v dvojni penetracij (DP). Pregrade boste podirala skupaj s partnerjem. Ko bosta ugotovila, da pri seksu ograde ne obstajajo, bosta zaživela nepozabno polno spolno življenje polno novih odkritij in doživetij, tudi analnih.
 

Spremenite svojo prehrano

Izogibajte se predelanim mesnim izdelkom in določeni sveži zelenjavi, saj znajo biti premiki v črevesju med analnim spolnim odnosom zelo neprijetni. Uživajte zdravo prehrano, priporočljivo pa je, da nekaj ur pred analnim seksom ne jeste. Ne pozabite na splošno higieno, saj lahko neprijeten vonj negativno vpliva na moški ponos.
 

Upoštevajte pravila o higieni

Obstaja objektiven razlog zakaj si ženske zadnjice brišejo od spredaj nazaj. Blato lahko povzroči hude okužbe. To si morate pri analnem seksu obvezno zapomniti. Če penis ali prste izvlečete iz riti jih ne potiskajte v vagino!!! Neprijetnost rešimo s kondomom, ki ga zavržemo po analnem, ali nataknemo pri vaginalnem seksu. Za higieno prstov poskrbimo z vlažilnimi robčki. Penetracija iz vagine v zadnjično odprtino ni higiensko sporna. Upam, da poznate anatomijo ženskega telesa, da se ne boste zmedli že pri dveh luknjicah.
 

Zaključek

Analni seks je lahko za vas in vašega partnerja prijeten, ter zabaven,. Pridobite pravi občutek, eksperimentirajte z različnimi pozami in izberite vašo »favoritko«. Tudi, če se med analnim spolnim odnosom ne počutite najbolje se o tem pogovorite s svojim partnerjem. Le na ta način boste krepili vezo in izboljšali kakovost spolnega življenja. Ne pozabite, da je analni seks prav tako nevaren za širjenje spolno prenosljivih bolezni in če niste v monogamni zvezi uporabite kondom iz lateksa, ali kondom, ki je namenjen prav analnemu seksu.

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

100 norih mest za seks

13 junija, 2012 0