Wednesday, December 6, 2023

Telesni vonj: ženske imajo zelo občutljive nosnice, zato je prijeten vonj ključni dejavnik izbire ustreznega partnerja. Če vaš telesni vonj ni kompatibilen želji privlačne ženske, boste skoraj zagotovo izviseli. Seveda se lahko zatečete k tihi prevari in vaš telesni vonj oplemenitite s kakšnim od številnih kozmetičnih preparatov.


Ušesne in nosne dlačice: ženske spominjajo na njihove dedke. Poleg tega so dlake znak zanemarjanja osebne higiene. Uporabite škarjice, pincete, ter se rešite nadležnih dlak.

Prhljaj: ob božanju lasišča, naj vas čudna grimasa partnerke, ob pogledu na kopico prhljaja  na dlani, ne začudi preveč. Zdravo lasišče ja znak zdravja in vitalnosti. Uporabite šampon s cinkom, v hujših primerih se pogovorite z dermatologom.

Rumeni zobje: v 17. stoletju so bila usta polna krivih in rumenih zob sicer ženskam zanimiva, danes pa je slika, zahvaljujoč sodobni stomatologiji in zdravstvenemu varstvu, nekoliko drugačna. Kot prvo prenehajte s kajenjem, nato pa kupite zobno pasto z belilnim efektom. V nasprotnem primeru se boste lahko poljubljali samo z ženskami s podobno kakovostjo zob.

Črnina za nohti: Niti ena ženska ne želi imeti na sebi rok, ki so okrašene s črnino za nohti. Izogibajte se grizenju nohtov in skrbite za higieno vaših rok.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Živila za toploto v hladnih dneh

8 novembra, 2012 0