Thursday, July 18, 2024

Nizozemski organizatorji vrhunskih svingerskih orgij so takšno srečanje organizirali v neposredni bližini Bristola. Zaradi velikega povpraševanja strank, ki jih je premamil tovrstni užitek, iščejo nove prostore.  


Družba »Little Sins« se je odločila uspešno orgijo ponoviti, zato so v ta namen najeli trdnjavo, v kateri se bo septembra zbrala množica ljubiteljev dobre in drage zabave. Svingerji bodo morali za orgijo odšteli dobrih 500 funtov, v ceno pa so organizatorji všteli tudi pijačo, poroča Telegraph.  

Lastnik zgradbe dobil živčni zlom

Mike Voorvaart, 40 letni organizator priznava, da se je pri iskanju prostora v katerem bo potekala »zabava« za tristo gostov, zaradi »plesa« v maskah, ki ga je organiziral v Halswell Houseu, srečal s številnimi težavami. Ko so lastnika objekta seznanili, kaj se je v njem dogajalo, je dobil živčni zlom in goste nagnal.  

Voorvaart trdi, da je pred orgijo potekala ceremonija z župnikom in ženskami, ki so v toplesu izzivale prisotne goste. Ostale podrobnosti je obdržal zase. Po tem kar je videl, Angleže ne prišteva med puritance. Družba »Little Sins« se z organiziranjem svingerskih zabav ukvarja že dolgo. Do sedaj so jih organizirali v Nemčiji, Belgiji in na Nizozemskem. Njihov cilj je, dejavnost razširiti v Anglijo, kar jim očitno odlično uspeva.  
 

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Simpatično aranžiranje kuverte

13 junija, 2012 0